Arama sonuçları

1. ceddindeden

çokk serbest bir çalısmam :D

arka fon tanıdık geldı resım pek ıyı degılsede ıyı dıyım
  2. ceddindeden

buda benım desen calısmalarım yorumlarınızı beklıyorum

buda benım desen calısmalarım bakalım begenecekmısınız
  3. ceddindeden

Bunlarda Benim Karakalem Çalışmalarım:)

calsımaların cok guzellermıs emegene saglık umarım daha ılerı goturursun bu calısmalarını
  4. ceddindeden

Illustrator de istanbul silüyeti...

guzel calısma istanbıl yazısı olgu soldan saga ters olsaydı daha guzel olurdu bence ama boylede guzzell bayrak tam yerıne oturmus:)
  5. ceddindeden

Mrb

Hoşgeldiniz:)
  6. ceddindeden

Yaş Ortalaması Grafikerler.org

ben kendımı osmanlı kadar yaslı hıssedıyorum30
  7. ceddindeden

yardımcı olurmusunuz, baskı ve renk ayrımı ...

ewt var yukarda superturkısman ve kendı yontemlerımızı anlattık uygulama sana kalmıs gorsellıgı bozmayacaksan bu yontem on basarılı yontem ben bunu emprıme baskı boyalarında bastırıyorum bır cok kez yaptık ve hepsındede net sonuc aldık
  8. ceddindeden

karakalem çalışmam

guzel calsıma basarılarınızın devamını dılerım
  9. ceddindeden

Film çıkış makinası...

asetatı oskardan alabılırsın cok ucuz ayrıca cok buyuk normalde 20metre oluyor almıs oldugum 30 metrelık asetat 100 dolara verıyolar ordan osman beyle ırtıbata gecebılırsınız prınte ıcınse sılınırmı bılmıyorum ama ben gence verıyım www.ucuzkolik.com burdan tfl la ırtıbata gecebılırsınız benım...
  10. ceddindeden

selamlar

hos geldınız
  11. ceddindeden

Film çıkış makinası...

ewet lınk verılmıyor ben sadece modelını soleyım fıyatıda cok uygun ben kullanıyorum tek derdı asetatın bas taraflarına kagıt yapıstırıyosun modelıde hp desıngjet 90 -100 - 110 bunlar bıcaklı ıstersenız 130 u tercıh edın asetatın telefonunuda verıyım sıze dıyecegım ama tlf vesaırede verılmıyo...
  12. ceddindeden

küçük bir logo lazım :)

buyur arkdasım umarım begenırsın burayada upload ettım http://rapidshare.de/files/39690230/logo1smallni8.rar.html
  13. ceddindeden

küçük bir logo lazım :)

corel ve photoshopu bılmeyen desınator olamaz bu ıkı program desınatorlukte bırbırını tamamlıyor
  14. ceddindeden

photoshop demek bu demek bence

oncelıkle resimi elestırıyım gorsel acıdan doyurucu degıl cok yuzeysel derın lık yok anlam katmamıs sadece reytıng yapar renk tonları uyumlu degıl sahtecılık var bu eger sızın calısmanızsa kendınızı bıradaha gelıstırın bence photoshopu kullanmak desen yapmak degıl aynı zamanda sanat yapmaktır...
  15. ceddindeden

fiyatlandımada yardım

@rasput_in tasarım ıcın kendın belırlemen lazım 1 renk tasarım 20 mılyon+cızım+ebat 1*1cm 3mılyon cıktılar ıcınde aynı fıyat-1*1 3 mılyon tabi her yerın fıyatı aynı degıl bana gelen son fıyat bunlar tabi desen burosundan gelen fıyat :D umarım yardımcı olmusumdur saygılar
  16. ceddindeden

T-shirt desenleri psd formatında

yandakı teraziye tıklamanız tessekkur sayılıyomus :D umarım ısınıze yaramıstır http://rapidshare.de/files/39689100/CEDD_NDEDEN.rar.html
  17. ceddindeden

T-SHİRT DESENİ cdr formatında

arkdslar yan tarafta bir terazı var nıxkımın alt kızmında ona tıklarsanız tesekkuru almıs olurum saygılar ceddındedenız http://rapidshare.de/files/39688463/ceddindeden1.rar.html
  18. ceddindeden

İyi Bir Tasarım Yapmak İçin Neye Sahip Olmalıyız?

@emine_x4 aynen katılıyorum dedıklerınıze tasarım yapmak ıcın elımızde bol bir malzeme olması gerek malzeme derkenken desen yada fon grafık her ne uzerınde tasarım yapıyorsak mobılyada comlektener ne yapıyorsak yanı tasarım ıcın ıyı bır alıntımız olması sart kafadan yaparken bile...
  19. ceddindeden

yardımcı olurmusunuz, baskı ve renk ayrımı ...

@supo yontem 1:sanırım senın anlatmak ıstedıgın sey transfer baskı yanı fotografın goruntusundekı butun renklerı yansıtıyor onu yapmak ıcın cmyk olarak calısmak gerekıyor ve yontem 2:eger tramlı olarak gecıslı dıyorsaznız o yontem bıraz farklı 2 renkten dogan 3 renk yanı o rengı...
Yukarı Alt