Arama sonuçları

1. GürhanErkal

Dergi Reklam Çalışması / Fotomanipülasyon

Bir kaç aydır yine kendi yaptığım dergide yayınlanan sıklıkla güncellenen bir Afiş reklamı. Aslında canım sırf manipülasyon yapmak istedi o yüzden böyle bir iş yaptım:). Yaklaşık 10 kadar fotonun manipülasyonu, ışık gölge ve boyama çalışması ile oluşturulmuştur. Programlar Ps CS3, ID CS3
  2. GürhanErkal

İndesgn 2 ile en son versiyon arasındaki fark

ID 2 derken gerçekten 2. sürümmü yoksa CS2 mi:) CS2, 4. sürüm biliyorsunuz. Ben CS ile başladım indizayna, ama daha geçenlerde yanlışlıkla 2. sürüm elime geçti bana doğrusu özellikle menü yapılandırması bakımından cs3 ve cs4'e daha yakın geldi. Çünkü özellikle cs ve cs2 de yatay yapraklı bi...
  3. GürhanErkal

yazıyı nokta nokta yapmak

Merhabalar yazıyı nokta nokta hale getiren bi indizayn özelliği yoktur örneğinizi göremedim. Ama kastınızı anlayabildiysem eğer nokta nokta görünen yazı tiplerini kullanmanızı öneririm. Yayın evlerinin çocuklar için olan kitaplarda kullandığı fontlar gibi. Bunun dışında pratik bir yol olması...
  4. GürhanErkal

Algımedya Onaydan geçememiş ama uğruna direndiğim bi çalışma

Arkadaşlar müzik/ses yönleriyle öne çıkacak bir reklam ajansının logo/kurumsalının ön sunusu. Fakat çalışmayı değiştirmek zorunda kaldım. Ama bence yabancı gelmeyen, samimi, piktogram yönü güçlü, her amaçla kullanılabilecek bir işti. Algı mı? algım mı? sorusu gelmişti o zaman. Firmanın ismi algı...
Yukarı Alt