@ahmet_efe
Yukarıdakiler değil ama başka hello kitty'ler yükledim. Psd ve cdr formatında.
http://hotfile.com/dl/129837467/507ea6f/hello1.cdr.html
http://hotfile.com/dl/129837508/91f1649/hello2.psd.html
Sarmal şekle hiç gerek yok bence. "Jeans" diyor zaten bir de niye görselini ekleme ihtiyacı duydunuz ki? Dünyayı da kaldırın hatta "a world brand" yazısını da, zira o kadar klişe oldu ki... Daha sade bir şey çıkınca gözü de bu kadar yormayacaktır.
İyi çalışmalar.
Parantez içine deviantart yazınca ne oluyor? Bırakın da çalışma konuşsun, ayrıca başlıklarınızı da çalışmanıza uygun yaparsanız forum kurallarını ihlal etmemiş olacaksınız. Kuralları geçtim, en azından çalışmanızın ne olduğunun/ne amaçla yapıldığının anlaşılması açısından size daha yararlı...
@alpaslancinar
Böyle bir mesaj görünce de insanın mesajı yazanın imlasına takması gayet normaldir değil mi?:)
Derdim polemik yaratmak değil ama en azından başkasında gördüğümüz kusur kendimizde olmamalı bence.
İyi çalışmalar.
Footer yok galiba? Ayrıca alttaki üç elemanı boyutlarını küçülterek sağa ya da sola koyabilirsiniz. Ya da illa altta durmasını istiyorsanız boyutlarını küçültün, çok büyükler çünkü. Orta kısım boşlukta gibi, onları bir kare içine alabilir aralarına çizgi çekebilir böylece daha dolu...
Ders çok güzel, teşekkürler ama sormak istediğim bir şey var. Aynı işlemi magnetic lasso tool kullanmadan ve diğer layerlerı etkilemeden başka bir şekilde yapmamız mümkün değil mi? Magnetic lasso tool ile bir türlü sıfıra sıfır şekli tutturamıyorum? :(
Ekleme: Sorduğum sorunun cevabını buldum...
Hangi aşamaları takip ederek bu çalışmayı ortaya koyduğunuzu bilemem ama ben size kendi öğrenme ve uygulama sürecimi kısaca anlatmak istiyorum. Öncelikle belirlediğim konu üzerinde çok detaylı bir araştırma yaparım, neyin ne olduğunu iyice öğrenirim, kafamda konum hakkında belli bir fikir...
Çok güzel, sadece silikleştirdiğiniz kısım biraz fazla kaçmış gibi. O kısım biraz daha belirgin olsa daha iyi olur gibi.
Emeğinize sağlık, iyi çalışmalar.
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.