Tşkler arkadaşlar fakat photoshop da izah ederseniz daha iyi olur:))
Aslında etiket desinatörlüğü-grafikerliği yaptımdaha önceleri bu empirme farklı bir kulvar empirme baskı firmasından iş teklifi geldi geçenlerde oyüzden sormuştum
Çok üzgünüm fakat bende arkadaşlarıma katılıyorum akıl zeka işi tasarım bu soldaki beyin simgesiyle pekiştirmeye çalışmışsınz fakat bunu daha farklı yollardan anlatabilirdiniz biraz soğuk bir çalışma olmuş eminim üzerinde çalışırsanız daha güzel şeyler ortaya koyabilirsiniz.Başarılar diliyorum::)
Bence farklı birçalışma ve birçokşey anlatılmaya çalışılmış gibi, göz görsellik simgeleniyor görsellik işimiz:) güzel bir çalışma olmuş yanlız cd çok renkli değil de gümüş parlak bir renk mesela;gri olabilirdi, sanki daha güzel olurdu. Başarılar diliyorum
Jacquard styler piyasa adı batuhan proğramını baad anadolu yakasında bostancı bağdat caddesinde google dan araştırabilirsiniz batuhan beyden (prog yapımcısı) satın alabilirsniz prog desinatörlük eğitimini almıştım ordan.
@Kerim Öksüz
Oldukça başarılı bir çalışma sadece gözüme takılan şu minik detay logodaki kuşun kanatları çok uzun gibi geldi bana asılı kalmış uzatılmış gibi biraz daha orantılı olsaydı sanırım daha iyi olurdu sonuç itibarıyla çok detaylı güzel çalışma ellerinize sağlık
Not: Bu arada...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.