Arama sonuçları

1. Emre DEMİRCİ

...Bıdı Bıdı...

@danisman uçuk bi cevap vericem 1512 :) telefonun kurbanı olup yanlış cevap yazdık kırıcam bu telefonu :)
  2. Emre DEMİRCİ

Karışık çalışmalarım

alttan 7 tanesini çok beğendim :) :clap2::clap2::clap2::clap2:
  3. Emre DEMİRCİ

...Bıdı Bıdı...

@Aslı SAYILIR sıkıntı yok olur böyle şeyler :)
  4. Emre DEMİRCİ

...Bıdı Bıdı...

@Aslı SAYILIR neyi araştırdın anlamadım? benim hard disk sorunumu diyorsan onu çözdüğümü söyledim harddiskin içinde pc dosyası eksikmiş onu içine atınca hallordu artık pc de açıyor :)
  5. Emre DEMİRCİ

flex pilates 250gr broşür

@danisman @grapiksel @Aslı SAYILIR yorumlarınız için teşekkürler İyi forumlar
  6. Emre DEMİRCİ

...Bıdı Bıdı...

@Aslı SAYILIR 3 güne hızlı halletmişşin helal olsun valla 1tb vay be :clap2: benimde dert ettiğim şeye bak 350gb :o
  7. Emre DEMİRCİ

...Bıdı Bıdı...

@Aslı SAYILIR Valla sağlığım daha önemli düşününce bile fenalaştım 350 gb :allalla: :allalla:
  8. Emre DEMİRCİ

...Bıdı Bıdı...

Arkadaşlar yorumlar için teşekkür ederim sorunu buldum bir hard disk aldıgın zaman hard diskin içinde tüm işletim sistemleri için gizli dosyalar oluyormuş benim hard diskinde pc için olan dosyaları silinmiş (muhtemelen ilk alındıgında sadece mac için format atılmış) bende pc için olan...
  9. Emre DEMİRCİ

afiş deneme

tek kusur font :) :) emeğine sağlık
  10. Emre DEMİRCİ

Yıldırım Z1 RR Final

Seri üretim ne zaman başlıyor :):) Emeğine sağlık..
  11. Emre DEMİRCİ

...Bıdı Bıdı...

Arkadaşlar elimde bir dahili hard disk var bu hard disk mac te çalışıyor uzun zamandır hiç çıkartmamıştım. Hard diski az önce çıkartıp pc e birşeyler yüklücektimki pc görmüyor ama mac görüyor bunu hard diske format atmadan çözebilmenin yolu varmı sizce ?
  12. Emre DEMİRCİ

Envato - Intro Denemem

emeğine sağlık güzel bir çalışma olmuş devamını bekliyoruz . iyi forumlar
  13. Emre DEMİRCİ

İlk Afiş tasarımıım

en alttaki yazıda font sorunların var onları düzelt :) geriye kalanlar göze hoş geliyor emeğine sağlık
  14. Emre DEMİRCİ

güvenlik firması kurumsal

@grapiksel teşekkürler..
  15. Emre DEMİRCİ

güvenlik firması kurumsal

@Emre ÇETİNER @Aslı SAYILIR @omerkorkmazer @Hasan YILDIZ yapmış olduğunuz yorumlar için teşekkür ederim iyi forumlar...
  16. Emre DEMİRCİ

CorelDraw x4 Programıma ne olmuş Olabilir?

@eratasarim2012 corel draw setup özelliginde varmı bilmiyorum ama onarmayı dene muhtemelen virüs girip bi dosyayı bozmuştur
  17. Emre DEMİRCİ

indesing isimleri otomatik yazdırma

video olarak yükleyemedim ama link burada bu videoyu izle kesinlikle nasıl yapılacağını öğrenirsin http://vimeo.com/4088534
Yukarı Alt