@oguzhan42
evet Oguzhan Bey haklısınız gerçekten çok uğraştığım için fark etmedim alpaslancinar da haklı aslında dikkat etmeliydim biraz daha ama "nasıl yapılır yazım yanlışı" kısmını anlayamadım Erkan Beyin dediği gibi en iyi tasarımcılar ,en iyi firmalar bile hata yapabiliyor ben de...
arkadaşlar yardımınız için teşekkür ederim ama sanırım ben anlatamadım ben renk vermek istemiyorum resmi aşşağıdaki gibi yukardan aşşağı veya tam tersi orantılı bir şekilde silmek bunu silgiyle yapıyorum ama istediğim gibi olmuyor corelde yapılıyor ama ben photoshopta yapmak istiyorum bu konuda...
@İsmail Narin
yardımın için teşekkür ederim ama o şekilde olmuyo çalışma hepten siliniyor ya tam hatırlayamıyorum seçili hale getirdikten sonra gradient tool ile bi şekilde yapılıyordu ama hatırlıyamıyorum bir uçtan çekip bıraktığım zaman mausla orantılı bir şekilde siliniyordu ama malesef...
arkadaşlar üsteki resimdeki gibi üstten aşağıya doğru nasıl silikleştirebiliriz ben silgi aracı ile yapıyorum ama tam istediğim gibi bir sonuç alamıyorum yardımcı olursanız sevinirim
@İsmail Narin
yorum için teşekkürler çalışmam için böyle güzel yorum almak sevindirici çünkü gördüğünüz bütün çizimler ve logo tasarımı bana ait ve fontun puntosı büyük olduğu için sanırım kötü gözüküyor;)
Benim çok tecrübem yok ama bildiğim birşey varsa oda logonun her renge uygulanabilir olması,efekt çok gerekmedikçe kullanmama ve tek renk olması yani renk geçişlerinin olmaması gibi belki bu söylediklerim kullanılıyordur ama ortaya çok sağlıklı işler çıkmaz kanatimce
.Erkan-Nehir adlı üyenin...
@Hasan Güner
tabiki eleştirebilirsiniz logoyuda da ben hazırladım yorumlar önemli benim için ;)
"Marka adı "Sena Kozmatik" midir ? bilerek mi böyle yaptınız ? zira doğrusu kozmetik olmalı..."
evet yazım yanlışı yapmışım uyarınız için teşekkürler Kerim Bey...
dış kenardaki iki çizgi arasını tamamen beyaz değilde gri tonlarında veya gerçeğinde olduğu gibi köşelere gri renk uygulasan daha gerçekçi olurdu ama yinede güzel olmuş başarılar...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.