Arama sonuçları

1. SNSİZ

iki çalışmadan hangisi sizce?

@cagla. logoda kullandığım renkleri siyahın daha çok gösterdiğini düşündüğüm için siyah kullandım ama bitaraftanda siyah renk konusunda haklısınız ;)
  2. SNSİZ

12 dev adam

fikir güzel aslında geliştirilebilir başarılar....
  3. SNSİZ

Sevgi Defteri Kapak Çalışmalarım 2 Adet | Sedat Gül

@Sedat Gül çıktıktan sonrada haberimiz olursa sevinirim doğrusu ;)
  4. SNSİZ

başka bir altarnatif varmı acaba?

@GÜNEL AYVACI
  5. SNSİZ

Sena Kozmetik - Kurumsal Kimlik

@_SLaYeR_ teşekkür ederim yorumunuz için:)
  6. SNSİZ

@oguzhan42 evet Oguzhan Bey haklısınız gerçekten çok uğraştığım için fark etmedim alpaslancinar da haklı aslında dikkat etmeliydim biraz daha ama "nasıl yapılır yazım yanlışı" kısmını anlayamadım Erkan Beyin dediği gibi en iyi tasarımcılar ,en iyi firmalar bile hata yapabiliyor ben de...
  7. SNSİZ

@GÜNEL AYVACI
  8. SNSİZ

@GÜNEL AYVACI inanın sabırsızlıkla bekliyorum var bir yolu ama ben hatırlayamıyorum deli olucam ya :confused: takıntı haline gelicek öğrenemedikce:D
  9. SNSİZ

arkadaşlar yardımınız için teşekkür ederim ama sanırım ben anlatamadım ben renk vermek istemiyorum resmi aşşağıdaki gibi yukardan aşşağı veya tam tersi orantılı bir şekilde silmek bunu silgiyle yapıyorum ama istediğim gibi olmuyor corelde yapılıyor ama ben photoshopta yapmak istiyorum bu konuda...
  10. SNSİZ

@oguzhan42 teşekkürler ;)
  11. SNSİZ

@İsmail Narin yardımın için teşekkür ederim ama o şekilde olmuyo çalışma hepten siliniyor ya tam hatırlayamıyorum seçili hale getirdikten sonra gradient tool ile bi şekilde yapılıyordu ama hatırlıyamıyorum bir uçtan çekip bıraktığım zaman mausla orantılı bir şekilde siliniyordu ama malesef...
  12. SNSİZ

arkadaşlar üsteki resimdeki gibi üstten aşağıya doğru nasıl silikleştirebiliriz ben silgi aracı ile yapıyorum ama tam istediğim gibi bir sonuç alamıyorum yardımcı olursanız sevinirim
  13. SNSİZ

@İsmail Narin yorum için teşekkürler çalışmam için böyle güzel yorum almak sevindirici çünkü gördüğünüz bütün çizimler ve logo tasarımı bana ait ve fontun puntosı büyük olduğu için sanırım kötü gözüküyor;)
  14. SNSİZ

İlk Logolarım

Benim çok tecrübem yok ama bildiğim birşey varsa oda logonun her renge uygulanabilir olması,efekt çok gerekmedikçe kullanmama ve tek renk olması yani renk geçişlerinin olmaması gibi belki bu söylediklerim kullanılıyordur ama ortaya çok sağlıklı işler çıkmaz kanatimce .Erkan-Nehir adlı üyenin...
  15. SNSİZ

16. SNSİZ

@Hasan Güner ben sevmiştim fontu ama bikaç daha font denesem sanırım daha iyi olacak:)
  17. SNSİZ

@Hasan Güner tabiki eleştirebilirsiniz logoyuda da ben hazırladım yorumlar önemli benim için ;) "Marka adı "Sena Kozmatik" midir ? bilerek mi böyle yaptınız ? zira doğrusu kozmetik olmalı..." evet yazım yanlışı yapmışım uyarınız için teşekkürler Kerim Bey...
  18. SNSİZ

@İsmail Narin yorum için teşekkürler dikkate alıcam ;)
  19. SNSİZ

Samsung F480 çizimim

dış kenardaki iki çizgi arasını tamamen beyaz değilde gri tonlarında veya gerçeğinde olduğu gibi köşelere gri renk uygulasan daha gerçekçi olurdu ama yinede güzel olmuş başarılar...
  20. SNSİZ

arkadaşlar ilk önce kartvizit çalışmam nasıl olmuş ve eğer olmuşsada hangisi daha uygun olur amblem ortadamı yoksa baştamı olsun???
Yukarı Alt