Arama sonuçları

1. Ozgul

Kuveyt TURK 2012 Takvimi

Ben elle üzerinden çizdim demek istiyor Funda'cım.:) Sevgili ecylan; logo çizimi bana ait deyince tasarımı bana ait anlamı çıkıyor, dolayısıyla tepki almanız kaçınılmaz oluyor.:) İlk çalışmanız olması dolayısıyla güzel diyebilirim. Son olarak, yazım kurallarına dikkat edelim. Mesajımla...
  2. Ozgul

Clear Water cam temizleyici...

Her zamanki gibi yine mükemmel.:) Emeğine sağlık Murat Abi.:)
  3. Ozgul

Sevdiğimiz Sözler

"Başkalarının senin hakkındaki görüşleri, senin gerçeğin olmak zorunda değildir!" (Les Brown)
  4. Ozgul

Bilgisayar İçin Gerekli Tüm Programlar 2012 Format Sonrası

Fal bakma, rüya tabiri, ehliyet soruları... Yok yok... Güzelmiş, teşekkürler.:)
  5. Ozgul

Tabela çalışması

Görsel düzenlenerek konuya eklenmiştir. İyi çalışmalar.
  6. Ozgul

Web İconları Yapımı

Verdiğim linklere bir göz atın, çok şey öğreneceğinizi umuyorum. http://www.1stwebdesigner.com/tutorials/50-really-high-quality-photoshop-navigation-menu-tutorials/ http://www.1stwebdesigner.com/tutorials/1wd-social-media-icons-pack-tutorial-create-icon-photoshop/ Aynı şekilde bu site...
  7. Ozgul

Bi kaç tane de benden

Temiz, düzenli ve uyumlu çalışmalar. Ben çok beğendim, emeğinize sağlık.
  8. Ozgul

Hayırlı olsun :)

Subliminal mesajlara gayet güzel bir örnek. Bu şekilde nette arattığınızda sadece çizim olarak değil, bir çok yerde benzer örneklerini görmek mümkün. Bir ara fazlaca kafayı takıp her gördüğüm şeye şüpheyle bakar olmuştum.:) Teşekkürler.
  9. Ozgul

Discorium Afiş Tasarımlarım

Keyifle izlenesi çalışmalar tümü de (diğer konularınız dahil). Emeğinize sağlık.:)
  10. Ozgul

Grafikerler.org Ayvalık'ta

Emeği geçen herkese teşekkürler. Sonuç harika olmuş.:) Şimdi sıra bunu daha fazla kişiye duyurmakta. :grafikerler:
  11. Ozgul

" YORUM / ELEŞTİRİ " üzerine bir kaç cümle...

“Olumlu yada olumsuz her eleştiri benim gelişimim ve profesyonelleşme yolunda kılavuzumdur.“ Bence bu kısım çok önemli. İşe yeni başlayan, kendini geliştirmek isteyenlerin yanında özellikle artık bu işi profesyonelce yapanların da kesinlikle gözardı etmemesi gereken bir nokta. Olumlu ya da...
  12. Ozgul

Corel X5 'te Ne Gibi Hatalar/Eksikler Vardı? Neler Düzeltildi? , Geliştirildi?

Teşekkürler Murat Abi, yine güzel bir konu, yine faydalı bilgiler. Emeğine sağlık.:)
  13. Ozgul

CorelDRAW Versiyonlarında Dosyaların Geç Açılması Sorunu ve Çözümleri ?

"Çökmeyen, Göçmeyen vede Kasmayan Bir Corel ‘le " Keyifli Tasarımlar " Herkese...." Amin ve teşekkürler.:)
  14. Ozgul

Grafikerler.org adına yapılan çalışmalar

@Erkan Nehir Tebrik ediyorum, çok güzel hazırlamışsınız. :clap2:
  15. Ozgul

Ailemiz İçin

Çok cici, emeğine sağlık Hatice.:)
  16. Ozgul

Kalp kırıklığı öldürebilir !...

Ben hiç şaşırmadım. Bir çok hastalığın temelinde duygular, bunların da temelinde düşünceler (ya da tam tersi emin değilim), olduğunu düşünürsek gayet mantıklı geliyor bu durum.
  17. Ozgul

Grafikerler.Org Intro lar

Çok hoş, çok güzel, teşekkürler Günay.:) Emeğine sağlık.
  18. Ozgul

Aceleden Yaptıqım Bi Tasarım .

@TheArtiz Birincisi; madem içerik sallama (!?!) bunu konuyu açmış olduğunuz ilk mesajınızda belirtmeliydiniz. İkincisi ve özellikle önem verdiğim; çünkü konu içindeki mesajlarımda çalışmanın içeriğindeki imla hatalarından söz etmiştik ve ben sizi savunmuştum berbat başlığınıza rağmen...
  19. Ozgul

saat fotoğrafları yüksek çözünürlükte

@bilgin83 Birebir aynıları mı lazım, eğer sadece saat olsun derseniz elimde bir kaç tane saat görseli var.
  20. Ozgul

Aceleden Yaptıqım Bi Tasarım .

@UfukhanN Haklısınız tabi ki ama şöyle bir şey de var. Uyarı yapabilmek için öncelikle uyardığımız şeyi kendimiz yapmamalıyız değil mi? Hatta bir atasözü de vardır bununla ilgili: "İğneyi kendine, çuvaldızı başkasına batır" şeklinde. Bilmem anlatabildim mi? :) İyi forumlar...
Yukarı Alt