Arama sonuçları

1. Ozgul

İmzalarım Nasıl CS5 LE Yaptım .

Önce Türkçe konuşmayı öğrenelim sonra küsmekmiş, yorummuş davasına düşelim. Lütfen biraz daha dikkat!
  2. Ozgul

Yılbaşı Tebrik Kartı

Hazır bilgi ayağımıza gelmişken kullanmak gerek, aksi ne olur söylemeyeyim hiç.:) Konu dağılmadan, bu bilgilerin sonraki tasarımlarda kullanılması ve yanlışların tekrar etmemesini dilerim...
  3. Ozgul

Yılbaşı Tebrik Kartı

@Erkan Nehir Bu mesajdan sonra artık anlaşılacağını düşünüyorum.:) Zira ne ilk ne de son, daha önce de bu konuda mesajlar yazıldı. İlgilenen, inanmayan, ısrarla yılbaşı=Noel Baba diye tutturanlar bir zahmet meşhur arama motorunu kullanabilirler. Her daim hizmete açık nasılsa.:) İyi...
  4. Ozgul

İçinizdeki İzlandalı size selam gönderdi!

Ne kadar enerjik bir mesaj! :) Hoşgeldiniz, iyi forumlar...
  5. Ozgul

2012 nin ilk takvim tasarımları....

@Funda Arıcı Kesinlikle.:) Yorum yapamıyorum bile.:) Teşekkürler Erkan Bey.:)
  6. Ozgul

Sıkılıyoruz!

Evet, farklı bir bakış açısı. İşte bunu seviyorum, fikir çeşitliliği sabit fikirleri esnetiyor.:) Bu yeni haliyle yepyeni oluşumlara kapı açıyor.:) Aklıma bambaşka şeyler geldi bu konu hakkında, ilerleyen zamanlarda geliştirip tekrar tartışmak üzere...
  7. Ozgul

Sıkılıyoruz!

Emin misin?:) An'da yaşamayı hayatının merkezine koyduysan yüzde yüz haklısın, çünkü anda yaşayan biri için tekrar söz konusu olamaz. Her an yeniden doğar, her an tazedir, bozulmamıştır,vs... Ama ya bizler için? İçini karartmayı hiç istemem hatta elimde olsa neler yapacağımı çok iyi biliyorsun...
  8. Ozgul

Sıkılıyoruz!

Seninki anlık bir çözüm değil mi? Sıkıldım, koltuğu değiştireyim. Sıkıntı geçti. Bir saat sonra tekrar aynı olay, sıkıldım... Bu sefer de dolaşayım. Yine sıkıntı geçti. Bir saat sonra yine sıkıntı hissi geldi. Hayır aynı şeyleri tekrar etme(meli)yim. Bu sefer de hiç okumadığım X gazetesini...
  9. Ozgul

Sıkılıyoruz!

Her şey mükemmel olsaydı eminim bundan da sıkılırdık.:) Bir şeylere bağlı olmayı mı ait olmayı mı istemek nedir bilmiyorum ama eğer böyle ise, ait olunduktan sonra bu sefer de sahibi beğenmeme ortaya çıkıyor. Bu durumda tatminsizliktir diye düşünmeye başlıyorum. Tatmin olmamak? Her şeyim var...
  10. Ozgul

Bir LOGO'nun hikayesi

Sürece ve anlatımınıza bayıldım.:) Kolaylıklar diliyorum.
  11. Ozgul

Grafik Tasarım ile Web Tasarımcısı arasındaki fark ?

@DALGABAZz Corel'de web arayüzü hazırlanmaz diye bir şey yok, zira örneklerini bir iki yerde gördüm.:) Tercih sizin tabi ki ama bu konuda photoshop'u tavsiye ederim.
  12. Ozgul

En Taze Çalışmam Hazır :)))

Emeğinize sağlık, çok hoş görünüyor.
  13. Ozgul

Font Bakarmısınız

Yalnız aradaki farkı çok bilmiyorum ama benim yüklediklerimde MT şeklinde var. Şimdi bakıyorum Gill Sans Bold Condensed ile Gill Sans MT Bold Condensed fontlarına aynı gibi. Bu şekilde çalışmayı açarsanız sorun olacağını sanmıyorum.
  14. Ozgul

Font Bakarmısınız

Gill Sans serisi: http://hotfile.com/dl/136939291/c154479/Gill_Sans.rar.html
  15. Ozgul

Konut Sitesi Web arayüzü çalışmam

Diğer çalışmalarınıza nazaran bu daha iyi gibi. İyi çalışmalar.
  16. Ozgul

slm arkadaşlar

Düşüncenizde hata payınız yok denecek kadar az.:) Hoşgeldiniz, iyi forumlar.
  17. Ozgul

TDK Resmi Sitesi

TDK Büyük Türkçe Sözlük Dili ne kadar iyi kullanırsak iletişimimizde de o kadar kusursuzlaşırız. Sevgilerle...
  18. Ozgul

Gülmek Bulaşıcıdır :)

Hala Pazartesi sendromu yaşayan arkadaşlarımız varsa bu iki video özellikle onlara gelsin.:) Keyifli seyirler.:)
  19. Ozgul

temel tasarım ilkeleri

@halfmoon Buradaki konulara bakın, işinize yarayacağını zannediyorum. Bol görselli ve çok güzel anlatılmış. İyi çalışmalar.
  20. Ozgul

en yeni menü çalışmam

@kutsi_86 @kutsi_86 Neden bu kadar sevindim bilmiyorum.:) Aslında olay kazanıp kazanmamaktan öte bile bile yanlışa göz yummamak. Bir taraf tamamen bilinçli davrandığında diğer tarafa boyun eğmek ya da vazgeçmek düşüyor.:) Kolaylıklar diliyorum.
Yukarı Alt