Arama sonuçları

1. Emre DEMİRCİ

güvenlik sistemleri a5 broşür

yorumlarınız için teşekkürler..
  2. Emre DEMİRCİ

Lightning "Spider Racing S9" Sinan ŞENGÜL

başarılı çalışma olmuş.
  3. Emre DEMİRCİ

Brüt ve Net Maaş ?

Faydalı bir paylaşım olmuş. Teşekkürler Emre bey.
  4. Emre DEMİRCİ

Kutu Bıçak İzleri

Paylaşımlarınız işime yaradı teşekkürlerimi sunarım.
  5. Emre DEMİRCİ

Spatula Kutusu | Sedat Gül

Spatula Kutunuz gayet başarılı olmuş ellerinize sağlık :)
  6. Emre DEMİRCİ

Grafiker Adayı / Anadolu Yakası

Bir çizim programı mesela illustratör deseydin belki diyebilirdim fakat iş ile hiç bir bilgisi ve tecrübesi olmayan birinin indesign dersi verebileceğini bir indesign kullanıcısı olarak hiç ama hiç sanmıyorum. Biraz abartmışsın ilanını.
  7. Emre DEMİRCİ

Treo Güvenlik Sistemleri Özel Kesim Kartvizit

@Tayfun ŞENOĞLU Yorumun için teşekkürler. Kullanım açısında doğru diyorsun pek kullanışlı değil .
  8. Emre DEMİRCİ

Eczane Kartvizit Çalışması

Font tercihlerin bana hatalı geldi, flulaştırma uyguladığın yerlerde hatalar var. Ünvanı ve ismi o şekilde kutucuğa alman kartviziti çok basit göstermiş. Çalışmaya devam , iyi forumlar.
  9. Emre DEMİRCİ

Benim şehrim fotoğraf yarışması

"Bu Benim Şehrim"de yer alan kategoriler: Şehrin Tarihi, Şehrin Doğal Güzellikleri, Şehirden İnsan Manzaraları ve Şehrin Hayvanları. Dilediğin kategorilere katıl, şehrinin en güzel fotoğrafladığın an'larını yükle, ödüllere yaklaş! Juri : Reza, National Geographic Channel ve...
  10. Emre DEMİRCİ

(psd tablet) karakter çizim

Başarılı bir çalışma olmuş ellerinize sağlık. fakat bu şekilde yüklerseniz daha iyi olur; Forumu resim yükleme.
  11. Emre DEMİRCİ

@Murat Güler Yorum için teşekkürler.
  12. Emre DEMİRCİ

Şakir Gökçebağ photography - Geometri

Çok güzel bunlar :) paylaşım için teşekkürler :)
  13. Emre DEMİRCİ

Kumaş Desenleri-Yüksek Çözünürlükte

İndirdim, Paylaşım için teşekkürler.
  14. Emre DEMİRCİ

@Sedat Gül teşekkür ederim Sedat abi.
  15. Emre DEMİRCİ

evet kullanım açısından açıkcası benim yapmama rağmen bile hiç ama hiç tavsiye etmeyecegim bir kart müşteri değişik bir şey istiyordu bende böyle yaptım.
  16. Emre DEMİRCİ

Selamlar..

Merhaba aramıza hoşgeldiniz.
  17. Emre DEMİRCİ

Style Logo Çalışması

@Demet YILDIZ Anka kuşu :)
  18. Emre DEMİRCİ

Style Logo Çalışması

Gözüme kötü gelmedi fakat sanırım tram verdiğiniz nesne bir lale, tramı çok fazla olmuş biraz daha net olabilirdi. ellerinize sağlık. S harfindeki kuyruk bana bir kuşu anımsattı ama adını aklıma getiremedim bir türlü :)
  19. Emre DEMİRCİ

Avukat Kartvizit Çalışması

Şahsi görüşlerim; Benim ilk gözüme batan nokta ünvanların yanındaki kırmızı nesneler oldu. Kartviziti eline aldığında göze fazlasıyla batıp tasarımın bütünlüğü bozucaktır, gereksiz bir kullanım. Bir başka gereksiz kullanım ise logodaki gölge ve 2 kişinin kullandığı kartvizitler hiçbir zaman...
Yukarı Alt