ya da size bir çözüm daha söyliyim bu kadar korkutmayalım sizi
bakın solda bir reklam dönüyor HGH oraya bir tıklayın size ücret karşılığı yardımcı olacak arkadaşlar var. Parayla ödev yaptırırım sonra iş hayatındada paraya başkasına çizdiririm ben öğrenmiyim diyorsanız tabi.
süleyman beye katılıyorum müşterileri yönlendirme konusunda ben bugünlerde bu yönde öyle caba sarfetmem gereken şeylerle karşılaştım ki - bu olmadı, iğrenç oldu, böyle birşey olamaz, bu kimin zevki gibi kendimi tutamayıp bir sürü şey dedim bana çıkıpta sen kendini ne sanıyorsun kimsinde...
Peygamberimiz Gelse !..
Eğer bir gün, Peygamberimiz ziyaretimize gelse,
Yalnızca bir kaç günlüğüne,
Hem de aniden gelmiş olsa;
Merak ediyorum ne yapacağımızı?
Biliyorum en güzel odamızı kendisine tahsis edeceğimizi.
Böylesi şerefli bir misafire yiyeceklerin en iyisini,
İçeceklerin en...
bunlar basit renksiz çizimler kardeşim kendiniz halledebilirsiniz hem ödevinizi bize yaptırmak ne kadar doğru ne kadar dürüstçe olur bi muhasebesini yapın bence. size en kısa yoldan diyeceğim ancak şudur freehandin trace özelliğini araştırıp ondan da yararlanabilirsiniz.
01,30 du enson sonrasını hatırlamıyorum
Fatih ve Abdullah Allah kolaylık versin bir ipucu vereyim 4senelik anne olarak rezene çayını deneyin bitki çayları iyi geliyor
arkadaşlar hakkını yemeyin Umut beyi in ps da böyle şeyler yapmak hiçte kolay değil fırçalarla çalışmak renklerdeki geçişler hiç basit değil + resim çizmekte herkesin yeteneği değil tebrik ediyorum sizi başarılar.
ilginç bir tasarım anlayışları varmış düğün fotoğraflarına baksanıza film afişi gibi neredeyse teşekkürler paylaşım için.. (ha birde unutmadan bold yazmak kurallara aykırı)
Hazan şimdi genç ömrümüz bir temmuzun ortasında
Geçeriz bu kıyametten gönlümüzde sızı kalır
Bu şehri seninle sevdim sevgim ateş ortasında
Beni sensiz bir başıma koyup gitme yazık olur
Gitme dağlar öksüz kalır gitme yıldızlar azalır
Gitme bu şarkı yarım kalır gitme
ilkay akkaya - gitme
sözüm yok şu benden kırıldığına
gidip başka dala sarıldığıma
gönülüm inanmıyor ayrıldığına
gözyaşım sen oldun kahirim sensin
evvelim sen oldun ahirim sensin
ben freehandden ps a çok yazı kopy yaparım öyle durumlarda blending options colar overlay bölmünden yazıyı c:0 m:0 y:0 k:100 yapıyorum tek renk çıkıyor
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.