Arama sonuçları

1. Bahtınur YILDIZ

Ahşap üzeri endirekt aydınlatmalı krom kutu harf tabela

Abi birşey farkettim, copyright "i" gibi duruyor. Hüsrei gibi... Bu dosyanın orjinalini istiyorum :) yollar mısın? (rica etmiyorum yalnız)
  2. Bahtınur YILDIZ

...Bıdı Bıdı...

Ha ha ha. ho ho ho. Ben ocağın başına çorabımı astım bak yeni yılda yaklaşıyor sen bana gönderiver. Almak istediğim kitapların listesini pm atarım :)
  3. Bahtınur YILDIZ

...Bıdı Bıdı...

Kim? Ne? Nerde? 5N1K falan filan :) (yok tatlı filan recimdeyiz ma aile)
  4. Bahtınur YILDIZ

Peynir Helvası Firması - Pleksi kutu harf / araç giydirme

@ZxxxE Teşekkürler "DiyetŞeker Abi" :)
  5. Bahtınur YILDIZ

@Şener CANÖZ Eyvallah... :) Eleştiriye açığım, eleştirinin çok şey kattığının bilincindeyim.
  6. Bahtınur YILDIZ

Bana Sigarayla İlgili Psd Formatın Afiş Lazım Yardım Edin

Tamam... Bu aşağıdaki linkten ekteki fotoğrafları indirip düzenleyebilirsiniz. İNDİR
  7. Bahtınur YILDIZ

Bana Sigarayla İlgili Psd Formatın Afiş Lazım Yardım Edin

Afişte kullanmak için fotoğraf temin edebilirim. Hangi konu için kullanacaksınız?
  8. Bahtınur YILDIZ

Elbette... Sonuçta o alanda da bilgi, fikir sahibi oldum.
  9. Bahtınur YILDIZ

Vektörel Devekuşu

http://all-free-download.com/free-vector/ostrich-vector_page_1.html Burada istediğiniz tarzda var sanırım. Sıkça kullandığım bir sitedir.
  10. Bahtınur YILDIZ

Şener Abi'nin isteği üzerine yakın zamanda yapılan bir işi ekliyorum. Ürün memleketimin meşhur ürünlerindendir. :) Tabela; -Pleksi kutu harf. -Diğer yazılar kompozit dekupe edilerek, yazılar üzerine oturtuldu. (yazılar 20mm şeffaf akrilik üzeri, 5mm kırmızı akrilik harf şeklinde oldu. -Araç...
  11. Bahtınur YILDIZ

Eyvallah abi de senin gibi süper 3D çalışmalar yapabilsem emin ol koyardım. :) Fakat reel görüntü koyarım elbette... Bu işi seviyorum. Bir daha kolay kolay matbaa ya geri dönmem :)
  12. Bahtınur YILDIZ

Altın renkli krom ahşapta güzel duruyor. Gün ışığı LED ile...
  13. Bahtınur YILDIZ

...Bıdı Bıdı...

@ZxxxE Hadi canım :)
  14. Bahtınur YILDIZ

Alan ve Uzunluk Hesaplayıcısı 2.02 (Makro)

Abi nerde hata yaptığımı anladım. Yani hata değilde ben seçili olduğu halde işin ölçüsünü elle girdim. Böylede öylede yaptığımda aynı sonuç çıktı. Çok teşekkürler hem yazılı hem sözlü yardımların için :) tekrar iyi uykular.
  15. Bahtınur YILDIZ

meyveli yoğurt etiket çalışmam yorumlarınıza

Çalışmanın bir kısmını çok beğenip diğer kısımlarına çok vakit ayırmadan işi bitirmek istemiş gibisiniz. :) Çalışmalarda elbette bir kaç görsel kullanabilirsiniz. Önemli olan çözünürlükleri farklı olmasın. Sizin kaşık ve çileklerin yanyana nasıl durduğunu farkedebiliyor musunuz? Çalışmayı...
  16. Bahtınur YILDIZ

...Bıdı Bıdı...

Kızgınlığımı ifade edecek smile bulamıyorum :) Bahtı ya da Nur dersen...
  17. Bahtınur YILDIZ

Pink freud...

Selam arkadaşlar, Pink freud serisini yeni okumaya başladım diyebilirim. Aşağıdakiler okuduğum iki kitap. Serinin tüm kitaplarını okumak istiyorum. Tassavvuf kitapları sevdiğimden bunlar beni biraz aştı amma :) edebiyat edebiyattır. Okumak iyidir :)
  18. Bahtınur YILDIZ

...Bıdı Bıdı...

Bahtiyar, Bahçenur... size Nur desem olur mu dan sonra bir BallıNur eksikti tam oldu :)
  19. Bahtınur YILDIZ

...Bıdı Bıdı...

Eyvallah ta Ballınur muhabbeti ne yaa :) Sararırız solarız, renklere aldanmamak lazım.
Yukarı Alt