Arama sonuçları

1. SNSİZ

Korkmaz Polat Tanıtım Çalışması

hoş olmuş elinize sağlık...
  2. SNSİZ

demo. görüşleriniz almak

@yakan bende yorum yapıcak bişey bulamadım!!!!!
  3. SNSİZ

Kartvizit çalışmam

ilk gördüğümde kartviziti içimden "bu sektörde yeni sanırım" dedim.Gözü çok yaran bi çalışma olmuş orda "world" kelimesi kullanıldı diye dünyayı koyman gerekmez ayrıca jean kullanmanada gerek yok ama illa kullanıcaksan daha estetik olmalı adres bilgiler ve telefonlar ayrı yerlerde çok hoş...
  4. SNSİZ

Taksi reklam uygulamasi

Neyin reklamı ve neden silik duruyor? Ayrıca taksilerde ön kapılarda plaka yazma zorunluluğu var bildiğim kadarıyla birde durak ismi ve telefon numaraları falan oluyor bunları göz önüne alarak tasarım yaparsan daha iyi olur.
  5. SNSİZ

Sena Kozmetik - Kurumsal Kimlik

@percepire teşekkür ederim benimde en sevdiğim çalışmam...
  6. SNSİZ

@danisman teşekkür ederim...
  7. SNSİZ

malesef bir süre uzak kalıcam küçük bir kaza geçirdim yorumunuz için teşekkürler
  8. SNSİZ

Promotion Agency Kurumsal Kimlik Çalışması

güzel olmuş elinize sağlık:clap2:
  9. SNSİZ

Karışık bir şeyler :)

bencede güzel olmuş elinize sağlık...
  10. SNSİZ

@esinguler teşekkür ederim iletişim bilgilerimi gönderdim size yardımcı olmak isterim...
  11. SNSİZ

Arka Plan şu şekilde Efect Nasıl Veriyorduk?

gradienti seçtiğinde üstte çıkan seçeneklerden radial gradient seçersen istediğin efekti verebilirsin...
  12. SNSİZ

Mert Dönmez || Lila Akademi Tasarımları

ilk iki çalışmanın kenarlarında çok fazla fırça kullanmışsın çalışmayı basitleştirmiş diğerleri hoş olmuş eline sağlık
  13. SNSİZ

Bu afişlerin psd halleri lazım arkadaşlar yardım

arkadaşım bunların psdsi bu afişleri yapanda olur baştan yapmaksa ayrı bir iş sana kolay gelsin...
  14. SNSİZ

Logo İçin Yardım LÜTFEN ..!

@Taçsız Kral evet haklısınız biraz aceleye geldi benimde çok içime sinmedi ama dediğiniz gibi renkler ve font üzerinde biraz oynanırsa daha güzel bir şey çıkar ortaya ;)
  15. SNSİZ

Photoshop'da Araç Boyama(resimli anlatım)

çok güzel bir ders doğrusu teşekkürler:clap2:
  16. SNSİZ

iki çalışmadan hangisi sizce?

@cw-imagination yorum için teşekkür ederim firma adına birde sunum hazırladım isterseniz kurumsal kimlik bölümünden bakıp değerlendirebilirsiniz ''sena kozmetik sunum''başlığı altında :)
  17. SNSİZ

İlk logo çalışmam - Sizce hangisi ?

bakıldığı zaman hoş duruyor ama sizcede logo için fazla kalabalık olmamışmı ?Heryerde kullanılabilirmi bence sorun yaratır daha az figür kullanmak daha iyi olur ;)
  18. SNSİZ

Fideden Serisinden "Nar'ın Faydaları"

çalışma sade güzel olmuş ama narların rengiyle okadar oynamışsınki artık nar görüntüsünü kaybetmiş ve narlar üstteki yazıya göre orantısız yerleşmiş biraz daha sola kaydırırsanız daha düzenli olucaktır başarılar....
  19. SNSİZ

Pratik çizim veya kesme

@alpaslancinar
Yukarı Alt