Arama sonuçları

1. fogbird

Fikir ve kanaat açıklamaya zorlama hakkında

İşte sapla samanın karıştırıldığı, GMB (Grafikerler Meslek Birliği) ne olur, ne olmazı karıştıran anlayışa güzel bir örnek. İşverenler GMB oluşumundan neden korksun ki? BU mantıkla bakarsak, hastanelerin Tabibler Odası'ndan, inşaat şirketlerinin Mühendisler Odası'ndan, elektrikle ilgili...
  2. fogbird

Grafikerler Birlik Olmalı mı?

Naci bey 1 yıl aradan sonra bu siteye kime destek olmak için geldiniz, grafikerlere böyle mi yararlı olacaksınız? ... Kral çıplak demek sanırım en büyük yarar. .. N.Y
  3. fogbird

Nutkum tutulmuş bir halde izliyorum sizi. Her şeye verilecek bir cevabınızın olması güzel bir duygu olsa gerek. Sanırım kullanılan yağ ile ilgili. E tutan yok, buyrun devam edin. .. N.Y.
  4. fogbird

Bu pişkinlik karşısında şapka çıkarıyorum. ... Naci Yavuz
  5. fogbird

İlüstrasyon ve karikatürler im

Bence renklerinizi biraz azaltmalısınız. Çok fazla ve parlak renkleri tercih ettiğiniz sürece kompozisyonlarınızda vurgulama yapmakta sıkıntı yaşarsınız. Bunu ne kadar başarabileceğinizi sınamak ve kendinizi geliştirmek için şöyle bir yol izlemenizi öneririm: Sadece 2 renk seçin. Çalışmanızı...
  6. fogbird

Sayın Faruk Çağla, Sendika, meslek birliği, dernek vs gibi kuruluşlar için insanları herkesin huzurunda fikrini açıklamaya zorlayamazsınız. Bu suçtur. Sendikayı desteklediğini söylemiştir arkadaş. Bu yeterlidir. Üye olup olmayacağı onun yasal hakkı ve tercihidir. Bunu açıklamak zorunda...
  7. fogbird

Sendikaya üye olup sendikal haklardan yararlanmak için çalıştığınız işyerindeki çalışan sayısının yarısından bir fazlasının sendika üyesi olması gerekiyor. Örneğin 10 kişinin çalıştığı bir işyerinde en az 6 kişinin üye olması gerekir. İşyerindeki herkes bu sayıya dahil değildir. Örneğin insan...
  8. fogbird

Sevgili Ali, Polemik meraklısı değilim. Kimsenin peşinden koştuğum da yok. Yazdığını yanlış anladığımı söylüyorsun. Kabul. Yazdığını yanlış anladığım için herkesin önünde özür dilerim. Bendeki saygıdeğer yerin aynen duruyor. İki kelime ya da polemikle değişmez hemen. Sevgiyle kal. Naci...
  9. fogbird

Her kelime altında anlam arayarak cevap yazmak için saatlerce beklemeyeceğim. sayın Faruk Çağla'nın: "Geri kalan tüm yazılarının beni hedef alan kin ve husumet duygularıyla yazılmış haksız eleştiriler olduğunu görüyor ve bu mektubumla bunu ispatlıyorum." cümlesinin haksız ve izansız olduğunu...
  10. fogbird

Grafikerler Meslek Birliği bugünkü hukuk tanım ve yasaları çerçevesinde kurulması zor -çok zor- bir oluşumdur. Bunun için öncelikli olarak meslekle ilgili yasal düzenleme gerekmektedir. Grafikerlik tek başına bir meslek değil, güzel sanatlar başlığı altında bir alt dal olarak kabul görmüş ve bu...
  11. fogbird

Uygulamaci Grafiker araniyor

pozisyon dolmustur. ilginize tesekkur ederim.
  12. fogbird

Açıklama...

Sozkonusu basligi ben actim. Ben kaldirilmasini istiyorum. Cunku bundan sonra Faruk Cagla'nin baskan oldugunu iddia ettigi GMB ya da her ne ise onun icinde olmayacak ve yer almayacagim. Uye olanlarin bilgisine sunarken, GMB'de neler oluyor basliginin tamamen yayindan kaldirilmasi talebimi...
  13. fogbird

Uygulamaci Grafiker araniyor

Unlu bir markanin ambalaj, donkart, stand giydirme vb konularinda calistirilmak uzere, Photoshop ve Freehand’I iyi kullanan Uygulamaci Grafiker aranmaktadir. Ilgilenen arkadaslarin CV’lerini asagidaki mail adresine “Uygulamaci Grafiker” basligiyla gondermelerini rica ederim. Basvuru e-maili...
Yukarı Alt