Arama sonuçları

1. ekinoks76

Melek

@Hakan Dağdeviren Tabiki yaparım sorun değil asla yılmam fakat bunları neden yapıyorum???:)) dip not: ps me virüsler saldırdı çıldırdı acayip şeyler oluyor kendi kendine cd kapağı açılıyor donuyor programlar açılıp kapanıyor hayaletler basmış gibi bu teknik arızayı umarım çözdükten sonra...
  2. ekinoks76

Melek

Sizimi kıracağım hakan bey :))) çizmeye başladım bile ama sabırsızlandım yayınlıyorum bulutları gökyüzünü glow ışık parlaklık (meleği)vs hepsini kendim çizdim diğer dediklerinizide uygulamaya çalışacağım NO: Bu ara da bulut çizmekte epey uğraştırıcıymış:))) şimdi çalışmam bu ,devamı arkası...
  3. ekinoks76

İş arıyorum freelance

Uygun fiyata dekube ve vektörel çizimler yapılır freehand ve photoshop biliyorum design_blacksea1976@hotmail.com
  4. ekinoks76

Melek

5. ekinoks76

Melek

6. ekinoks76

Su Hayattır.....

Buda hakan beyin dersinden esinlenerek yapılmış bir çalışmam
  7. ekinoks76

Su Hayattır.....

@ASMİN Tşkler evt doğru tahmin böyle yapıcı eleştirilere bayılırıyoum bir takım insanların kırıcı eleştirilerinden pek hoşlanmıyorum hunharca yapılan eleştiriler kişiklerinin yansıması keza yapıcı eleştirilerde aynı şekilde kişilik yansımasıdır abdullah beye size tşkler
  8. ekinoks76

Moda Tasarım:))

@Gül Pekşen renkli çiçekli obje mankenimizn çantası oluyor:))
  9. ekinoks76

Tuttu tutmadı oyunu

tuttu alttaki temizlik hastasısın:))
  10. ekinoks76

Su Hayattır.....

O siizin fikriniz saygı duyarım önemlide değil benim için saçma bulmanız
  11. ekinoks76

desen çalışmam

Tşkler genleriyle oynanmış olmasın sakın şaka tabiki:)) çok dikkatlisnz değişiklik olsun diye amaç desen çıkması mantık yok:))
  12. ekinoks76

Bugün Ne Dinledik ?

Bugün ne dinledim karışık takıldım:)) Murat Başaran: Gülümse Anne Bengü :Elveda Özgün:direniyorum yokluğuna Toygar ışıklı:Kalbimdeki sancı Serdar ortaç&Hadise:Düşman Edip akbayram:adaletin bumu dünya&hasretinle yandı gönlüm Uğur ışılak&Şebnem kısaparmak canın olayım Ezel dizi müzikleri eylem...
  13. ekinoks76

desen çalışmam

@Yaşar Karadeniz Tabiki :freehand de çizdim photoshopta renklendirdim kendim tasarladım ama önce desen araştırması yaptım belki etkiisnde kalarak tasarlamış olabilrim bu tür desenlerin heryerde kullanılabiliceğini düşünüyorum eşarp,tşört, ev tekstili vs .. daha zorlarını denemeyi...
  14. ekinoks76

desen çalışmam

40 kişi bakmış 1kişi yorum yapmamış yahuu neden???
  15. ekinoks76

logo çalışması

*****??????????????????????????
  16. ekinoks76

Gs Çıldırın

@solkroşe Güzel olmuş tam bir zeka işi bu tasarım ezel dizisinin fragmandaki yazıları hatırlattı bana ellerinize sağlık
  17. ekinoks76

model ve desen

Çok güzel çalışmalar tam olarak empirme bumudur empirme hakkında bilgim pek yok birde hangi program kullanarak yaptınız normal freehand ve photoshop kullanıp jpeg formatında olurmu bu tür çalışmalar çalışmayı tasarlayıp jpeg sonra üretime gidermi mazur görün dediğim gibi bu alanı bilmiyorm...
  18. ekinoks76

Peri:)))

Gül hanım ellerinize sağlık güzel bir çalışma olmuş çok ciddi söylüyorum beyendim eleştirilerinizi dikkate alıcağım yaklaşık 10sene önce güzel sanatlar kursuna gitmiştim evt grafik bölümünü kazanıp gidememiştim 2 sene önce grafik ve web tasarım kurslarını bitirdim programlar öğrenip çiziyorum...
  19. ekinoks76

Edicafe Logo çalışmalarım

7 tabiki :)))
Yukarı Alt