Arama sonuçları

1. Emre DEMİRCİ

...Bıdı Bıdı...

@Aslı SAYILIR ben turp gibiyim geçti grip filan kalmadı :) ama bu saatte halen çalışıyorum gözlerim şişti :) müşteriyle mailleşerek katalok yapıyoruz sabh başladık adam sağolsun 25 sayfayı bitirdi 5 sayfa kaldı ha bide kapaklar of of of :) birazdan mail atıcam paydos diye :)
  2. Emre DEMİRCİ

...Bıdı Bıdı...

@Aslı SAYILIR telsiz anonsu :) resmin değişmiş sanırım ilk tanıyamadım sonra baktım sen :) hastalık ?
  3. Emre DEMİRCİ

...Bıdı Bıdı...

bıdı bıdı dan iyi akşamlar :)
  4. Emre DEMİRCİ

Otel Tanıtım Broşürü

oldukça başarılı göze hoş gelen bi çalışma , tamamen bitince güncellerseniz bizde bitmiş halini görürüz :)
  5. Emre DEMİRCİ

kurumsal kimlik çalışmam

sol üstteki renkli tasarımlar kartvizitmi magnetmi çözemedim :) fakat hoş duruyorlar zarf ve antetlideki keçi objesi hernekadar logosunda hoş dursada tram olarak silinik durmaları hoş olmamış (keçi objesi olduğu için) bence logodaki keçi değilde firma isminin tramını atsaydın daha hoş dururdu.
  6. Emre DEMİRCİ

Logo Çalışmalarım

logoların hepsini beğendim hepsi başarılı, tebrik ederim ...
  7. Emre DEMİRCİ

...Bıdı Bıdı...

@grapiksel Elimde 1 ad. katalog 32syf. 2ad.broşür 3ad.kartvizit var ben burda muhabbet ediyorum yarısını sana gönderim :P :)
  8. Emre DEMİRCİ

...Bıdı Bıdı...

@N.FARUKOĞLU işşiz olduğumuzu nerden çıkardın şşşşşşşşşş patron duyucak benim işim var heheheh :)
  9. Emre DEMİRCİ

...Bıdı Bıdı...

Herkeze Günaydınnn :) Sabah sabah şarkıyla motivasyon sağladık :)
  10. Emre DEMİRCİ

...Bıdı Bıdı...

@Hasan Güner sizede iyigeceler :)
  11. Emre DEMİRCİ

...Bıdı Bıdı...

@Aslı SAYILIR teşekkür ettim tekrar iyigeceler :)
  12. Emre DEMİRCİ

...Bıdı Bıdı...

tatil iyidir :) gece gece bi galata vectörünü bulamadım uykularım kaçıyor aradığımı bulamayınca :)
  13. Emre DEMİRCİ

...Bıdı Bıdı...

@Aslı SAYILIR aynı zamanda bayram temizliğide oldu sanırım :) erkeklerin görevi o zaten benim de nişanlım yakında yapar bayram temizliğini beni çağırır çekilecek eşya var diye her temizlikte kesinlikle eşyaların yerleri değişir:)
  14. Emre DEMİRCİ

...Bıdı Bıdı...

@Aslı SAYILIR ev işi zor ya erkek olduğum halde tahmin edebiliyorum kolay gelmiştir inşallah :)
  15. Emre DEMİRCİ

...Bıdı Bıdı...

@yusufbatirel ilgin için teşekkür ederim decupeleri hallettik ücret karşılıgında birine verdik hafta sonu yapacak pazartesi teslim alıcaz
  16. Emre DEMİRCİ

Deneme Kurumsal Kimlik 3

@Hasan YILDIZ Hasan bey teşekkürler
  17. Emre DEMİRCİ

Yaptığım Film Afişi

@ayilmaz Evet ben sessiz kalmıcam ama pekte istediğin gibi bir tepki vermicem burda suçlu olanlar arasında sende varsın bizde tasarım yaparken bazı görsellerden faydalanıyoruz demişsin tamm bende faydalanıyorum ama hızlı tasarım yapmam gerektiğinde müşteriye atıyorum hazır tasarım işi...
  18. Emre DEMİRCİ

...Bıdı Bıdı...

@grapiksel iyi fikir :) elimde 250 AD. resim var decupe edilmesi gerekmekte napcağımı şaşırmış durumdayım isyandayım şuan boğaza doğru gidiyorum :D :D
  19. Emre DEMİRCİ

...Bıdı Bıdı...

@gökcan, BURADAN Bulabilirsin
  20. Emre DEMİRCİ

...Bıdı Bıdı...

@grapiksel dün gece hasta hasta gitim halı saha maçı yaptım ben turp gibiyim ter atınca bişeyim kalmadı :) olsun iş olsunda iş bulamayanlar var valla
Yukarı Alt