Arama sonuçları

1. Erkan Nehir

Logo tasarımında en sık yapılan 10 hata...

@boo0 Bu neyin kafasıdır yahu...? Örnek istedin örnek verdim? Arkadaşım sana kolay gelsin. Sendeki bu mantıkla Einstein olsa sana birşeyler açıklayamaz. Kolaylıklar diliyorum sana...
  2. Erkan Nehir

@boo0 Komedi... :) Bu düşüncelerinizi yaşınıza veriyor, size esenlikler diliyorum... Birşeyi "duymamış" olmanız onun var olmadığı anlamına gelmez... Bu sizin bilgi eksikliğinizin sebebidir ve acilen geliştirilmesi lazımdır... :) İyi forumlar. Dip Not: Emrah Yücel. Araştırınız... (Eminim bu...
  3. Erkan Nehir

corel photo-paint dersleri / 1

@sunny2011 Siz linkteki dosyayı indirip içine baktınız mı?
  4. Erkan Nehir

21 aralık hava durumu

@Hakan Dağdeviren Amerika kıtasında Meksika yakınlarıymış. Sanırım daha vakit var ozaman :)
  5. Erkan Nehir

21 aralık hava durumu

@Hakan Dağdeviren Bu arada hangi ülke saatine göre zaman verdiler acaba? :D
  6. Erkan Nehir

@boo0 İlgi alanınıza girmediği içindir. :) Spor ile uğraşan ve spor ürünleri kullananlar dünyanın en kaliteli spor ürünlerini üreten firmalardan birinin Nike olduğunu bilir. Tabii ihtiyacı ve ilgi alanı olmayanlar için Nike sadece size olduğu gibi bir sembolü ifade eder. Nike air serisi: Dünyada...
  7. Erkan Nehir

@boo0 Bir markanın popüler olması o firma hakkında bilgi sahibi olmak demek değildir zaten. ürünlerinin kalitesi ve güzel tasarımlarıdır. Bir ürünü kullanan ve beğenen kişi firma hakkında bilgi sahibi olma ihtiyacı duymaz. Eğer apple fabrikaları, üretimi ve işçilerin çalışma şartları konusunda...
  8. Erkan Nehir

@boo0 Carolyn Davidson üniversitede öğrencilik yıllarında (1971) bu logoyu firma sahibi isteği üzerine yapmış. 35 dolar karşılığında :) Bir süre sonra Nike hızla büyüyünce daha profesyonel tasarımcılarla anlaşma yapılmış. Fakat Carolyn Davidson unutulmamış ve firma sahibi tarafından elmas bir...
  9. Erkan Nehir

@boo0 Logonun popüler olması şans ile değil firmanın popülerliği ile doğru orantılıdır. İyi logo yapmak tasarımcıya bağlıdır. Popüler olması ise firmaya.
  10. Erkan Nehir

Dergi Basımı Nasıl Yapılır?

Basit olarak bir A3 çalışma sayfası açıp A4 çalışmaları bunun içerisine yanyana koyup cıktı almayı denediniz mi?
  11. Erkan Nehir

Grafik tasarım - Freelance grafıker aranıyor

@ek1985 Firma adı yok... Adres yok... İşin ne olduğu belli değil... 4 tane grafiker varmış da bikaç tane de öğrenci lazımmış.... :) Çok "profesyonel" bir yaklaşım.... :clap2:
  12. Erkan Nehir

Ahhh müşteriler.... :)

:D
  13. Erkan Nehir

Grafik tasarım - Freelance grafıker aranıyor

@Erkal ÇOŞKUN İş verirken fiyattan kısma bahanesi için zemin hazırlama stratejisi... "Ya işte öğrenci adamsın cep harçlığın çıkar..." :) Ayrıca Sony , BP gibi büyük firmalarla çalışıp "CV" ve "YARATICILIK" isteniyor fakat profesyonel tasarımcı yerine öğrenci aranıyor.... Enteresan... Az kalsın...
  14. Erkan Nehir

Illustrator'den Corel'e aktarma

AI dosyalarını corelde vektör olarak açabilirsiniz. Fakat AI dosyasını kaydederken "use compression" seçeneğindeki tıkı kaldırmanız gerekir.
  15. Erkan Nehir

Otel / Konaklama Fatura Örneği istek

Çok teşekkürler Aslı Hanım. :)
  16. Erkan Nehir

@Aslı SAYILIR Vektör olmasına gerek yok. Fikir açısından. Çok teşekkürler. :)
  17. Erkan Nehir

Arkadaşlar elinde otel / konaklama fatura örneği olan var mı? Printer veya el faturası. Teşekkürler.
  18. Erkan Nehir

Gördüğünüz en ilginç rüya...

Ama ilk önce notere gitmem lazım :)
  19. Erkan Nehir

Gördüğünüz en ilginç rüya...

Coca cola gördüm..... Nedense........... :)
  20. Erkan Nehir

[İstek] Kapak Tasarımı

Grafikle ilgilenmek istiyorum diyorsunuz ve ilk isteğiniz bir çalışma yapılıp size hediye edilmesi.... Bu mesleği öğrenme hırsınız beni çok duygulandırdı gerçekten...
Yukarı Alt