Arama sonuçları

1. Ozgul

Font sorunu

Bakın Ozan Bey, anlıyorum acil bu fontlara ihtiyacınız var. Tüm aramalarıma rağmen bulamadım ben de. Ama kurallar gereği arka arkaya mesaj yazmak yasaktır. Lütfen dikkatli olalım. Önerim; fontun önizlemesi varsa buraya yüklemeniz. Ya da ismini yanlış yazmış olma ihtimaliniz var mı?
  2. Ozgul

Aceleden Yaptıqım Bi Tasarım .

Yazım hatalarına takan arkadaşlar için küçük bir not düşmek istiyorum. Konu başlığı dışında tasarım içerisinde "göze batacak kadar" imla hatası mevcut değilken neden bu kadar üzerine gitme gereği duydunuz anlamadım. Tasarımda bir hata bile önemlidir anlıyorum ve sonuna kadar da katılıyorum ama...
  3. Ozgul

Bir Başkasın Antalya..

Hepsi birbirinden hoş ama en güzeli 2 numara bence. Teşekkür ediyorum.:)
  4. Ozgul

Corel photo-paint dersleri / 3

Teşekkürler, güzel paylaşım. Sayende çıkmaz oldum photo paintten.:)
  5. Ozgul

Gürses Gayrimenkul ilan tasarımı Revize!

Diğer çalışmanızdan devam etseydiniz aradaki farkları daha çabuk görebilmek adına yorumlamak da daha kolay olurdu. Belki bu sebeple konunuzu yeni görenler yorumlamak konusunda tereddüte düşmüşlerdir Bilal Bey. İyi çalışmalar.
  6. Ozgul

Püf noktası!..

Hayat; detaylarda gizli... Teşekkürler Hatice.:)
  7. Ozgul

verlag font ailesi

Verlag Fontlar: http://hotfile.com/dl/141415911/5ff691d/Verlag.rar.html
  8. Ozgul

Grafikerler.org ailesine!..

Evet, ben de merak ediyorum programın ismini.:) Çok hoş görünüyor.
  9. Ozgul

can sıkıntısından dolayı yapmış olduğum çalışma

Canınız bayağı bir sıkılmış anlaşılan, ortaya bu çıkabildiğine göre.:) Daha iyilerini de bekliyoruz, "sıkılmadan" çalışmaya devam...
  10. Ozgul

Web Tasarımım

@mehmet okur Konu nedir?
  11. Ozgul

Grafikerlik Nedir?

Teşekkürler canım, güzel paylaşım.:) İroniler içinde yitip gitmeden, tüm zorluklarına rağmen meslek aşkını kaybetmeden kaliteli işlere imza atabilmek dilekleriyle...
  12. Ozgul

Birbirinden güzel vectorler 25

Bakın sevgili hatac; haklısınız indirmek çok zor değil ama kendi adıma konuşuyorum, beklediğim 600 saniyelerin inanın hesabını tutamadım.:) Tam bitti 1 sn kaldı derken, tekrar başlayan 600 saniye maratonu ve tekrar ve tekrar... Sinirlerim bozuldu ama vermiş olduğum bir söz vardı ve sabrımı...
  13. Ozgul

@Funda Arıcı Dosya büyüklüğü nedeniyle vazgeçmiştim ama madem sana da lazım, indireceğim.:) Tekrar teşekkürler sevgili hatac...
  14. Ozgul

Keşke tek link değil de parçalı yapsaydınız. İki ikon için tüm dosyayı indirmeye üşeniyorum açıkçası. Teşekkürler.
  15. Ozgul

İlk WebSite Tasarımım

@maydin Faydalı olabildiysem ne mutlu bana.:) Yeni işlerinizi de görmek dileğiyle, iyi çalışmalar.
  16. Ozgul

Sevdiğimiz Sözler

@Funda Arıcı Kesinlikle doğru.:) "Bilen insan pozitiftir" diyor değerli büyüğümüz Ergün Arıkdal, yalnız hala çözmüş değilim bu lafın manasını.:)
  17. Ozgul

İlk WebSite Tasarımım

Dediğiniz gibi ilk çalışmanız ise gayet güzel. Kendi yaptıklarımı hatırlıyorum, bu onların yanında çok çok iyi kalıyor.:) Çalışmaya gelince; - Fontlar elden geçebilir, zira Türkçe karakter sıkıntısı görüyorum. - Menü daha belirgin olabilir, arkaplanla beraber kaybolmuş gibi duruyor, -...
  18. Ozgul

Her çeşitten 1500 adet font !!!

Linkte sorun mu var? "404 not found" hatası alıyorum tıkladığımda.
  19. Ozgul

Tekne

Mükemmel! Emeğinize sağlık.:)
  20. Ozgul

Audi Locus

Diyecek söz yok, yine kusursuz bir çalışma.:) Emeklerinize sağlık.
Yukarı Alt