Arama sonuçları

1. ekinoks76

Alpay ekmek kurumsal kimlik çalışması1

1. çalışmamı değiştirdim düzenlemeler yaptım
  2. ekinoks76

@Erkan_Nehir zaten RGB olarak ekliyorum görebilelim diye ama görünmüyor
  3. ekinoks76

eklediklerimide göremiyorum sorun ne dir anlamadım
  4. ekinoks76

Arkadaşlar baskı için CMYK hazırlıyoruz ölçüler kartvizit antetli k. vs belli fakat web de sitede görünebilmesi için RGB olması gerekiyor dosya boyutu fazla oluyor CMYK olduğu zaman değitirince bozulmalar oluyor haliyle nasıl hazırlıcağımı şaşırdım Bu arada vektörel olması gerekiyor diyen...
  5. ekinoks76

@Kerim Öksüz Teşekkür ederim arkadaşım epey masraflı bir çalışmamı oldu ne dikkate alıcağım sizede başarılar:))
  6. ekinoks76

@Kerim Öksüz Negibi sorunlar biraz açıklarmısnz??
  7. ekinoks76

tabela tasarımım ilk defa yaptım yorumlarr :)

Benden size nacizane tavsiye karışık göz yorucu çalışmalardan kaçının daha sade yalın anlaşılır çalışmalar üzerinde yoğunlaşın
  8. ekinoks76

Meslek Yüksekokulu Öğrencisi Olarak Soruma Yanıt Arıyorum

Matematik olmassa olmazlardandır.Hayatın her dalında çıkar önümüze lise çağlarında ben nefret ederdim seçmeliydi ve seçmezdim branşı, fakat şimdi hata yaptığımı anladım. Olmalı bence grafiklede paralel gitmektedir sadece çiz bırak olmuyor misal; etiket grafikerliği yaparken ben dokunucak...
  9. ekinoks76

Çifte Kumrular Tişörtüne Slogan

erkeğin ve bayanın tişörtün önünde yarım kırmızı elma olsun bir elmanın iki yarısıyız gibi:))) yada yarım kalp; kalbim sensiz yarımım gibi
  10. ekinoks76

3 Kartvizitten Hangisi Güzel ?

Bence 1. güzel olmuş:)
  11. ekinoks76

Yadinbey Restaurant Kartvizit Çalışması (Sizce Siyahmı ? Beyazmı ? )

Siyah çalışma şık gibi görünsede zamanla insanın içirini karartıyor. Beyaz ferah olmuş günün stresinden uzak gibi sanki iç açıcı:))
  12. ekinoks76

Çeşitli karakalem çizimlerim...

İşte yetenek budur çok süper çalışmalar hepsi emeğinize kaleminize sağlık bravo:)
  13. ekinoks76

Antivirüs Programlarının Artıları ve Eksileri

Benim ps de bir çok badireler atlattı formatlandı falan şimdi psyi hayaletler bastı sanki kullanmadığım virüs prog. kalmadı ne yapacağımı şaşırdım cd kapağı kendi kendine açılıp kapanıyor pskopat gibi oldu ps:)) tuhaf şeyler oluyor not32 kullanıyrm en son tarıyor buluyrz siliyoruz ama sorun...
  14. ekinoks76

Sitemi özledim.

Allah bağışlasın erkenden torun sahibi ne güzel, ayrıca size Allah kolaylık versin afacanlardan:))
  15. ekinoks76

Melek

Çok Tşkler Hakan Bey evt sayenizde hem cesaret verdiniz hemde yol gösterdiniz tşkler beyendiğinize sevindim:)
  16. ekinoks76

Melek

17. ekinoks76

Melek

"Melek Ve peri'nin Serüvenleri" AY Peri Ve Gül Meleğin Hikayesi :)) Masal Buya; Ay Peri Ve Gül Melek bulutlar arasında Şimal Gezeninde mutlu mesut yaşarlarmış.Ay Perinin küçücük miniminnacık bir sorunu varmış Gül meleğin öğrettiği gibi sihirli değneğini bir türlü kontrollü...
Yukarı Alt