Arkadaşlar baskı için CMYK hazırlıyoruz ölçüler kartvizit antetli k. vs belli fakat web de sitede görünebilmesi için RGB olması gerekiyor dosya boyutu fazla oluyor CMYK olduğu zaman
değitirince bozulmalar oluyor haliyle nasıl hazırlıcağımı şaşırdım
Bu arada vektörel olması gerekiyor diyen...
Matematik olmassa olmazlardandır.Hayatın her dalında çıkar önümüze lise çağlarında ben nefret ederdim seçmeliydi ve seçmezdim branşı, fakat şimdi hata yaptığımı anladım. Olmalı bence grafiklede paralel gitmektedir sadece çiz bırak olmuyor misal; etiket grafikerliği yaparken ben dokunucak...
Benim ps de bir çok badireler atlattı formatlandı falan şimdi psyi hayaletler bastı sanki kullanmadığım virüs prog. kalmadı ne yapacağımı şaşırdım cd kapağı kendi kendine açılıp kapanıyor pskopat gibi oldu ps:)) tuhaf şeyler oluyor not32 kullanıyrm en son tarıyor buluyrz siliyoruz ama sorun...
"Melek Ve peri'nin Serüvenleri"
AY Peri Ve Gül Meleğin Hikayesi :))
Masal Buya; Ay Peri Ve Gül Melek bulutlar arasında Şimal Gezeninde mutlu mesut yaşarlarmış.Ay Perinin küçücük miniminnacık bir sorunu varmış Gül meleğin öğrettiği gibi sihirli değneğini bir türlü kontrollü...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.