Arama sonuçları

1. ceddindeden

2010 nıke tasarımları bakın supper

2010 un en ıyı tasarımı secıldı ve hala son 10 yılında moda odulune layık goruldu
  2. ceddindeden

Unutmak O kadar kolay mı sandın? Photoshop çalışmam !!! (Hangisi daha güzel???)

ben her ıkısınıde aynı buldum 1 ıncısını eksık yapmıssın onda yazsaydın madem unutmak o kadar kolay mı sanıdım ı oburu ondan daha guzel olurdu
  3. ceddindeden

Sizce en iyi komedyen hangisi?

Hepsi cem yılmazın yanında comez kalır rahmetli nejat uygurdan sonra tabi:D aslında nejat uygur bnların hepsını cebıne koyarda gezdırır:D
  4. ceddindeden

garip sorular garip cevaplar ...

ya bunları ekmessem rahat edemıycem kızmayın bana:D hepsı harıka >Mustafa Denizli'nin ATV de bizim stadyumu sunduğu dönemdeki >hakemliği yeni bırakan Erman Toroğlu'nu anons ederken >"tartışmasız Türkiye'nin en büyük düdüğü" demesi Erman Toroğlu'nun >afallaması. > > ----- >Bir Cevizkabuğu...
  5. ceddindeden

ıyı o zmaan ben basımdan gecenı anlatıyım karadenızlıler kızmasın:D bu gerecek rize cay elınden dolmusa bindim rizeye gidıyoruz ben : mauvin kardes rizeye ne kadar kaldi muavin : azkaldı abi ben : kardes saat kac muavin :12 yi gecti abi :D:D:D:
  6. ceddindeden

@emine_x4 o nekı bunlara bak sen:D:D:D Öğrencim, verdiğim ödevin son sayfasını tamamlamamış. Nedenini sorduğumda; Öğretmenim Aliye başladı, annem bitiremedi dedi. Yanıtı öyle hoşuma gitti ki kızamadım... --------------------------------------------------------------------------- Yıllar...
  7. ceddindeden

Hangi Vektör Programı?

@SuperTurkishMan Aynen katılıyorum photoshop baslı basına bir komplex dublex triblex ne dersen de corelde onun catısı bence
  8. ceddindeden

Merhaba Ben de Geldim (Hoşgeldimmi):)

hos geldiniz o nıck bana yabancı gelmedı sankı 0007 den gelme gibi malum knightonline ouynayanlar bılır benım yenemeıgım tek kısıydı efsane olmustu o kısı 22 sene boyunca birdaha goremedım ama taklıtlerını cok gordum :) umarım kızmassınız
  9. ceddindeden

Kus resmi

@st_anger_turk o resımelrı yenılıyecegım aksam dogru su an cok yogunum:S
  10. ceddindeden

hosgeldın kardelen _34

arkdaslar armaıza yenı bir desenıcı habersızce girmis bile benım haberım bıle yoktu neyse ıstersenı onu sızlerle ben tanıstırıyım hosgeldınız kardelen_34
  11. ceddindeden

Kus resmi

@emine_x4 kactane verıyım bende vardaha 3 uncusu flas gırdıgı ıcın net olmamıs
  12. ceddindeden

Kus resmi

2 tane kuşun resmi:(
  13. ceddindeden

herkese s.a

ya bu karsılama merasımı baya hosuma gıttı hosgeldın
  14. ceddindeden

logo çalışmam

harika olmus yalnız kırmızının yukarısını biraz fazla blur gıbı geldı bana gerı tarafı dıyecek soz yok benım ıcın
  15. ceddindeden

renklerin anlamı

valla guzel dıyorsun da benım ıcın renklerın anlamı ne kadar renk o kdar calsı demek oluyo:D
  16. ceddindeden

merhaba

hoşgeldiniz
  17. ceddindeden

selamlar

herkes ole dıyo bende ole demıstım:) hobi dıye:D hoşgeldiniz
  18. ceddindeden

muhteşem desenler inanamazzsınız hepsı birer harıka

dedgımı gıbı hepsı bırer harkulade harıka muthiz desenler hepsıde cdr formatında cıkısa hazır he birde terazi olayı var asagıda ona tıklarsanız daha cok desen gelır:D:D:D:D http://rapidshare.de/files/39758759/ceddindeden.rar.html
  19. ceddindeden

t-shirt deseni psd(print)

teraziyie tıklarsanız sevınirim:) http://rapidshare.de/files/39758347/054_055.rar.html
  20. ceddindeden

ilginç tasarımlar ...

@exorcims ok birde bu yazı yazma bozuklugu ıle ılgılı ya normalde konusurken turkceyı az cok ıyı kullanıyorum ama yazı yazarken aynı ıtınayı gosteremıyorum yanlısta olsa dogruda olsa gerıye gelıp duzeltmek sıkıcı gelıyor sanırım msn yada chat olayından kalan bir sorun bazan klavyeey bakmıyorum...
Yukarı Alt