Arama sonuçları

1. ceddindeden

ağlamak istiyorum

Tadını hiç bilmediğim dudaklarını öperken Ağlamak istiyorum ki hiç bilmediğim tadı Değsin gözyaşlarımın, dudaklarına Ve bir an gözlerini aç ki ben kaybolayım Doğada olmayan mavilikteki gözlerinde Ben seninle ağlamak istiyorum bu mısralar cok dokuncu guzel bı sıırmıs elıne saglık...
  2. ceddindeden

buda benim küresel ısınmayla ilgili serbest calıstığım bir afis :)

:) valla eger sartlarınız ıyı ıse ve yapmıs oldugunuz meslek de ıyı ıse ben den tavsıye hic bulasmayın derım ınanın ben sımdı cıkamıyorum bıle cıksam bıle benı bırakmıyolar
  3. ceddindeden

Corelde Font'u üzerine Almak

bak ben bunu bılmıyordum::o siimdi ogrendım konuıda sabaha kadar gozumun onunde acıpta bakmadıydım sımdı dıkkatımı cektı bı bakam dedım megerse ogrenılecek daha cok seyler varmıs
  4. ceddindeden

@efsunlu_kizz bende oye baslamıstım hobı dıye sımdıde bana dıyolar hadı dıye:D
  5. ceddindeden

lOGO ÇALIŞMAM

ben 2 ıncısını begendım estetık yonunden demekkı herkesın fıktı aryı oluyo benım bırde su dıkkatımı cektı her goz aynı gormuyor herkes kendınce gormeye calısıyor o yuzden kotu olan bıle bır baskasına guzel goruke bılır eger oyle olmasaydı cırkınler evde kalır guzel kızları herkes alırdı eee nede...
  6. ceddindeden

@efsunlu_kizz yok be cıdden guzel olmus tasarımın birazdaha ugrasırsan senle kımse yarısamamaz:D e artık yenı bı tasarımcı da yetısmıs oldu demek vurguladgın konu cok dokunaklı bı konu ınan su harcamayım dıye aglamak bıle ıstemedım:D
  7. ceddindeden

su içen kız resimleri

:) guzel su ıcıyolar tessekurler su ıcın:) guzel paylasım:D
  8. ceddindeden

ağlamak istiyorum

Ağlamak İstedi Gönlüm... ruhumun Yanlızlık Kokan Tarafları İçin... kalabak Olan Yerlerindeki Bazı Anlamsızlıklar İçin... annesini Kabeden Çucuğun Anne Sözüne Cevao Olarak Oğlum Demiyen Bir Sesden Dolayı.... sabah Güneşin Işıklarının Zavallı Bedenlerine Vurdugu Cocuklar Gencler Ve Miskinler...
  9. ceddindeden

Türkiye Brush Yeni

Eyy turk genclıgı birinci vazıfen turk burusu eklemek , tsekkur kardes ıyı paylasım yerınde
  10. ceddindeden

1. buluşma resimleri

ya benım pıknık tupum yok arabanın tup gazı var olumuykı oda tuplu malumm bı mangal ıyı gıder:D
  11. ceddindeden

1. buluşma resimleri

bence ne kadar ıstek olursa bulusmada o akdar cok cabuk olu gıbı:D
  12. ceddindeden

selamlar

@emine_x4 ben sımdı desen kız dım desen sen gene dalga gecersın ben cunku kız degılm:D de :D
  13. ceddindeden

selamlar

@efsunlu_kizz aynı yuzler dıyınce ben kendımı yuz amelıyatı yaptırmayı duzunuyom ee nede olsa 30 senedır aynı yuzu kullanıyoz doru ya degıstırmek lazım yoksa cok yuzsuz biri olabılırım:)
  14. ceddindeden

Merhaba Arkadaşlar

hos geldınız once frehandı o kadar cok ıstedım ogrenmeyı kımse ogretmedı:( bende sonunda naptımaldım cd yı taktım pc ye 2 saatte profesor oldum::D:D simdi dekanları egıtıyom yakında docentlerle ısım olucak ya bu arda bana ıs lazım en yakın bi unıversıtede rektorluk ısı arıyorum tanıdıgnız bi...
  15. ceddindeden

Gönlüm İstedi anomin

Gönlündeki yıkık hane Sarayım istedi gönlüm Özledim dert çöktü yine Göreyim istedi gönlüm Hayalini resmeyledim Gözümü yumup söyledim Kıraçta gönül eğledim Sorayım istedi gönlüm İncitirim korkusu var İçerde aşk şarkısı var Başladık ya arkası var Gireyim istedi gönlüm Tatlı geldi ilk başlarken...
  16. ceddindeden

Tatile gitmek isteyenler

@efsunlu_kizz benım kotra sızın koye gırezkı malum 23 kılometre:D
  17. ceddindeden

Tatile gitmek isteyenler

Aksaraay aksaraay aksaraay aksaraayaksaraayaksaraay
  18. ceddindeden

selamlar

Burasının sımasını degıstıren grafık tasarım ve yapmıs oldugu calsımalardır sızle bızler yapmıs oldugumuz calsımalarla paylasımlarla sımalar degısır ancak sizn kastettıgınız yenı kısılerı gormekse sanırım sızsın kastedıgınız yenı bırılerıyle tanısmak
  19. ceddindeden

Herkese Günaydınlar..

ewt ya haklısın hava aydınlık ben dusunburum boyle ya bu gun ayın kelımesını,anlam katmaya calısıyorum anlam bulamıyorum soyur bi kavramdan baska anlam tasımıyor yanı kısıye hıtab etmıyo sadece haber verıyo hava bugun ıyı kısaca havan bugun ıyı olsun yada soyle dıyım guneslıslıaydınlık he...
  20. ceddindeden

Herkese Günaydınlar..

@efsunlu_kizz ewt acıl desnler bırıkınce biiraz ole oldu ısıde ben savsakladıydın ama sımdı ole bı sorunum kalmadı:D malulm bıtırdım desnelrı dıyodum az ewl sıze yazı yazarken bide baktımkı 4 desnedaha geldı erken gıtcem zaten bugun ıns bıktımm yaa kacaıcam burlardan memleketıme gıtcem arkdasa...
Yukarı Alt