Arama sonuçları

1. Bahtınur YILDIZ

islami tişört tasarımlarım

teşekkürler yorumlar için :) bu arada son eklenen tasarımlardan 3numara çok güzel tebrikler
  2. Bahtınur YILDIZ

PENCERE KENARI / mutlaka okuyun

buna dünyaya gönül gözü ile bakmak denir herhalde. Çok teşekkürler.
  3. Bahtınur YILDIZ

İllustrator da Kompozisyon Oluşturma - 001

çok emek harcamışsın Dilek hanım teşekkürler
  4. Bahtınur YILDIZ

Merhabalar :)

hoşgeldiniz...
  5. Bahtınur YILDIZ

File Copy Error

bende de oluyor bazen başka sayfaya alıp kayıt ediyorum. yada save değilde save as yapınca oluyor
  6. Bahtınur YILDIZ

1.000.000

bu serbest çalışma çok serbest olmamış mı?
  7. Bahtınur YILDIZ

freehand özel çizim- ödev

ya da size bir çözüm daha söyliyim bu kadar korkutmayalım sizi bakın solda bir reklam dönüyor HGH oraya bir tıklayın size ücret karşılığı yardımcı olacak arkadaşlar var. Parayla ödev yaptırırım sonra iş hayatındada paraya başkasına çizdiririm ben öğrenmiyim diyorsanız tabi.
  8. Bahtınur YILDIZ

Dershane için cepli dosya

süleyman beye katılıyorum müşterileri yönlendirme konusunda ben bugünlerde bu yönde öyle caba sarfetmem gereken şeylerle karşılaştım ki - bu olmadı, iğrenç oldu, böyle birşey olamaz, bu kimin zevki gibi kendimi tutamayıp bir sürü şey dedim bana çıkıpta sen kendini ne sanıyorsun kimsinde...
  9. Bahtınur YILDIZ

Şu An Kapı Çalsa Kimin Gelmesini İsterdin?

Peygamberimiz Gelse !.. Eğer bir gün, Peygamberimiz ziyaretimize gelse, Yalnızca bir kaç günlüğüne, Hem de aniden gelmiş olsa; Merak ediyorum ne yapacağımızı? Biliyorum en güzel odamızı kendisine tahsis edeceğimizi. Böylesi şerefli bir misafire yiyeceklerin en iyisini, İçeceklerin en...
  10. Bahtınur YILDIZ

freehand özel çizim- ödev

bunlar basit renksiz çizimler kardeşim kendiniz halledebilirsiniz hem ödevinizi bize yaptırmak ne kadar doğru ne kadar dürüstçe olur bi muhasebesini yapın bence. size en kısa yoldan diyeceğim ancak şudur freehandin trace özelliğini araştırıp ondan da yararlanabilirsiniz.
  11. Bahtınur YILDIZ

Üşüyorum......

Allah rahmet eylesin hepsine. Bu adamda diğerleri gibi öldükten sonra kıymeti bilinenlerden olacak bu hep oluyor üzücü :(
  12. Bahtınur YILDIZ

Dün Gece Saat Kaçta Uyudunuz?

01,30 du enson sonrasını hatırlamıyorum Fatih ve Abdullah Allah kolaylık versin bir ipucu vereyim 4senelik anne olarak rezene çayını deneyin bitki çayları iyi geliyor
  13. Bahtınur YILDIZ

Photoshoptan manzaralar

arkadaşlar hakkını yemeyin Umut beyi in ps da böyle şeyler yapmak hiçte kolay değil fırçalarla çalışmak renklerdeki geçişler hiç basit değil + resim çizmekte herkesin yeteneği değil tebrik ediyorum sizi başarılar.
  14. Bahtınur YILDIZ

2009__gelin Damat Fonları__psd

ilginç bir tasarım anlayışları varmış düğün fotoğraflarına baksanıza film afişi gibi neredeyse teşekkürler paylaşım için.. (ha birde unutmadan bold yazmak kurallara aykırı)
  15. Bahtınur YILDIZ

Şu an Dinlediğin Şarkının En Güzel Cümlesi

Hazan şimdi genç ömrümüz bir temmuzun ortasında Geçeriz bu kıyametten gönlümüzde sızı kalır Bu şehri seninle sevdim sevgim ateş ortasında Beni sensiz bir başıma koyup gitme yazık olur Gitme dağlar öksüz kalır gitme yıldızlar azalır Gitme bu şarkı yarım kalır gitme ilkay akkaya - gitme
  16. Bahtınur YILDIZ

Şu an Dinlediğin Şarkının En Güzel Cümlesi

sözüm yok şu benden kırıldığına gidip başka dala sarıldığıma gönülüm inanmıyor ayrıldığına gözyaşım sen oldun kahirim sensin evvelim sen oldun ahirim sensin
  17. Bahtınur YILDIZ

Freehand'den Photoshop'a copy pasteye dikkat!!!

ben freehandden ps a çok yazı kopy yaparım öyle durumlarda blending options colar overlay bölmünden yazıyı c:0 m:0 y:0 k:100 yapıyorum tek renk çıkıyor
  18. Bahtınur YILDIZ

Sn. Admin Ömer YILDIZ'a:

en iyi arkadaşım iyi ki doğdun ve varsın.
  19. Bahtınur YILDIZ

interactive distortion tool aracı

teşekkürler Fatih bey
  20. Bahtınur YILDIZ

Son Şiirim...

yüreğinize sağlık sait bey. Bende enkısa zamanda şiirlerimi ekleyeceğim kıskandım
Yukarı Alt