elemanlar iyi çalışıyor :) düşünce çok güzel fakat karakterlerin çizimleri daha profosyonel olarak yapsanız göze daha hoş gelir ve biraz yavaş çalışşınlar yorulmasınlar ellerinize sağlık :)
@Aslı SAYILIR
durumun gerçekten içacıcı değilmiş :) geçmişolsun. ozaman balkona çık bi sigara yak :)
bugün bütün gün oturdum ya hiçbi işi olmazmı bi grafikerin :)
@N.FARUKOĞLU
Ben foruma portfolyo oluşturmaktan bahsediyorsun sanmıştım yok site blog vs düşünmüyorum teşekkür ederim :) kendi işimizi kurcağımız zaman düşünürüz site yi :)
@N.FARUKOĞLU
Eren :kop: fotoğraftan bahsediyorsan elimdeki fotoğraflar kaliteli makinayla çekinmediği için eklemedim bununla çektikçe eklerim :) grafik tasarımdan diyorsan paylaşıyorum fakat grafik için portfolyo eklemeyi hiç düşünmedim :)
baktığımda gözümü ilk alan antetlideki tram oldu bence aşırı olmuş onu azaltman gerekiyor o koyu bir renk zaten üstüne siyah yazı geldiğinde yazı okunmayabilir diye düşünüyorum.
başka bir sorun göremedim ellerine sağlık güzel bir çalışma. devamının gelmesi dileğiyle.
İyi forumlar.
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.