Arama sonuçları

1. Ozgul

Kendi Web Sitem İçin Tasarlamış Olduğum Bir Taslak

@buraksahin3 En azından konturu kaldırabilirsiniz. Logoyu anlamıyla birlikte düşündüğümüzde ise, ismin yanındaki kuşu atsanız bile yine bu halinden daha etkili olur. Hem isim hem şahin çizimi fazla olmuş bence. İyi çalışmalar.
  2. Ozgul

Grafikerler.org avatar

Bugün bu avatarınızı ilk gördüğümde avatarı olmayanlar kullansa ne güzel olur diye düşünmüştüm, hala aynı fikirdeyim. Emeğinize sağlık, çok hoş olmuş.
  3. Ozgul

İmza Çalışmalarım - ( Güncel )

İmza çalışmalarıyla ilgili benzer bir yorum da bana aitti, Erkan Bey'le hemfikirim bu konuda. Bu tip çalışmalarla imza olarak değil de banner olarak karşılaştığım için, o şekilde bir yorum yapmıştım ilgili konuda. Bir tanesinde "WİNNER SPAİN" yazması dışında (büyük İ'ler) hepsi çok güzel...
  4. Ozgul

Ne Kadar Kolay Aldatılabiliyoruz? :):):)

İstemekten ziyade insanların zayıf yanlarını görme, hatta bilinçsizliklerini açığa çıkarma diyelim.
  5. Ozgul

bi takvim yapmak istiyorum nasıl yapabilirim?

Şu konuya da bakabilirsiniz ayrıca: https://www.grafikerler.org/corel-draw-dersleri/16383-brosurfaturatakvimformarenk-ayrimi-pdf-ders-kacirmayin.html İyi çalışmalar.
  6. Ozgul

Signature Çalışmalarım | Yorumlarınız Önemli :)

Profillere avatar furyasından sonra imza çalışmaları gündemde galiba. Ya da ben bu gelişmelere çok cahil kaldım. Çalışmalara gelince; efektleri mi abartmışsınız yoksa kullandığınız görseller mi kötü bilmiyorum, bir şeyler olmamış ama çözemedim. İyi çalışmalar.
  7. Ozgul

günün sözü

Buradaki "sermaye" bilgiyle eşdeğer galiba?
  8. Ozgul

Hoşbulduk!

Hoşgeldin Furkan. Allah yolunu açık etsin.:)
  9. Ozgul

Kendi Web Sitem İçin Tasarlamış Olduğum Bir Taslak

Bu logo bu tasarıma hiç uymamış, bence önce logonuzu değiştirin. Ya da logo ile daha uyumlu bir site hazırlayın. Bu taslağı da başka yerde kullanın. İyi çalışmalar.
  10. Ozgul

günün sözü

İlaç gibi geldi, teşekkür ederim...
  11. Ozgul

Etiket tasarımı

@celikhan Sır gibi saklanan bir şey yok ki, sitede gerekli araştırmayı yaparsanız o çok beğendiğiniz şablonlardan siz de yapabilirsiniz. Hem böylece hazıra konmamış, tamamen size ait bir "tasarım" olur. Çok da küçük boyutları var bahsettiğiniz programların ama dediğim gibi tek vasfı hazır...
  12. Ozgul

Etiket tasarımı

Kartvizit tasarım programını da ilk kez duydum ve inanmayıp biraz araştırdım, gerçekten de böyle programlar varmış.:) Anladığım kadarıyla programın içindeki hazır şablonlardaki firma bilgilerini değiştirmek suretiyle kartvizit oluşturuluyor. Sizin de sorularınızdan anladığım, bu tip bir program...
  13. Ozgul

Photoshopta Menü Yapımı (Video)

@acemiphoto @z_victory86 Yapım aşamalarıyla birlikte linkte görebilirsiniz. Sayfanın altında da psd olarak indirebilirsiniz. http://psdvibe.com/2008/12/03/content-box-with-orange-banner-heading/
  14. Ozgul

Harflerin Arasını Açmak (Görsel Ders)

Bunu biliyordum da shape tool'u seçince harflerin altında çıkan noktayı hiç görmemiştim. Hep ok ile açıyordum aralarını. Tek harf oynatacağımda ctrl+k ile parçalayıp o şekilde düzenliyordum. Teşekkürler anlatım için.
  15. Ozgul

günün sözü

Kesinlikle, hele ki günümüzde...:)
  16. Ozgul

kartvizit tasarımlarım...

İlerleyen mesajlarda tasarım değil de çizim bana ait denseydi tamam derdim, sonuçta program öğrenenlerin çoğu (gördüğüm kadarıyla) hazır öğeleri birebir çizmeye çalışmakla öğreniyorlar. Ama böyle? Olmadı ...
  17. Ozgul

Clip-Art istek

@cihan yılmaz Ben bunu buldum, işinize yarayabilir. http://hotfile.com/dl/130925580/e10458a/rolling_pin_256.png.html Ayrıca "rolling pin icon" şeklinde aratırsanız da farklı oklava ikonlarına ulaşabilirsiniz.
  18. Ozgul

Afiş çalışmalarım

İlk çalışmada yazılar ve oklar gereksiz olmuş bence. Açıklamadan ziyade başka bir yazı kullanabilirsiniz enerji ile ilgili. Zaten resimden neyin ne olduğu anlaşılıyor. Ayak kısımlarını da ekler ve renkli yuvarlakların aralarındaki mesafeyi eşitlerseniz daha güzel bir çalışma çıkacak. İyi...
  19. Ozgul

kartvizit tasarımlarım...

Logo hoş, kartvizit içinse biraz daha çalışmalısınız bence. İyi çalışmalar.
  20. Ozgul

web siteleri elementleri

Teşekkürler.
Yukarı Alt