Arama sonuçları

1. ceddindeden

Herkese Günaydınlar..

ewt ya haklısın hava aydınlık ben dusunburum boyle ya bu gun ayın kelımesını,anlam katmaya calısıyorum anlam bulamıyorum soyur bi kavramdan baska anlam tasımıyor yanı kısıye hıtab etmıyo sadece haber verıyo hava bugun ıyı kısaca havan bugun ıyı olsun yada soyle dıyım guneslıslıaydınlık he...
  2. ceddindeden

Tiyatro terimleri ve düşünceler

Tiyatro Terimleri K - Kaba Güldürü : Kalın çizgili,kaba esprilere ve hareketlere dayandırılarak,salt eğlence amacıyla geliştirilen güldürü. Kabare : Bu tür tiyatro her çeşit güncel sorunu ve özellikle siyasal ve toplumsal konuları ince bir alayla,iğneleyici,yerici,taşlayıcı bir tutumla ele...
  3. ceddindeden

PHP MYSQL ile Arama Modülleri

kardes guzel paylasım yapmıssında okkuyunca sıkıldım valla:D pek bısey anlamdım acıksası:D
  4. ceddindeden

arkadaslar accuratede yapmıs oldugum desenlerden bır kaçı

@karalale :D valla adama zorla koy dıyemeyız o tamamamen kısının kendıne kalmıs zaten ne ıle ılgılı ıstedıgın desnlerde kısıye ozel ıstekte bulunursan vermem dıyecegını pek sanmıyorum ısteyenın bır yuzu kara ıstemıyen zencıymıs:D sende zencı geglsen ıste bakalımı ne olucak sonuc:D valla benım...
  5. ceddindeden

arkadaslar accuratede yapmıs oldugum desenlerden bır kaçı

@karalale zaten herkes kendınce desen paylasımı yapıyor:)
  6. ceddindeden

En Süper Kahraman (2008)

ilginc ya bu:D
  7. ceddindeden

The Incredible Hulk (2008)

ya valla ben merakla beklıyom son fılm nasıl dıye zaten bırıncısını ızleyınce dedım lan bunun ıkıcısıde hatta ucuncusude olsa 4.5.6.7.8.9.10 ya dızı olsa keske:D:D:D:D:D:D:D:D
  8. ceddindeden

tiyatro'nun en iyi senaristleri bence

en iyi senarıstler William Shakespeare (1564 - 1616) En büyük oyun yazarlarından biri olarak değerlendirilen İngiliz şair William Shakespeare, yarattığı karakterlerde insan doğasının en değişmez özelliklerini benzersiz bir şiir diliyle yansıtması dolayısıyla, yaşadığı yüzyıldan bu yana her...
  9. ceddindeden

harika yerler

Atina Olimpik Spor Kompleksi Atina’da 2004 Olimpiyat Oyunları için inşa edilen, mimarı Santiago Calatrava olan çelik strüktür spor kompleksi, uluslararası üne sahip. Ancak çelikle mümkün olan bu hafif ve cesur mimari, olimpiyat ruhunun değerlerini biçimlendiriyor. Eden Projesi...
  10. ceddindeden

harika yerler

ew york Hawaii Dünyanın En Güzel ADa'Ları Isla de sa Ferradura (İspanya) Pakatoa Island (Yeni Zellanda) Cerralvo Island (Meksika) Temptation Island (Tayland) Caritas Island (Fairfield County, Conn) Allan Island (Washington) Blue Lagoon (Fiji)...
  11. ceddindeden

Tatile gitmek isteyenler

tatile gitmek ısteyenler varsa goturuyum benım kotrayla:D:D 35973 odası mevcut:D bir an gozlerınız kapatın lımanda bekleyen benım kotraya servısler her ılın merkez carsısında kalkıyor mıgrosun yanından :D sız servıse bının dırek sofor sızı havaalınndan ozel helıkopterımle dırek benım...
  12. ceddindeden

insört çalışmamdan bir örnek

@ozyy nerden bılıyosun son model oldugunu bınıpte gezmıs gıbı
  13. ceddindeden

selam

hos geldınız alanınızı da ogrenebılırmıyı<z
  14. ceddindeden

Halı Tasarımları

@bilgisor yok ya ben sadece geometrıgını gostermek ıcın gosterdım yoksa ne ısım var benım halıylaD:D:D:D:D
  15. ceddindeden

3 adam

ya kusur bakam ben yanlıs onkumusum senın yazını ellbette alabılırsın hatta herkese gonderebılırsınde zaten hersey alıntı hersey calınıtı ben calmadım almadım dıyen yalan soyler dımı hayatımız bıle alınıtıdır:D:D:D:D:D
  16. ceddindeden

3 adam

@st_anger_turk yazmıs oldugun kelımeler konustugun cumleler yemek yeme tarzın bunların hepsı alıntımı yoksa sen kendınmı cozdun olayı hayatımızda alıntı olmayan ne var bana bı acıklarmısın bu alıntı olayını benım hayatım alıntı senın hayatın nasıl :)
  17. ceddindeden

boş vakitlerde yapılan bir çalışma

Resımlerdekı sızmısınız? ben sahsen kendı resmıne daha bır montaj eklemedım orjınal duruyo fotolarım:)
  18. ceddindeden

buda benım desen calısmalarım yorumlarınızı beklıyorum

valla emıne hanım sızde olmasanız konukarıma yorum yazacak kımse olmayacak valla birazdaha mı cok konu acsam acaba:confused:
  19. ceddindeden

Halı Tasarımları

@merdogan2004 valla bana yukardakı gıbı geometrık sekıller bınde bır gelıyo nerde zor desenelr nerde geometrık sekıller varsa benı buluyo asagıdakı gıbı
  20. ceddindeden

3 adam

3 adam oturmuş eşlerine aldıkları hediyelerden bahsediyorlarmış Birincisi demiş ki, "karıma öyle bir hediye aldım ki, 6 saniyede 0'dan 100'e çıkıyor." Diğer kisi anlamamışlar. "Ne aldın?" diye sormuşlar. "Beyaz bir Porsche aldım. Çok mutlu oldu." diye cevap vermiş. İkinci adam demişki, "Ben de...
Yukarı Alt