Arama sonuçları

1. Erkan Nehir

Vektör Objektif (Lens)

Link yenilenmiştir. Aşağıdaki linkten indirebilirsiniz. https://rapidshare.com/files/1919744587/lens_1.rar
  2. Erkan Nehir

21 aralık hava durumu

Evet bu çalışmayı görmüştüm daha önce. iPhone için şaka uygulamaları yapan bir siteydi sanırım.
  3. Erkan Nehir

Şefkat Tepe/Sungurlar Tim /AFİŞ

Çalışma beğenilince "Teşekkürler" Beğenilmeyince "Saçma yorum"... Bravo... Tebrikler arkadaşım. 10 Numara çalışmalar. Kusursuz...
  4. Erkan Nehir

dayımın dükan için yaptığım logo (ilk denemem)

@Demet YILDIZ Dayımın dükkanına logo lazım... :)
  5. Erkan Nehir

@Yusuf Alper "HERKES BENİM HOŞLANDIĞIMDAN HOŞLANMAK ZORUNDA DEĞİL, BEN DE BAŞKALARININ TARZINDAN HOŞLANMAK ZORUNDA DEĞİLİM.." Diyorsunuz sonra da "kusurum kabahatim ne?" diyorsunuz.... Burada kusurlu veya kabahatli aramıyorum. Bu tarz çalışmaları beğenmiyorum diye ben mi kabahatli oluyorum...
  6. Erkan Nehir

Grafiker veya Reklam Ajansı Niçin Emir Eri Olmaktadır?

Sanırım tartışmalarda veya fikir alışverişlerinde, kavram ve ifade yanlış anlaşılmaları mevcut. Bu konu hakkında kendi fikrimi ifade etmek istiyorum. Detaya girmeden kısaca özetleyecek olursak; Bir işletme açmak ve işletmecilik tamamen farklı şeylerdir. Cebinde yeterli sermayesi olan herkes bir...
  7. Erkan Nehir

Halime daha bir şükretmeye başladım son zamanlarda... :) Allah yardım etsin ihtiyacı olanlara....
  8. Erkan Nehir

Kurumsal Tasarım Yapabilecek İş Başı Banka Hesabına Para İsteyen Arkadaslar

@Gökhan Senat Size acil şifalar dilerim Gökhan Bey... Vahim bir durumda olduğunuz belli...
  9. Erkan Nehir

@Gökhan Senat Sizin gibi bir avukatı varken ilan veren kişinin konuşmasına ne gerek var... Veya belki de şu anda konuşuyordur... Kimbilir değil mi Gökhan Bey?
  10. Erkan Nehir

@Gökhan Senat Memnun oldum... Benim adım da Erkan... İlginç bir isminiz var gerçekten... Ve çoğunlukta olmanız güzel bir durum...
  11. Erkan Nehir

Neden yapılan tüm film afişleri "kurtlar vadisi, şevkat tepe, çevik kuvvet, ezerim, biçerim vs tarzı afişler? Ben mi göremedim yoksa forumda hiç "photoshop deneme tahtası" afişler, " bir görsel seç. Üstüne bir efekt çak. Al sana afiş." mantığı dışında, saldırı ve bir siyasi fikri yansıtmayan...
  12. Erkan Nehir

Googleda üstlerde Yer Almak mı istiyorsunuz?

Ben hiç para ödemedim. Google'a Grafiker ressam yazınca ilk sırada çıkıyorum :)
  13. Erkan Nehir

Bu efekt nasıl veriliyor ?

@elifcee Haklı olabilirsiniz fakat bu görselde blur ve distort uygulandığı gayet ortada. En bariz ispatı ise, merdivendeki ızgaralar... Her 2 tarafa da blur şeklinde uzamış. Sadece bir fotoğraf çekimi olsa idi sanırım fizik kurallarını aykırı bir durum olurdu :) Hareketli çekimlerde blur tek bir...
  14. Erkan Nehir

Logo İstek

@CrawL Aşağıdaki linkten bir konu açarak, istediğiniz logonun detaylarını belirtirseniz ilgilenen arkadaşlar size özel mesaj yolu ulaşabilirler. https://www.grafikerler.org/freelance-is-verenler/
  15. Erkan Nehir

Logo İstek

@CrawL Foruma üye olurken okumanız gereken forum kuralları bölümünü okursanız gereken cevabı bulacaksınız. Konuyu forum içerisinde "freelance işverenler" bölümüne açabilirsiniz. Malumunuz üzere grafik tasarım bir meslektir ve hiçbir meslek erbabı el emeğini veya ürününü bedaya vermez. Belki...
Yukarı Alt