@Hatice Algın
Hatice hanım siz ekstra çalışma yükleme istediğinizde firma bir değişiklik yapmamıştı adet konusunda. Firma bir açıklama yapmadan belirtilen şartların dışına çıkılamaz doğal olarak..... Değişiklik az önce oldu dikkat ederseniz...
Son değişiklikte "toplam" 6 adet yazıyor. Yani...
Foruma yarışmalar için veya kişisel çalışmalarınızı sergilemek için imageshack.us üzerinden resm yükleme:
www.imageshack.us sitesinden "Browse" butonu yüklemek istediğiniz görseli sectikten sonra "şimdi yükle" butonunu tıklıyoruz.
Altta çıkan linklerden "direct link" (Doğrudan link) teki...
Bir sayfa üzerine en küçüğü 4 punto olan 10 adet çalışma isteniyor.
Örneğin;
4 puntoluk bir harf çizin ve en küçük logoyu aynı boyuta getirin.
Daha sonra 8 puntoluk bir harf. (Misal) sonra 12-18 vs orantılı büyüyecek şekilde 10 adet çalışmayı ikişer tane yanyana gelecek şekilde 5 satır olarak...
Tekrar kontrol ettim 31 Ekimmiş son katılım.
En küçüğü 4 punto olacaksa 4 den başlayıp büyüğe doğru 10 adet boyutta yapabilirsin. Punto ebadını ayarlamaları ise 4 punto boyunda bir harf üzerinden yapabilirsin.
Aşağıdaki link size yardımcı olacaktır. Eğer tinypic.com hata verirse başka bir resim yükleme sitesinden aynı yöntemi kullanarak yükleme yapabilirsiniz.
https://www.grafikerler.org/foruma-resim-yuklemek/13243-foruma-tinypiccomdan-resim-yuklemek-resimli-anlatim.html
Eğer tasarım konusunda "DERS" verebilecek bir kişinin afişi böyle ise öğrencileri pek şanslı olmayacak sanırım...
Afişi sanki ders almak isteyen birisi hazırlamış gibi.
@tolgilis
Ben protfolyo için "PORTFÖY" diyeni duymadım açıkçası iş hayatımda. Böyle geçtiğini de sizden duyuyorum.
Portföy bambaşka bişeydir.
Çalışmalarınıza bakınca bunu bilmemeniz beni şaşırtti açıkçası...
@Gülbahçeli_Laz
Aslına bakarsanız bu çalışmalara bakarak "çok eksiğiniz var" kanısına nasıl vardınız şaşırdım. Burada şu an kullanılan rütbe yazılarına alternatif çalışmalar üretilmiş. Çalışma bir afiş, logo, broşür vs çalışması olsa idi bu yorumunuzu bir derece anlayabilirdim. Fakat bu tarz...
Açıkçası ilk bakışta "kürk" gibi okudum. İkinci kez baktım. "b" harfi yazı içine kaynamış ve "bürk beam" yazılmış sandım.
başlığı görmesem Türk team aklıma gelen en son secenek oldu..
Ve ayrıca küçük harfle başlayan bir Türk kelimesi ne derece ilgi görür o da ayrı tabii.
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.