Ben elle üzerinden çizdim demek istiyor Funda'cım.:)
Sevgili ecylan; logo çizimi bana ait deyince tasarımı bana ait anlamı çıkıyor, dolayısıyla tepki almanız kaçınılmaz oluyor.:) İlk çalışmanız olması dolayısıyla güzel diyebilirim.
Son olarak, yazım kurallarına dikkat edelim. Mesajımla...
Verdiğim linklere bir göz atın, çok şey öğreneceğinizi umuyorum.
http://www.1stwebdesigner.com/tutorials/50-really-high-quality-photoshop-navigation-menu-tutorials/
http://www.1stwebdesigner.com/tutorials/1wd-social-media-icons-pack-tutorial-create-icon-photoshop/
Aynı şekilde bu site...
Subliminal mesajlara gayet güzel bir örnek. Bu şekilde nette arattığınızda sadece çizim olarak değil, bir çok yerde benzer örneklerini görmek mümkün. Bir ara fazlaca kafayı takıp her gördüğüm şeye şüpheyle bakar olmuştum.:)
Teşekkürler.
“Olumlu yada olumsuz her eleştiri benim gelişimim ve profesyonelleşme yolunda kılavuzumdur.“
Bence bu kısım çok önemli. İşe yeni başlayan, kendini geliştirmek isteyenlerin yanında özellikle artık bu işi profesyonelce yapanların da kesinlikle gözardı etmemesi gereken bir nokta. Olumlu ya da...
Ben hiç şaşırmadım. Bir çok hastalığın temelinde duygular, bunların da temelinde düşünceler (ya da tam tersi emin değilim), olduğunu düşünürsek gayet mantıklı geliyor bu durum.
@TheArtiz
Birincisi; madem içerik sallama (!?!) bunu konuyu açmış olduğunuz ilk mesajınızda belirtmeliydiniz.
İkincisi ve özellikle önem verdiğim; çünkü konu içindeki mesajlarımda çalışmanın içeriğindeki imla hatalarından söz etmiştik ve ben sizi savunmuştum berbat başlığınıza rağmen...
@UfukhanN
Haklısınız tabi ki ama şöyle bir şey de var. Uyarı yapabilmek için öncelikle uyardığımız şeyi kendimiz yapmamalıyız değil mi? Hatta bir atasözü de vardır bununla ilgili: "İğneyi kendine, çuvaldızı başkasına batır" şeklinde. Bilmem anlatabildim mi? :)
İyi forumlar...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.