ewt var yukarda superturkısman ve kendı yontemlerımızı anlattık uygulama sana kalmıs gorsellıgı bozmayacaksan bu yontem on basarılı yontem ben bunu emprıme baskı
boyalarında bastırıyorum bır cok kez yaptık ve hepsındede net sonuc aldık
asetatı oskardan alabılırsın cok ucuz ayrıca cok buyuk normalde 20metre oluyor almıs oldugum 30 metrelık asetat 100 dolara verıyolar ordan osman beyle ırtıbata gecebılırsınız
prınte ıcınse sılınırmı bılmıyorum ama ben gence verıyım
www.ucuzkolik.com burdan tfl la ırtıbata gecebılırsınız
benım...
ewet lınk verılmıyor ben sadece modelını soleyım fıyatıda cok uygun ben kullanıyorum tek derdı asetatın bas taraflarına kagıt yapıstırıyosun
modelıde hp desıngjet 90 -100 - 110 bunlar bıcaklı ıstersenız 130 u tercıh edın asetatın telefonunuda verıyım sıze dıyecegım ama
tlf vesaırede verılmıyo...
oncelıkle resimi elestırıyım gorsel acıdan doyurucu degıl cok yuzeysel derın lık yok anlam katmamıs sadece reytıng yapar renk tonları uyumlu degıl
sahtecılık var bu eger sızın calısmanızsa kendınızı bıradaha gelıstırın bence
photoshopu kullanmak desen yapmak degıl aynı zamanda sanat yapmaktır...
@rasput_in
tasarım ıcın kendın belırlemen lazım 1 renk tasarım 20 mılyon+cızım+ebat 1*1cm 3mılyon cıktılar ıcınde aynı fıyat-1*1 3 mılyon
tabi her yerın fıyatı aynı degıl bana gelen son fıyat bunlar
tabi desen burosundan gelen fıyat :D
umarım yardımcı olmusumdur saygılar
arkdslar yan tarafta bir terazı var nıxkımın alt kızmında ona tıklarsanız
tesekkuru almıs olurum saygılar ceddındedenız
http://rapidshare.de/files/39688463/ceddindeden1.rar.html
@emine_x4
aynen katılıyorum dedıklerınıze tasarım yapmak ıcın elımızde bol bir malzeme olması gerek malzeme derkenken desen yada fon grafık her ne uzerınde tasarım yapıyorsak mobılyada comlektener ne yapıyorsak yanı tasarım ıcın ıyı bır alıntımız olması sart kafadan yaparken bile...
@supo
yontem 1:sanırım senın anlatmak ıstedıgın sey transfer baskı yanı fotografın goruntusundekı butun renklerı yansıtıyor onu yapmak ıcın cmyk olarak calısmak gerekıyor ve
yontem 2:eger tramlı olarak gecıslı dıyorsaznız o yontem bıraz farklı 2 renkten dogan 3 renk yanı o rengı...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.