Arama sonuçları

1. Erkan Nehir

Tabela hakkında

@Muharrem Küçükarpacı Tabelaya taşma payı verilmez. Digital baskıya pay verilir. Net sonuç almak için 10'ar cm içerden çalışabilirsiniz.
  2. Erkan Nehir

300 ve 72 dpi hakkında

@muratz Sanırım bu işte yenisiniz. Yanlış biliyorsunuz. Sizin hatalı olarak bastığınız işler doğru işlerdir anlamına gelmez. Söylediğiniz her kelime tamamen yanlış kusura bakmayın. Umarım bunları bu işi yapan arkadaşların bulunduğu bir ortamda söylemiyorsunuzdur. Baya bir gülünç duruma...
  3. Erkan Nehir

Corel'de magnet

Magnet veya özel bıçak gerektiren çizimlerde pen tool ile manuel olarak çizim yapmanıza gerek yok. Pratik olarak; Görseli seçerek ctrl+d yapıyoruz ve görseli klonluyoruz. sonra her 2 görseli de seçip e+c harflerine basarak 2 görseli üstüste getiriyoruz. Sonra bu görselleri seçtikten sonra üst...
  4. Erkan Nehir

Uygun satılık canon eos 1100 d(bol hediyeli)

Uygun demişsiniz de nerdeyse sıfırı bu fiyat.... (12 taksit 870 TL sıfır) Bol hediye dediğiniz de bi kılıf bi hafıza kartı...
  5. Erkan Nehir

Tabela hakkında

@Muharrem Küçükarpacı Anlatırken araya nokta falan koysaydın daha anlaşılır olurdu... :) Ben şahsen birşey anlamadım...
  6. Erkan Nehir

300 ve 72 dpi hakkında

72 Dpi sadece dış mekana özgü bir ölçü değildir. DPI iç mekan/dış mekan değil, çalışmanın boyutu ile alakalı bir durumdur. Bu anlattıklarınızdan yola çıkacak bu yeni arkadaşlar, dış mekanda kullanılacak üzerinde görsel olan 50x70 cm bir afişi 72 dpi çalışacaklar ve sonuç facia olacak... Kısaca...
  7. Erkan Nehir

Html5 + Css + Ajax, Jquery Dillerine Hakim Tasarımcıların Dikkatine

@supervitrin Çalışma şekliniz ve isteklerinize hayran kaldım... 300 TL ile 150 TL teklif veren 2 tasarımcıyı aynı kefeye koymanız bir yana...... (Kaldıki istediklerinize bu rakamları verenlere tasarımcı denir mi o ayrı konu) Diyelim istediğiniz süre zarfında 20 kişi başvuru yaptı... Herbiri size...
  8. Erkan Nehir

Satılık sublimasyon porselen kupa baskı sistemi

@transfermatik Bu nedir yani? "Ondan almayın benden alın" ilanı mı?
  9. Erkan Nehir

lütfen yardım kapakta pixel sorunu

Eğer bu çalışmayı mail içerisinde reklam şeklinde görünecek şekilde kullanmak istiyorsanız, birebir şablon boyutunda hazırlamanız gerekir. Benim önerim. Birebir boyutlarda olmadığı için büyüme ve küçülme durumunda görüntü bozulur.
  10. Erkan Nehir

Birkaç soru

@Ufukhai Kısacası "Tasarım yapmaya yeni başladım. Temek bilgileri nasıl öğrenebilirim?" diyebilirdiniz. :) Forum içerisinde Corel Draw dersleri bölümü size yardımcı olacaktır.
  11. Erkan Nehir

lütfen yardım kapakta pixel sorunu

@cocuklaricinhersey Ayrıntılı şekilde bir açıklama yaparsanız yardım edilir muhakkak merak etmeyin... Çalışma Kaç DPI? CMYK mi? RGB mi? Maile yükleyince nasıl pixel bozuluyor? Bu ne demek? Mail sayfasındaki ön izleme mi yoksa mail gönderdikten sonra mı bozuluyor??? Maili alan kişi nasıl...
  12. Erkan Nehir

Bir okul Logosu ;) İlk Logo Çalışmam Kurumsal

Bu arada kurumsal demişsiniz. Fakat sadece bir amblem var. Kurumsal çalışma göremedim? Bir çalışmanın bir kurum için yapılması onu kurumsal çalışma yapmaz. Kurumsal çalışma komple bir çalışmadır. Ambleme gelince, çok fazla degrade var. Okul amblemi daha sade be her türlü renkte baskıya uygun...
  13. Erkan Nehir

Ücretimi Alamıyorum - Ne yapmam Lazım

@marchin O pembe gözlüklerden ben de istiyorum... :)
  14. Erkan Nehir

Birkaç deneme

Yeni aldığım cep telefonunu deneme amaçlı çektiğim birkaç kare.
  15. Erkan Nehir

2 farklı konuda 5 logo çalışmam

"Politik Logo" ne demek bilmiyorum ama ben 4 ü beğendim. :)
  16. Erkan Nehir

Kıyamet..

Ya tutarsa dediler fakat göl "MAYA" tutmadı.... :)
  17. Erkan Nehir

...Bıdı Bıdı...

Tüm yerli dizi filmlerinde fon müziğinde şarkı söylemek yerine "AAAAAAAAA" diye bağıran kadını çok merak ediyorum... Başka harf biliyor mu acaba?
  18. Erkan Nehir

Spatula Kutusu | Sedat Gül

Hiç sevemedim şu kutu tasarlamayı.... :) Temiz ve güzel çalışma.
  19. Erkan Nehir

Logo tasarımında en sık yapılan 10 hata...

@boo0 Noldu? Hatan ortaya çıkınca saldırganlık belirtileri başladı... :) İlk önce ağzınızdan çıkanı kontrol edin. Sonra da inkar edip böyle komik duruma düşmeyin..... Size iyi günler. Yapacak daha önemli işlerim var... Siz bol bol yazın arkamdan.. İçiniz rahat etsin.. :)
  20. Erkan Nehir

Logo tasarımında en sık yapılan 10 hata...

@boo0 Yuh artık.....! Örnek istemedin mi? " varsa böyle bir örnek gösterin her yaptığı logo başarılı olan bir tasarımcı?" Yukarıdaki söz sana ait..... Gerçekten neyin kafası bu??
Yukarı Alt