Arama sonuçları

1. M

Merhabaaaaa

hoşgeldiniz
  2. M

İstanbul (Anadolu Yakası) Grafiker Aranıyor

İlan sahibine özel mesaj atarak bilgilerinizi bırakabilirsiniz.
  3. M

Selam..

hoşgeldiniz.
  4. M

Değerli Üyelerimiz..

Bize "duracaksınız" diyenler bilsin ki; artık yürümüyor, koşuyoruz!!!!:D
  5. M

Son Y.Y. en kaliteli Backroundları

Hocam süper bir arşiv, teşekkür ederim ellerine sağlık.
  6. M

photoshopta hoş bir efetk yapalım.

Öncelikle Rounded Rectangle Tool (yuvarlanmış dikdörtgen aracı) seçin, yarıçapı 60px olsun ve her ne şekilde isterseniz öyle boyayın, aşağıdakine benzer bir sonuç elde edeceksiniz Şimdi layer üzerinde sağ tıklayın ve blending(harmanlama) seçeneklerine gelin, ve aşağıdaki ayarlamaları yapın...
  7. M

Broken...

hoşgeldiniz
  8. M

Doğum Günün Kutlu Olsun

xblack, arkadaşımızın doğum günü, iyiki doğdun, iyiki bizimle berabersin, hep beraber daha nice mutlu senelere. Doğum günün kutlu olsun
  9. M

Corel Draw X3 ve üzeri Bevel (Kabartma) Efecti...

Ders için teşekkürler
  10. M

Çanta, Kart ve Etiket çalışmalarım.

@ALİAYGIR43 Neresini beğendiniz neye dayanarak beğendiniğini açıklarımısınız lütfen? yorum yaparken "beğendim, süper" gibi kelimeler yerine kişinin artı eksilerini yazınız
  11. M

Doğum Günün Kutlu Olsun

doğum günün kutlu olsun jasmin
  12. M

japon balıkları

Resimler çok güzel logomuzda ayrı bi hava katmış resime:) paylaşım için teşekkürler
  13. M

Background

teşekkürler üstad mausun bozulmasın hiç.
  14. M

Merhaba

teşekkürler güzel dilekleriniz için. Aramıza hoşgeldiniz. HAYALİN tavsiye etmişse forum kurallarını hatırlatmamıza gerek yok:) iyi forumlar dilerim.
  15. M

selaaamm

Merhaba aramıza hoşgeldiniz. iyi forumlar dilerim
  16. M

HONDA( idare edin daha yeniyim bu yolda)

bana göre amatörce bir çalışma.. Gözüme çarpanları söyleyeyim, ön tekerlek orjinaline göre çok önde, ön tekerleğin altındaki çıkığa bir anlam veremedim. Monte etiğin tekerlerkler iyi dekupe edilmemiş. son olarak arka kırmızı ışığa verdiğin yansıma çok kötü. gece olsaydı yansıma anlam kazanırdı...
  17. M

Dergi Kapağı

Çamur diyeceğinize, kişinin kendisini geliştirmesi için neden eleştirilerde bulunmadığınızı merak ettim, "çok güzel olmuş" demekte yanlış, "çamur" demekte bence çok yanlış. Ayrıca Burada kendini geliştirmek isteyenlerin yanı sıra grafik tasarım adına kendilerini kanıtlamış arkadaşlarımızda...
  18. M

Bana da yer açın 8)

hoşgeldiniz. iyi forumlar dilerim.
  19. M

Grafik Çalışmalarım-C3S4R3T

@gosarias Forumdaki mesajlarınıza baktığımda: "Çamur, çöp" şeklinde yorumlar yapmışsınız.. Tepkinize açıkçası bir anlam veremedim. Ne için yazık? ne için çöp? Cesaret edip çalışmasını eleştiriye sunduğu içinmi? siz bu işi çok iyi biliyor olabilirsiniz fakat Grafiker sitesine üye olan...
  20. M

ev_dekorasyon_mobilya

Teşekkürler emine, + rep
Yukarı Alt