Arama sonuçları

1. SNSİZ

logo çalışmalarım

@yamo
  2. SNSİZ

Kurumsal Dökümanlar| Sedat Gül

çok güzeller Sedat Bey elinize sağlık:clap2:
  3. SNSİZ

başlık bulamadım :)

@Arsenal
  4. SNSİZ

başlık bulamadım :)

@dalga266 yorum için teşekkürler ;)
  5. SNSİZ

iki resmi yanyana açmak

Konuyla alakasız olucak ama neden en ufak birşeyde "ben şukadar senedir bu işteyim, ben şu bölümü okudum,ben senden daha iyiyim,sen daha iyisini yapta görelim vs." tarzında konuşmalar geçiyor anlamıyorum bu işte iyiyseniz madem soru soran insanlara düzgün bir üslupla öğretici, bilgilendirici...
  6. SNSİZ

Deniz Çalışması

@Hakan Dağdeviren Hakan Beye katılıyorum çalışmalarımıza sahip çıkıp eksikliklerini nasıl giderebiliriz diye eleştirlere açık olmalıyız;)
  7. SNSİZ

Pratik çizim veya kesme

iki şekli seçili hale getirdiğiniz zaman üstte küçük kutucuklar çıkar weld,trim,intersect.....yazan onları deneyerek yapabilirsin kolay gelsin
  8. SNSİZ

Afis konsept tasarimlar 4

gölgeler dışında herşey güzel olmuş ;)
  9. SNSİZ

Karton Kutu ve İçinden Çıkan Defter Konsepti | Sedat Gül

gerçekten çok güzeller elinize sağlık:clap2:
  10. SNSİZ

Kutu Harf Yapımı

corelde araç çubuğunda extrude tool dan yapabilirsin kolay gelsin
  11. SNSİZ

yolcu

@theseventhdimensionevet kopukluk var tam anlamıyla bayan zeminle uyuşmamış ama insan yaparken çok fark etmiyor yayınladıktan sonra fark ediyor insan;)
  12. SNSİZ

yolcu

@theseventhdimension yorum için teşekkür ederim dediğiniz gibi saçlarına falan kızıllık yapmaya çalıştım ama çok hoş olmadığını düşündüğüm için yapmaktan vazgeçtim;)
  13. SNSİZ

yolcu

@Hakan Dağdeviren bahsettiğiniz konularda haklısınız ama aklımdaki fotoğrafları netten bulmam çok zor oldu hatta aklımdakini bulamadım bunlarla yapmaya çalıştım istediğimi ;)
  14. SNSİZ

Vericeğim resmi daha kaliteli bir sekilde logo yaparmısınız ?

corelde basit birşekilde yapabirsiniz veya vector logo siteleri var ordan araştırabilirsiniz
  15. SNSİZ

yolcu

@vberköncelikle teşekkür ederim yorum için oradaki atlar aynı ilk resimdeki at tamamen şahlanmış ben bayanın duruşuna uysun diye biraz daha düz durmasını sağladım ayrıca ilk resimde resim orantılı değil sanırım o yüzden aynı foto değilmiş gibi duruyor ama aynı at :D
  16. SNSİZ

yolcu

umarım beğenirsiniz resimlerin hepsi farklı bir resimden alımıştır.
  17. SNSİZ

ilk denemem joker :)

arka zemin çok sade kalmış patlama daha büyük ve daha yakın olsa daha iyi olurdu ayrıca saçladta farklı dağınık bir stil olsa tam otururdu ;) kolay gelsin...
  18. SNSİZ

fotomontajlara devam :)

@GÜNEL AYVACI teşekkür ederim yorumunuz için :)
  19. SNSİZ

fotomontajlara devam :)

üzülerek söylüyorum ama orjinal olmamış biraz daha uğraşman gerekiyor bu konuda bende bu tarz birşey yapmıştım nekadar gerçekçi olmuş sizce ?yüz ve vücut farklı kişilere ait
  20. SNSİZ

Corel drawdaki ilk çalışmam eleştriler ve yorumlar benim için önemlidir :)

siyah kıvrımlar estetik olmamış ve zemin rengini değiştirsen sanırım daha iyi olucaktır ;)
Yukarı Alt