Arama sonuçları

1. Ozgul

sucuk döner - sandviç

@Prolite Hotfile, rapidshare, vs... gibi sitelerden birine dosyanızı mümkünse sıkıştırılmış halde yükleyebilirsiniz. Böylece Funda Hanım vesilesi ile hem ona hem de aynı tür dosyalara ihtiyacı olanlara toplu bir şekilde yardımcı olursunuz. @nigdeli.metin Bakınız; ihtiyacı olan biri.:)...
  2. Ozgul

yeni kart çalışmalarım

Peki bizden beklentiniz nedir? "Öylesine bir çalışma yaptım, hadi siz de öylesine yorumlayın" mı? :)
  3. Ozgul

İstek Font

Helvetica Neue, hepsi içinde; http://hotfile.com/dl/136425795/2080a75/Yeni_klasr.rar.html
  4. Ozgul

Yemek yiyen çiftler

Geç kaldım, ben de iki tane bulmuştum.:) Yine de yüklüyorum, birinin mutlaka işine yarar. http://hotfile.com/dl/136415117/1af3221/ift.rar.html
  5. Ozgul

sıra dışı ve yaratıcı bir resim

Tüm samimiyetinizle cevap vermenizi istiyorum. Hatice Hanım olayı farketmemiş olsaydı bunu bize açıklayacak mıydınız?
  6. Ozgul

en yeni menü çalışmam

Bir şeyin doğru olduğundan yüzde yüz eminseniz sonuna kadar gidin derim. İngilizce yazan ve tamamı büyük harfli bir metin içeren bir çalışmada ısrarla "İ" kullanmaya çalışan müşterimle girdiğim savaşta ( :) ) galip çıkan olmuştum.:) Yeterince bozuk anlatım ve yazı mevcutken, bunlara bir yenisini...
  7. Ozgul

sıra dışı ve yaratıcı bir resim

Burunla biraz daha uğraşmalısınız sanki. Bunun dışında güzel çalışma, emeğinize sağlık.
  8. Ozgul

en yeni menü çalışmam

Gözleri bozuk olmayanları hiç düşünmemişsiniz gibi.:) Yazıları biraz daha küçültmenizi öneririm ayrıca "Açık Büfe" ayrı yazılmaz mı? İyi çalışmalar.
  9. Ozgul

Sa

Biraz daha açıklayıcı olunuz ki yardım alabilesiniz. Misal: 1- Düzgün ve anlaşılır konu başlığı (Sa=???) 2- Düzgün ve anlaşılır temiz bir Türkçe (her kelimeye büyük harfle başlayıp parmaklarınızı boşuna yormayın, shift tuşunun da canı var!) 3- Ne istediğini açıkça anlatan düzgün ifadeler...
  10. Ozgul

web site tasarım

Chrome sorunsuz çalışmakta.:) Bol kazançlar...
  11. Ozgul

Farkı var mı?

Kesinlikle haklısınız, burada ne kadar yüzeysel konuşsak da aslında çok derin bir konu. Olayın bir çok yönü var irdelenmesi gereken. "Aldıklarından çok kaybettirdiklerini de hesaba katmalıyız", çok doğru. Riskli yaşlar, çünkü o dönemdeki yetiştirilişin çocuğa kattığını/kaybettirdiğini çocuk...
  12. Ozgul

Farkı var mı?

Funda zaten açıklamış ama ben de bir kaç şey eklemek istiyorum. @danisman Funda'nın da dediği gibi çalışan aileler için bir mecburiyet çocuk yuvaları. İhtiyaç olmuştur ya da oluşturulmuştur ki bu tip yerler açılmıştır ve talep de çok fazladır buralara. Çocuklar istemediği halde onları...
  13. Ozgul

Yansıma

"Yanılsamalar"... :) :) :) Üstüne o kadar çok şey söyledim ki, belki de çoktan söyleyebileceklerimi tüketmişimdir, kimbilir... Çok teşekkür ederim Funda. Bana fazlasıyla egoistçe gelmişti halbuki, beğenmene sevindim canım.
  14. Ozgul

Yansıma

Yansıma Kendimi sevdim, seni değil! Sana bakarken gördüğüm beni sevdim, Gözlerini sevmedim, Onlara baktığımda gördüğüm beni sevdim! Sendeki yansımamdı tek sevdiğim, Sen değildin… Yoksun, seni kaybetmedim, kendimi kaybettim. Özlediğim sen değilsin, geride bıraktıklarım… Varlığın...
  15. Ozgul

İnsan olmak adına!

Varım! :) Bir süredir yapıyorum da. Hamlaşmış düşüncelerim ve hareketlerim beni caydırmak için var güçleriyle çabalasa da yok olmaya inat, belki biraz da bana yapılan inada inat çabalamaya devam edeceğim.:) Değerlerin hiçbir zamanda yok olmaması dileğiyle... Teşekkürler Ozan Bey...
  16. Ozgul

günün sözü

Süper bir öneri.:) Denenmiş ve uygulanmıştır (defalarca).:) Teşekkürler Ozan Bey.
  17. Ozgul

Çeşitli İç Mekanlar HQ Image - 80 HQ Image

@Fairytale Aynısı değil ama benzerleri aşağıdaki linkte var: http://www.gfxtra.com/stockimagecd/90402-various-interiors-5-of-7-snakes-collection.html Ayrıca bu sitede "interiors" şeklinde aratınca başka benzer şeyler de çıkıyor.
  18. Ozgul

En son tasarımım ( bayan ayakkabı )

Ödül gecesindeki bayanın ayakkabılarını anımsattı nedense, sanırım kurdelesinden dolayı. Sizinkiler daha sevimli ama, emeğinize sağlık.:)
  19. Ozgul

İşte gurur gecemizden görüntüler...

Tekrar ve tekrar tebrik ediyorum. Özellikle bu kategoride birincilik ayrı bir sevinç kaynağı.:) Hep birlikte nicelerine inşallah. :grafikerler:
  20. Ozgul

2012 nin ilk takvim tasarımları....

Sorma Funda'cım Pepe başkadır.:rolleyes: Müziklerini Kıraç'ın yaptığını eşinin de söylediğini biliyor muydun peki?:)
Yukarı Alt