Bir çizim programı mesela illustratör deseydin belki diyebilirdim fakat iş ile hiç bir bilgisi ve tecrübesi olmayan birinin indesign dersi verebileceğini bir indesign kullanıcısı olarak hiç ama hiç sanmıyorum. Biraz abartmışsın ilanını.
Font tercihlerin bana hatalı geldi,
flulaştırma uyguladığın yerlerde hatalar var.
Ünvanı ve ismi o şekilde kutucuğa alman kartviziti çok basit göstermiş.
Çalışmaya devam , iyi forumlar.
"Bu Benim Şehrim"de yer alan kategoriler:
Şehrin Tarihi,
Şehrin Doğal Güzellikleri,
Şehirden İnsan Manzaraları ve
Şehrin Hayvanları.
Dilediğin kategorilere katıl, şehrinin en güzel fotoğrafladığın an'larını yükle, ödüllere yaklaş!
Juri : Reza, National Geographic Channel ve...
evet kullanım açısından açıkcası benim yapmama rağmen bile hiç ama hiç tavsiye etmeyecegim bir kart müşteri değişik bir şey istiyordu bende böyle yaptım.
Gözüme kötü gelmedi fakat sanırım tram verdiğiniz nesne bir lale, tramı çok fazla olmuş biraz daha net olabilirdi.
ellerinize sağlık.
S harfindeki kuyruk bana bir kuşu anımsattı ama adını aklıma getiremedim bir türlü :)
Şahsi görüşlerim;
Benim ilk gözüme batan nokta ünvanların yanındaki kırmızı nesneler oldu.
Kartviziti eline aldığında göze fazlasıyla batıp tasarımın bütünlüğü bozucaktır, gereksiz bir kullanım.
Bir başka gereksiz kullanım ise logodaki gölge ve 2 kişinin kullandığı kartvizitler hiçbir zaman...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.