Arama sonuçları

1. Bahtınur YILDIZ

grafikerler.org için ufak nacizne bir çalışma

logo değil maskot... Örneğin World kart vadaaaları gibi.
  2. Bahtınur YILDIZ

Forum Üyelerimiz Hangi Şehir'den !

Lüleburgaz :)
  3. Bahtınur YILDIZ

reklamcılık sektörü niye kötü insanların elinde

Fani Bey'in başına gelen benzer bir olay başıma gelmişti, çalıştığım şirketi ne yazık işe başladıktan sonra araştırmaya kalktığımda pekte hoşnut olunmayan biryer olduğunu öğrenince birsüre devam edip ayrıldım. Biz senden hoşnut olmassak çıkarırız sen bizden hoşnut olmayıp çıkamassın gibi bir...
  4. Bahtınur YILDIZ

grafikerler.org için ufak nacizne bir çalışma

hımmm karınca çalışkan hayvan = çalışkan işinin ehli aynı karıncanın minik yudumları yuvasına taşıması gibi ilmek ilmek emek veren üyeler ve yöneticiler. Bu bana sitemizin maskodunun karınca karakteri olabileceğini düşündürdü. Ne dersinizz? güzel bir fikir verdiniz Burçin hanım teşekkürler...
  5. Bahtınur YILDIZ

Küresel Isınmadan Dolayı Su Tasarrufları (Çok Önemli)

ilave olarak kimseye sulu şakalar yapmayalım :D (şimdi biri çıkıp der bununla dalga mı geçiyorsunuz hemem cevap veriyorum: yok sadece akşam olsada eve gitsek diye zamanı eğlenceli kılmaya çalışıyoruz ;) )
  6. Bahtınur YILDIZ

Yazıların Aralığı Nasıl Açılır (Resimli Eğitim)

resimli dersler herzaman işe yaramıştır teşekkürler
  7. Bahtınur YILDIZ

Bal-Arı Fotoğrafları (Arşivlik)

teşekkürler sait bey
  8. Bahtınur YILDIZ

en son işinizden neden ayrıldınız?

ama bazen bıraktığın yeri arayabiliyorsun :)
  9. Bahtınur YILDIZ

Mutluluğu bekleme-erteleme !

sanırım mutluluğu hep erteleyenlerdenim... paylaşım için teşekkürler
  10. Bahtınur YILDIZ

selam,sevgi ve saygılarımla...

birikimlerinize güveniyorsanız biz sizden çok şey öğreneceğiz bence.. :) hoşgeldiniz
  11. Bahtınur YILDIZ

koç ofset beğenilen logonun kurumsal çalışmaları

merhaba bugün bir kurumsal çalışmamda antetli kağıdı aynı sizin antetli kağıdınızın yerleşim planı gibi tasarlamıştım logoyu üstte ortaya koymuştum görünce sabah ki yaşadığım olay geldi aklıma müşterim şu cevabı verdi görünce :D -Bu böyle olmamış!!! çok yer kaplamış sanki vs. vs. insanlara...
  12. Bahtınur YILDIZ

otellerde kullanılan günlük müşteri listesi

rica ederim Fatih bey
  13. Bahtınur YILDIZ

otellerde kullanılan günlük müşteri listesi

.Ai formatında maliye logolu resmi listedir Günlük Müşteri Listesi
  14. Bahtınur YILDIZ

Film Afişi (4)

afiş tasarımlarınızı herzaman beğeniyorum tebrikler gerçekten. fakat birşey demek istiyorum tüm afişleriniz aksiyon filmleri için:D işte silahlar alevler. Aslında birde duysal bir film afişi tasarlasanız nasıl birşey ortaya çıkardı diye düşünmeden edemedim Hüsnü bey :)
  15. Bahtınur YILDIZ

dergi kapağım - 3

ön kapak ve arka kapak arasında renk bütünlüğü olmasından yanayım, bebeğin dekupesinin kenarları blur tool ile yumaşatılmalıdır, bir de arka kapaktaki sütaş yazısı yerine logosu ve kurumsal renkleri gibi düzeltmeler daha hoş olurdu. nacizane fikrimdir teşekkürler.
  16. Bahtınur YILDIZ

Bir Grafik İsteği

https://www.grafikerler.org/vektor/9532-ss-global-vektor-dunya-haritasi.html bu tarz birşeyler mi?
  17. Bahtınur YILDIZ

karıncalarım :):):)

@BURÇİN DAMLA YETEN linkten jpegden sonrasını silersen internet browser ında gözüküyor :D http://www.yukkle.net//resimler/4683dbcba04771f6230e8790ad3691f3.jpg
  18. Bahtınur YILDIZ

Dergi kapağı çalışmam

şuan gözüküyor, görüyorum öyleyse varım aman yorum yazayım :D güzel gözüküyor süleyman bey elinize sağlık.
  19. Bahtınur YILDIZ

corelde Etiket Tasarımı Dersi

dersi yayınlayan arkadaşa teşekkürler, alıntı ise bu ibareyi kullanmak çok doğru olur. değilse arkadaşın emeğine sağlık. Figen hanım bu arada flood (ard arda mesaj yazmak) yasaktır kuralları okumanızı öneririm .
  20. Bahtınur YILDIZ

ilk çektiğim fotoğraflardan bir kaçı

ilk fotoğrafta çok güzel bir derinlik yakalamışsınız tebrikler
Yukarı Alt