Arama sonuçları

1. Ozgul

Başka Yerde Bulamayacağınız 23 Adet Vektörel Arkaplan

Bu tip başlıklara hayranım. Başka yerden kasıt neresi çok merak ediyorum, zira net ortamında bu tür vektör çizimlerden "bıktıracak" kadar çok var.:) Yine de paylaşım için teşekkürler...
  2. Ozgul

Logo Yapılır....

Sayın byqreen; keşke deneme çalışmalar ya da logo çalışmaları bölümüne bu tür çalışmalarınızı konu olarak açsaydınız da en azından burada ısrarla görmeniz için söylenilen fikirler gibi, gelen yorumlar doğrultusunda eksiklerinizi görüp kendinize bir şeyler katabilseydiniz. Zararın neresinden...
  3. Ozgul

Logo Yapılır....

@Kerim ÖKSÜZ Aynı şeyi az önce aklımdan geçirmiştim. :) :) :):clap2:
  4. Ozgul

İstanbul için 2 tipografi denemem

Biraz daha büyük koysaydınız da daha iyi inceleyebilseydik keşke. Bu haliyle de hoş görünüyor ama. Emeğinize sağlık.:)
  5. Ozgul

web tasarım kampanyası gazete reklamı

@mollaselim Bu linkler işinizi görür sanıyorum... https://www.grafikerler.org/logo-tasarimlari/31678-logo-paylasimi-istegi-yapmadan-once-mutlaka-okuyunuz.html https://www.grafikerler.org/freelance-is-verenler/ Ayrıca konu içinde konu ile alakasız mesajlar yazarak konuyu dağıtmayalım...
  6. Ozgul

Graphicriver Summer Party flyer

Aslında bu konudaki son mesajlardan ziyade Erkan Bey'in ve Tuncer Bey'in de dikkat ettiği gibi, bu tür hazır şablonlarda bile hatalar olabileceğini gördük. Bilmiyorum ben hiç dikkat etmezdim açıkçası, böyle paylaşımların profesyonelce yapıldığı şeklinde bir önyargım vardı. Kullanmayı pek tercih...
  7. Ozgul

Bilge Forum Maskot Denemesi Bay Pen'in Yeni imajı ?

Hepsi güzel, hatta 4'ün ayrı bir sempatisi bile var nedense (?!:)) ama ben 1'den yana kullandım oyumu. Emeğine sağlık canım.:)
  8. Ozgul

Grafikerler.org artık dünya devleri arasında!

Çok güzel bir haber.:) Grafikerler.org'lu olmak bir ayrıcalıktır.:) Sevgiyle...
  9. Ozgul

Şiirden isime

Renklendirme güzel, okunaklılık konusunda Hasan Bey'le hemfikirim. İyi çalışmalar.
  10. Ozgul

Logo paylaşımı/isteği yapmadan önce mutlaka okuyunuz.

Bir de okuma alışkanlığını kazanabilseydik... Konu güncel!
  11. Ozgul

günün sözü

Zirvedeyken her yol aşağı bakar derler, ne yazık ki...:) Teşekkürler Ozan Bey, güzel bir hatırlatma oldu.
  12. Ozgul

Graphicriver Summer Party flyer

Depo Grafik --> Psd Dosyaları bölümü. Konunun açıldığı yer itibariyle paylaşımı yapanın çalışmayı yapmadığı görülüyor. Dolayısıyla bunu belirtmesi de gerekmiyor.:) Teşekkürler.
  13. Ozgul

Okul Kermes Afiş Denemesi

Hangi okul ve nerede? Kermes = pasta, börek...???:) Açıkçası çok anlaşılır değil çalışmanız...
  14. Ozgul

imzamı kullanarak kendime logo yapmaya çalıştım

Rica ederim. İmla konusunda biraz fazla takıntılıyım galiba.:) Yanlış gördüm mü çenemi tutamıyorum bu konuda.:) İyi çalışmalar.
  15. Ozgul

imzamı kullanarak kendime logo yapmaya çalıştım

Düzelttiniz galiba, "desing" olayını. Ben de mesajımı düzeltiyorum. Emeğinize sağlık diyorum, iyi çalışmalar.
  16. Ozgul

Font Bilginizi test Edin...

@fatmaycatak http://fontgame.ilovetypography.com/
  17. Ozgul

Font Bilginizi test Edin...

Testin bittiğini ne zaman anlıyoruz? 34'ü geçeli çok oldu ama hala sonuç çıkmıyor?
  18. Ozgul

Kendi ismim için tasarladığım logo...

Minik bir imla hatası dışında güzel bir çalışma. (DesiNg--> DesiGn) İyi çalışmalar.
  19. Ozgul

günün sözü

Kesinlikle, mutluluğu uzaklarda aramaya gerek yok. Her şey yanımızda ya da içimizde mi demeli? Bakmalı ve görmeli, bu kadar basit.:)
  20. Ozgul

İmzalarım Nasıl CS5 LE Yaptım .

Hala iletişimimizde problem var.:) Halbuki klavyeye yüklenmeden yavaş yavaş yazsanız, sonra da mesajınıza "gelişmiş" butonuna tıklayarak bir önizleme yapsanız, sonrasında da yanlış yazdığınız ve benim/bizim anlamakta zorlandığım kelimeleri düzenleseniz o kadar güzel olacak ki.:) İmlaya taktım...
Yukarı Alt