Arama sonuçları

1. Ozgul

Kumların Sesle Dansı

Japon müzisyen ve gösteri sanatçısı Kenichi Kanazawa, kauçuk bir aletin çelik masada çıkardığı sesler sayesinde kum taneleri ile olağanüstü desenler oluşturuyor. Ses dalgalarıyla etkileşime giren kum taneleri, birbirleriyle adeta dans ediyor.
  2. Ozgul

Trade Gothic Font Ailesi Lazım (ACİL)

@muratgulerwrks Üzülmeyin.:) Yeni link: http://hotfile.com/dl/144890185/b73c8ff/Trade.rar.html
  3. Ozgul

Sitemizin yeni arayüzü yayında.

@nacizane Bunun için şu yolu izleyiniz: Kontrol Paneli/Ayarlar & Özellikler/E-Mail & Özel Mesajlar/Abonelik Ayarları/ Buraya girdiğinizde Abonelik Ayarları yazan yerin karşısındaki kutucuktan "derhal/e-mail ile/haftalık abone olmak istiyorum" seçeneklerinden birini seçtiğinizde...
  4. Ozgul

günün sözü

Pekiştirmek adına, Osho'dan bir ekleme yapmak isterim. "Ama eğer neden burada olduğunu, kaderinin ne olduğunu, gerçekten neyi istediğini bilmiyorsan, o zaman her şey dikkatini dağıtabilir, bir o yöne bir bu yöne savrulursun. O zaman devamlı farklı taraflara yönelirsin - bu da iyice...
  5. Ozgul

Karasızlık :))))

Bana biraz hatta bayağı ters bir durum. İnat ederim de kesinlikle vazgeçmem yerimden.:p
  6. Ozgul

görsel,şiir

Güzel çalışma, emeğinize sağlık.:)
  7. Ozgul

Sevdiğimiz Sözler

"Bugün, dünkü düşüncelerinin seni getirdiği yerdesin ve yarın bugünkü düşüncelerinin taşıdığı yerde olacaksın." (Blaise Pascal) O yüzden ne düşündüğümüze çok ama çok dikkat edelim, düşüncelerimizin sorumluluğundan asla kaçınmayalım!
  8. Ozgul

Restourant cafe tasarımları için yüksek çözünürlüklü foto

@kelebek_fly Sanırım sıkıştırılmış dosyayı direk corel'e çekmeye çalışıyorsunuz. Önce indirdiğiniz dosyaya sağ tıklayarak "Buraya Çıkart" diyin, açılan dosya/dosyaları bu şekilde corel'e atmayı deneyin. İyi çalışmalar.
  9. Ozgul

WordPress Kurulumundan Sonra Bazı Tavsiyeler..

Paylaşım için teşekkürler.
  10. Ozgul

Dil 'in Kemiği Yoktur, Kuralları Vardır !

Ayak uydurmamayı seçiyorum! 85'lerde kalmışım gibi gözüküyor. Çok da memnunum halimden.:)
  11. Ozgul

Haklısın abi. Televizyon dizileri bunu fazlasıyla tetikliyor. Bilinçli bir hareket söz konusu ve amacına da çok güzel ilerlemekte! Suçu sadece dizilere de atamayız, internetin de bunda katkısı oldukça büyük. Millet olarak çoğunluğun davranışını model aldığımız için, böyle eğitildiğimiz için ne...
  12. Ozgul

Bir ah çeksem bilmem ki kimler anlar...:) Dün face üzerinde benzer bir konuşmaya (?!) şahit oldum. Sabrım ve anlama merakım birbirleriyle savaştı durdu, lakin dayanamayıp sayfayı kapadım. Zekam bu tür konuşmaları çözümlemekte yetersiz kalıyor, yine kusuru kendimde bulup içimdeki umutlara...
  13. Ozgul

Çiçek sözlüğü...

Hatice'cim uğraşmış yazmışsın ama benim oradaki notum Funda'ya minik bir imaydı.:) O anladı ne anlatmak istediğimi fazlasıyla. Yine de teşekkür ediyorum.:)
  14. Ozgul

Çiçek sözlüğü...

Oooo:) Hemen bakıyoruz anlamına neymiş.:) :clap2::clap2::clap2: Ben de sana kırmızı bir gül hediye ediyorum, kuzum benim.♥♥♥ Not: Lütfen fotoğraftaki gül sayısı üzerine derin düşünceler içine girelim.:p
  15. Ozgul

Çiçek sözlüğü...

Menekşeyi çok severim, özellikle mor olanını. Anlamı da pek güzelmiş.:) Teşekkürler Hatice...
  16. Ozgul

Sevdiğimiz Sözler

"Bilgelik, kendi kendimizi yenmektir. Oysa cehalet, kendi kendimize yenilmektir." (Sokrates)
  17. Ozgul

Kitap İsmi ne olabilir!

Canım ne yaptın sen ya, bir kitap ismi için o kadar ücret istenir mi?:)
  18. Ozgul

Öyle bir geçer zaman ki yönetmen hatası...

Diziyi izlemem ama sırf meraktan bu akşam oturdum ben de izledim.:) Erkan Bey, sayenizde (!?!) bol ağlayışlı bir akşam geçirdim.:)
  19. Ozgul

dergi için isim

Belki tanıdık indirimi yapılabilir diyeceğim ama yeni gelmişsiniz o yüzden "hoşgeldiniz" demekle yetiniyorum.:)
  20. Ozgul

bu font gerekiyor bana

Buyrun; http://www.dafont.com/empire-state.font?text=STH+JENERAT%D6R Not: Forum dili Türkçe'dir. Lütfen dikkat edelim, renkli ve koyu (bold) yazılar yazmak yasaktır. Bilginize...
Yukarı Alt