Arama sonuçları

1. ekinoks76

Grafikerler.org -1 PEA

farklı olmuş elinize sağlık ama sanki bişiler eksik gibi:) başarılar
  2. ekinoks76

en son baskı aşamasına nasıl geliniyor

evt bir dizi program öğrendim bir corel kaldı aslında onuda öğrenirim vakit bulamadım haklısnz yinede tşk :)
  3. ekinoks76

Tşkler arkadaşlar fakat photoshop da izah ederseniz daha iyi olur:)) Aslında etiket desinatörlüğü-grafikerliği yaptımdaha önceleri bu empirme farklı bir kulvar empirme baskı firmasından iş teklifi geldi geçenlerde oyüzden sormuştum
  4. ekinoks76

Grafikerler_org__kerem_1

çalışma görülmüyor
  5. ekinoks76

bu da benden

Bencede güzel bir çalışma emeğinize sağlık:)
  6. ekinoks76

"Grafikerler.org" Amblem Çalışması / feylesoft

Çok üzgünüm fakat bende arkadaşlarıma katılıyorum akıl zeka işi tasarım bu soldaki beyin simgesiyle pekiştirmeye çalışmışsınz fakat bunu daha farklı yollardan anlatabilirdiniz biraz soğuk bir çalışma olmuş eminim üzerinde çalışırsanız daha güzel şeyler ortaya koyabilirsiniz.Başarılar diliyorum::)
  7. ekinoks76

grafikerler.org logo çalışması-1

Bence farklı birçalışma ve birçokşey anlatılmaya çalışılmış gibi, göz görsellik simgeleniyor görsellik işimiz:) güzel bir çalışma olmuş yanlız cd çok renkli değil de gümüş parlak bir renk mesela;gri olabilirdi, sanki daha güzel olurdu. Başarılar diliyorum
  8. ekinoks76

Grafikerler org.1.çalışma

Tüm arkadaşlara yorumları için teşekkür ederim:)
  9. ekinoks76

Grafikerler org.1.çalışma

@Grafik Editor Tşkler yorumunuz için evt 2.çalışmada inşallah gelicek şu an düşünme aşamasında:)
  10. ekinoks76

Deseni çizdik ya bakarak yada tarayıcan geçirdik çizdik vs en son baskı aşaması nasıl oluyor psd formatında mı (Photoshop ile çizdik)
  11. ekinoks76

Alpay kurumsal kimlik çalışmaları1-2-3(ekinoks76)

Bütün çalışmalarımı bir sayfada topladım 1-2-3 Alpay Kurumsal Kimlik Çalışmaları (ekinoks76)
  12. ekinoks76

Alpay ekmek-1(pasija)

Farklı gibi sanki ama şu başak vektörü a harfinin etrafından dolanarak gelse sanki daha hoş olucakmış gibi geldi bana elinize sağlık başarılar:)
  13. ekinoks76

Jacquard styler

Jacquard styler piyasa adı batuhan proğramını baad anadolu yakasında bostancı bağdat caddesinde google dan araştırabilirsiniz batuhan beyden (prog yapımcısı) satın alabilirsniz prog desinatörlük eğitimini almıştım ordan.
  14. ekinoks76

Alpay Ekmek Kurumsal -- Kerim ÖKSÜZ

@Kerim Öksüz Oldukça başarılı bir çalışma sadece gözüme takılan şu minik detay logodaki kuşun kanatları çok uzun gibi geldi bana asılı kalmış uzatılmış gibi biraz daha orantılı olsaydı sanırım daha iyi olurdu sonuç itibarıyla çok detaylı güzel çalışma ellerinize sağlık Not: Bu arada...
Yukarı Alt