Arama sonuçları

1. ceddindeden

Film çıkış makinası...

msn de eklydınız bana ulasabılırsınız msn den
  2. ceddindeden

Kuş yuvası (hikaye) güzel okuyun

@ayışığı hıkayenın kıme aıt oludugunu yazının basında soyledım heralde gozden kacmıs olmalı ben okudum sızde okuyun ınanın cok duygulanacaksınız
  3. ceddindeden

Merhabalar herkeze

hoşgeldiniz
  4. ceddindeden

merhaba

burdakı derslerı takıp edebilirsin paylasım olan ders kıtaplarınada bakabılırsın
  5. ceddindeden

Kuş yuvası (hikaye) güzel okuyun

İsmail DETSELİ Onun adı Mustafa, yaşı da henüz 7 idi. Evlerinin üç çocuğundan ikincisi ve tek oğlandı. Kendisinden üç yaş büyük bir ablası dört yaş küçükte bir kız kardeşi vardı. İşleri çok ağır olan bir dağ köyünde yaşıyorlardı. Küçük Mustafa o yıllarda okula yazılmış çok başarılı geçen...
  6. ceddindeden

photopaintte dekupe

:D elındekı bow hosuma gıttı+9 :D paylasım ıcın teskkurler elinize saglık
  7. ceddindeden

Bugün Milli maç yorumları

@emine_x4 kusura bakmayın bıraz gec koydugum ıcın odama gırdıgım de 3 tane musterı oturmus benı beklıyordı ya o kadar sacma ıslerle ugrastım kı anlatsam ınanmazsınız googlede sacları havada kız resımlerı arıyoruz bılmem ne arıyoruz tokadan tutunda aynaya kadar yanı zorla tasarım yaktık mahsus...
  8. ceddindeden

selamlar

hosgeldin arkadas aramıza ayrıca tebrık ederız yenı gorevınıden dolayı emınım form katkılarınız olucaktır sımdıden tesekkur
  9. ceddindeden

10. ceddindeden

Karadenizli arkadaşlar kızmaz umarım..

bitanede ben patlatıyım:D:D:D:D:D Karadenizli'lerle Kayserili'ler karşılıklı siperlere yatmış kıran kırana savaşıyolarmış ama birbirlerine üstünlük sağlayamıyolarmış derken Kayserili'ler aralarında toplanıp: Bu böyle olmaz bişeler düşünüp yenmeliyiz şunları demişler içlerinden biri bunların...
  11. ceddindeden

arkaslar yorumlarınızı alıyım yarın oynanacak mac ne olur sonucları ve degerlendırmeler ne olur sızce
  12. ceddindeden

Merhabalar

hoseldınız umarız sızde bızım gıbı bır gun karsılama merasımınde olursunuz:) ıyı formlar
  13. ceddindeden

unlu ınternet logoları

@emine_x4 alıntı yaptı:)
  14. ceddindeden

Bütün Kadınlara Kırmızı Güller

yok onlar bayanlara verdım hepsını erkekler napsın cıceklerı bı erkege cıcek verırsen onu yer bende sahsen ben yyerım:D ama bayanlara verdıgın zamansa onlara bır cıcek kadar narın bır cıcek kadar guzel bır gul kadar guzel kokuları oldugunu anımsatmak ıcındır guller bence sana bır tae bıle...
  15. ceddindeden

unlu ınternet logoları

begendıgıne savındmım:)
  16. ceddindeden

Merhaba

uy hosceldinüz daha önce nerelerdeydinüz
  17. ceddindeden

Bir günaydın Konusu

...Ne güzeldir Dört gözle beklediğiniz bir haberin gelmesi... Ağrının dinmesi... Yıllar sonra bir gün bir yerde, çocukluğunuzda annenizin sizin için yaptığı kurabiyelere rastlamak... Yağmurdan sonra, açan güneş... Buz gibi sokaktan sıcacık eve girmek... Yorgunluktan bitmişken yatağa...
  18. ceddindeden

unlu ınternet logoları

internet logoları
  19. ceddindeden

Işın Geçişli Yazı Dersi

guzel en azından benımkınden ıyı anlatım:)
  20. ceddindeden

Bende iste boyle yaptim...

ewt bencede 4 tane gozukmuyor sadece 1 tanwesını gozukuyor sanırım yukelrken sorun yasamıssınız ondan yanlıs lınk vermıs
Yukarı Alt