@Hakan Dağdeviren
Tabiki yaparım sorun değil asla yılmam fakat bunları neden yapıyorum???:))
dip not: ps me virüsler saldırdı çıldırdı acayip şeyler oluyor kendi kendine cd kapağı açılıyor donuyor programlar açılıp kapanıyor hayaletler basmış gibi bu teknik arızayı umarım çözdükten sonra...
Sizimi kıracağım hakan bey :))) çizmeye başladım bile ama sabırsızlandım yayınlıyorum bulutları gökyüzünü glow ışık parlaklık (meleği)vs hepsini kendim çizdim diğer dediklerinizide uygulamaya çalışacağım
NO: Bu ara da bulut çizmekte epey uğraştırıcıymış:)))
şimdi çalışmam bu ,devamı arkası...
@ASMİN
Tşkler evt doğru tahmin böyle yapıcı eleştirilere bayılırıyoum bir takım insanların kırıcı eleştirilerinden pek hoşlanmıyorum hunharca yapılan eleştiriler kişiklerinin yansıması keza yapıcı eleştirilerde aynı şekilde kişilik yansımasıdır abdullah beye size tşkler
Bugün ne dinledim karışık takıldım:))
Murat Başaran: Gülümse Anne
Bengü :Elveda
Özgün:direniyorum yokluğuna
Toygar ışıklı:Kalbimdeki sancı
Serdar ortaç&Hadise:Düşman
Edip akbayram:adaletin bumu dünya&hasretinle yandı gönlüm
Uğur ışılak&Şebnem kısaparmak canın olayım
Ezel dizi müzikleri
eylem...
@Yaşar Karadeniz
Tabiki :freehand de çizdim photoshopta renklendirdim kendim tasarladım ama önce desen araştırması yaptım belki etkiisnde kalarak tasarlamış olabilrim bu tür desenlerin heryerde kullanılabiliceğini düşünüyorum eşarp,tşört, ev tekstili vs .. daha zorlarını denemeyi...
Çok güzel çalışmalar tam olarak empirme bumudur empirme hakkında bilgim pek yok birde hangi program kullanarak yaptınız normal freehand ve photoshop kullanıp jpeg formatında olurmu bu tür çalışmalar çalışmayı tasarlayıp jpeg sonra üretime gidermi mazur görün dediğim gibi bu alanı bilmiyorm...
Gül hanım ellerinize sağlık güzel bir çalışma olmuş çok ciddi söylüyorum beyendim eleştirilerinizi dikkate alıcağım yaklaşık 10sene önce güzel sanatlar kursuna gitmiştim evt grafik bölümünü kazanıp gidememiştim 2 sene önce grafik ve web tasarım kurslarını bitirdim programlar öğrenip çiziyorum...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.