Arama sonuçları

1. Emre DEMİRCİ

...Bıdı Bıdı...

@Aslı SAYILIR giyindim arkadasımı bekliyorum birazdan çıkıcaz biz :=) siz gitmiyormusunuz :=)
  2. Emre DEMİRCİ

...Bıdı Bıdı...

Aslı yeşilleşmişsin hayırlı olsun :=) Sedat bey sonuna kadar hakllısınız haftanın en hızlı geçen günü bugün :=)
  3. Emre DEMİRCİ

...Bıdı Bıdı...

Hayırdır ismail kaçış nereye ? Saat 13.00 olsada bende kaçsam eve :)
  4. Emre DEMİRCİ

...Bıdı Bıdı...

@grapiksel Günaydın ismail hava da tatil kokusu var :=) :s8: :biggrin::thumbup::bud::smiledance:
  5. Emre DEMİRCİ

Elitinternet kartvizit çalışması

@Bilal Kılınç Teşekkür ederim, dediğin doğru olabilir ama benim gözüme fazla batmadığından öyle gönderdim baskıya. @grapiksel Öncelikle teşekkür ederim, yakınlık gözyanılgısı sanırım sunumda bakarken banada 2 3 mm var gibi geliyorda 6mm var ve +3mm kesim payı var sunumda +3mm kesim...
  6. Emre DEMİRCİ

web için buton vb. vektörlere ihtiyacım var.

Aradığınız vectörleri bu konu altında bulabilirsiniz http:// www.grafikerler.org/vektor/
  7. Emre DEMİRCİ

Datatech Bilgisayar Kartvizit Çalışması

Renkler çok hoş duruyor emeğinize sağlık, logoya bende takıldım.
  8. Emre DEMİRCİ

Elitinternet kartvizit çalışması

@Aslı SAYILIR Aslı teşekkürler :=)
  9. Emre DEMİRCİ

SKY Design Çalışmam

Sedat bey'e katılıyorum yazı karakterleri birbirini tutmamış ve slogan güzel değil başka bir slogan düşünebilirsin
  10. Emre DEMİRCİ

Marmara Copy_Kartvizit Çalışması

güzel bir kartvizit çalışması olmuş emeğinize sağlık sadece wep sitesine gözüm çok takıldı
  11. Emre DEMİRCİ

9 gigapiksellik dünyanın en detaylı fotoğrafı

Paylaşım için teşekkürler, resimde uzun süre durduktan sonra kalitesi netleşiyor.
  12. Emre DEMİRCİ

Başkentliler Katalog Çalışması

Güzel bir katalog çalışması ellerinize sağlık
  13. Emre DEMİRCİ

özel kesim kartvizit

Sunumunuzu çok beğendim ellerinize sağlık..
  14. Emre DEMİRCİ

Yeni canavarım

Geçte olsa ilk fotoğrafı burada paylaşıyım dedim yoğunluktan anca buldum vakit 29 Ekim kutlamaları :=)
  15. Emre DEMİRCİ

3D el

bu diğerlerinden de başarılı olmuş tebrikler ellerine sağlık..
  16. Emre DEMİRCİ

Bumerang Ödülleri "En Bilge Forum" kategorisinde yarışan sitemize oy ver!

Oyumu kullandım, "En bilge forum" kategorisinde bu yılda birinci olmak dileğiyle..
  17. Emre DEMİRCİ

Aysel Tatlı Kutusu

Başarılı bi çalışma olmuş tebrik ederim. hele birde altınyaldız gerçekten çok yakışacaktır :s8: Kutudan akan şerbetide motorlu kurye düşünsün artık :=)
  18. Emre DEMİRCİ

...Bıdı Bıdı...

bekliyoruz ozaman :)
  19. Emre DEMİRCİ

Katalog Kapak Çalışması (Simply Plates)

Bu hali ile sade, şık ve güzel duruyor fakat, kapaklar katlandığında ön kapakdaki bayan resmi anlamsız ve tuhaf kalabilir. İyi forumlar.
Yukarı Alt