Arama sonuçları

1. ceddindeden

ilginç tasarımlar ...

@exorcims yok ya bi arkdas yanıma gelecekti photoshop ıcın konusmustuk nıckını hatırlayamadım arkdasla alaha sukur bi sorunum yok:)
  2. ceddindeden

logo istekleriniz

Emine hanımın vermıs oldugu lınklerı arastırmıs olsaydın bulurdun bide ben verıyım burdan cızılmıs sekılde ındırıyosun eger ındıemessen onuda ındeelım koyalım http://www.brandsoftheworld.com/search/54646826/
  3. ceddindeden

renk ayrımında püf nokta

desen yapmak ıcın bir suru yontem vardır arkdsın anlattgıı da ıse yarar ıllakı hep bunu her desence yapılacak dıye bır kaıde yok tur tabı genede arkadasa teskuurler paylasım ıcın
  4. ceddindeden

ilginç tasarımlar ...

ya ben tuvalet kagıdı hosuma gıttı:D:D:D:
  5. ceddindeden

grafik tasarımcılar meslek birliği

ya ben desınatorum bende katılabılırmıyım?:)??:)?
  6. ceddindeden

buda benım calısmam

yok playstation kullanmıyorum onda olmuyokı:D doru dedıgını yalnız lacıvert koyu renk oldugu ıcın sarıyı pek bellı etmıyor ondan dolayı lacıvert biraz fazl cıkmıs gib duruyo ama benden ıstedıklerı kenara dogu dagılmaları bide lazıvertın sankı sarının ustundeymıs gıbı goruntusunu verek:) :D:D:d
  7. ceddindeden

buda benım calısmam

:D ya deseni dun bastık t-shirtler coktan gitti:D ama genede tum degerlendırmelerı alırsam ıyı olur:D kusura bakmayın dun ıslerım yogunlugundan koyamadım:D
  8. ceddindeden

buda benım calısmam

9. ceddindeden

buda benım calısmam

girne amerıkan unıversıtesı fenerbahcelıler dernegı ıcın yapmıs oldugun arma tum elestırılerınızı beklıyorum rıdvan dılmen cok begendı bide:D:D onada ok lettım:D
  10. ceddindeden

DenizLerin SevimLi balığı Yunus :)

:D yunusları severım nede olsa adasız:D teşekkurler
  11. ceddindeden

buda benim şahmeranım :)

@efsunlu_kizz eee baska ne ogreenecen ne kaldı kı 3dmax de bıldıkten sora kım tutacak senı:D:D
  12. ceddindeden

bak bir cok programın portatıfı var photoshopunda corelınde photoshopunkı 58megabyt corelınkıde 34 megabyt kuruluma gerek yok googleden ara bulursun photoshop cs3 portatif corel x3 portatıf bunla3rı bılgısayara kurmuyorsun ıstedıgın bılgısayardan dırek acıp kullana bılırsın butun ozzelıklerı...
  13. ceddindeden

ya pardon ya valla benım bi sucum yok sayfa gec acılıyormus ondanmıs bende dıyom yarısı yok ama sayfada oyle kalmıstı o sahmaranı desenını yapmıstım bi kerecıgıme 2-3 sene onceydı galıba dıkkat ettımde frehanda cızgın bunuda sanırım ama senın kıde guzel olmus yalnız kalemı kullanırken...
  14. ceddindeden

guzel calsımada yarısı yok cıkmadımı yarısı alt kısmı
  15. ceddindeden

Merhaba

@pulse ana sayfada ne gorunmesını ıstıyorsun onlar sabit konular sen sabit konumu acıcaksın:D:D:D?
  16. ceddindeden

Merhaba

hoş geldinizz:)
  17. ceddindeden

gemim :)

guzel resim hadı hep birlıkte kurek cekelım:)
  18. ceddindeden

Merhaba

sizede merhaba:)
  19. ceddindeden

Aranıza Hoşbuldum :D

hoşgeşdiniz
  20. ceddindeden

Milli Takım..

@emine_x4
Yukarı Alt