Arama sonuçları

1. Emre DEMİRCİ

Yapım Aşaması Çalışmam...

elemanlar iyi çalışıyor :) düşünce çok güzel fakat karakterlerin çizimleri daha profosyonel olarak yapsanız göze daha hoş gelir ve biraz yavaş çalışşınlar yorulmasınlar ellerinize sağlık :)
  2. Emre DEMİRCİ

Ay Yıldız 3D

Muhteşem desem abartmam herhalde ellerine sağlık :)
  3. Emre DEMİRCİ

Şener Şen...

@Şerife ERTAŞ Profesyonel olmasada kötü denemez ellerine sağlık güzel bir çalışma devamını bekliyoruz :)
  4. Emre DEMİRCİ

Grafikerler.org Bayram Mesajı

Tüm grafikerler.org ailesinin bayramı kutlu olsun, iyi bayramlar.
  5. Emre DEMİRCİ

...Bıdı Bıdı...

@Aslı SAYILIR durumun gerçekten içacıcı değilmiş :) geçmişolsun. ozaman balkona çık bi sigara yak :) bugün bütün gün oturdum ya hiçbi işi olmazmı bi grafikerin :)
  6. Emre DEMİRCİ

...Bıdı Bıdı...

@Aslı SAYILIR durumun içaçıcı değil sen en iyisi enişteyle sahile çık akşam bi deniz havası al :)
  7. Emre DEMİRCİ

...Bıdı Bıdı...

@Aslı SAYILIR yok o kadar cani değilim espiriydi o zaten :) aman sen sakin ol acıyorum o fabrikaya vallahi (patron dahil) :)
  8. Emre DEMİRCİ

...Bıdı Bıdı...

@Aslı SAYILIR Sakin ol Aslı ıhlamur iç kimsenin canını yakma :)
  9. Emre DEMİRCİ

...Bıdı Bıdı...

@zynp Hayatımız film değilmi zaten :) :cool::cool: gönüllü çıkmazsa tek çare bunu uygula -------->> :s20::s20::s20::s20:
  10. Emre DEMİRCİ

...Bıdı Bıdı...

durun siz kardeşşiniz :) ıhlamur için geçer stresiniz :s8:
  11. Emre DEMİRCİ

En Son Hangi Filmi Seyrettiniz ?

resident evil 5 retribution
  12. Emre DEMİRCİ

Yeni canavarım

@N.FARUKOĞLU teşekkür ederim iyi forumlar.. :)
  13. Emre DEMİRCİ

Yeni canavarım

@N.FARUKOĞLU Ben foruma portfolyo oluşturmaktan bahsediyorsun sanmıştım yok site blog vs düşünmüyorum teşekkür ederim :) kendi işimizi kurcağımız zaman düşünürüz site yi :)
  14. Emre DEMİRCİ

Yeni canavarım

@N.FARUKOĞLU Eren :kop: fotoğraftan bahsediyorsan elimdeki fotoğraflar kaliteli makinayla çekinmediği için eklemedim bununla çektikçe eklerim :) grafik tasarımdan diyorsan paylaşıyorum fakat grafik için portfolyo eklemeyi hiç düşünmedim :)
  15. Emre DEMİRCİ

Yeni canavarım

@eratasarim2012 teşekkür ederim.
  16. Emre DEMİRCİ

Yeni canavarım

@Aslı SAYILIR teşekkür ederim. :)
  17. Emre DEMİRCİ

Yeni canavarım

canon 5d mark II 70 300mm
  18. Emre DEMİRCİ

Gelin Eli Ev Yemekleri Kurumsal Kimlik & Logo

baktığımda gözümü ilk alan antetlideki tram oldu bence aşırı olmuş onu azaltman gerekiyor o koyu bir renk zaten üstüne siyah yazı geldiğinde yazı okunmayabilir diye düşünüyorum. başka bir sorun göremedim ellerine sağlık güzel bir çalışma. devamının gelmesi dileğiyle. İyi forumlar.
  19. Emre DEMİRCİ

İndesign-bridge metedata ekleme ve indesignde metedatayı sayfaya çağırma

@Aslı SAYILIR İndesign bence bir bedenin kalbidir benim için okadar önemli Allah Adobe'den razı olsun:)
Yukarı Alt