Tadını hiç bilmediğim dudaklarını öperken
Ağlamak istiyorum ki hiç bilmediğim tadı
Değsin gözyaşlarımın, dudaklarına
Ve bir an gözlerini aç ki ben kaybolayım
Doğada olmayan mavilikteki gözlerinde
Ben seninle ağlamak istiyorum
bu mısralar cok dokuncu guzel bı sıırmıs elıne saglık...
:) valla eger sartlarınız ıyı ıse ve yapmıs oldugunuz meslek de ıyı ıse ben den tavsıye hic bulasmayın derım ınanın ben sımdı cıkamıyorum bıle
cıksam bıle benı bırakmıyolar
bak ben bunu bılmıyordum::o siimdi ogrendım konuıda sabaha kadar gozumun onunde acıpta bakmadıydım sımdı dıkkatımı cektı bı bakam dedım megerse ogrenılecek daha cok seyler varmıs
ben 2 ıncısını begendım estetık yonunden demekkı herkesın fıktı aryı oluyo benım bırde su dıkkatımı cektı her goz aynı gormuyor herkes kendınce gormeye calısıyor o yuzden kotu olan bıle bır baskasına guzel goruke bılır eger oyle olmasaydı cırkınler evde kalır guzel kızları herkes alırdı eee nede...
@efsunlu_kizz
yok be cıdden guzel olmus tasarımın birazdaha ugrasırsan senle kımse yarısamamaz:D e artık yenı bı tasarımcı da yetısmıs oldu demek
vurguladgın konu cok dokunaklı bı konu ınan su harcamayım dıye aglamak bıle ıstemedım:D
@efsunlu_kizz
aynı yuzler dıyınce ben kendımı yuz amelıyatı yaptırmayı duzunuyom ee nede olsa 30 senedır
aynı yuzu kullanıyoz doru ya degıstırmek lazım yoksa cok yuzsuz biri olabılırım:)
hos geldınız once frehandı o kadar cok ıstedım ogrenmeyı kımse ogretmedı:(
bende sonunda naptımaldım cd yı taktım pc ye 2 saatte profesor oldum::D:D
simdi dekanları egıtıyom yakında docentlerle ısım olucak ya bu arda
bana ıs lazım en yakın bi unıversıtede rektorluk ısı arıyorum tanıdıgnız bi...
Gönlündeki yıkık hane
Sarayım istedi gönlüm
Özledim dert çöktü yine
Göreyim istedi gönlüm
Hayalini resmeyledim
Gözümü yumup söyledim
Kıraçta gönül eğledim
Sorayım istedi gönlüm
İncitirim korkusu var
İçerde aşk şarkısı var
Başladık ya arkası var
Gireyim istedi gönlüm
Tatlı geldi ilk başlarken...
ewt ya haklısın hava aydınlık ben dusunburum boyle ya bu gun ayın kelımesını,anlam katmaya calısıyorum anlam bulamıyorum soyur bi kavramdan baska anlam tasımıyor yanı kısıye hıtab etmıyo sadece haber verıyo hava bugun ıyı kısaca havan bugun ıyı olsun yada soyle dıyım guneslıslıaydınlık
he...
@efsunlu_kizz
ewt acıl desnler bırıkınce biiraz ole oldu ısıde ben savsakladıydın ama sımdı
ole bı sorunum kalmadı:D malulm bıtırdım desnelrı dıyodum az ewl sıze yazı yazarken bide baktımkı 4 desnedaha geldı erken gıtcem zaten bugun ıns
bıktımm yaa kacaıcam burlardan memleketıme gıtcem arkdasa...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.