Arama sonuçları

1. Erkan Nehir

İstekler ve bütçe....

@Sedat Gül Kesinlikle katılıyorum.
  2. Erkan Nehir

İstekler ve bütçe....

Arkadaşlar aşağıda linkini verdiğim ilana bir bakar mısınız? Bir istenen hizmete bir de firmanın bütçesine dikkat edin lütfen. Acaba ben mi yanlış görüyorum yoksa Grafik tasarım mesleği öldü de haberimiz mi yok? Cenazesi nereden kalktı acaba... Yazık... Dip not: Bu bütçeye rağmen verilen teklif...
  3. Erkan Nehir

Çizimi küçültürken çizgi kalınlığınıda aynı oranda küçültmek?

@Marlen Lemi Çizim örneğini yüklerseniz yardımcı olmamız daha da kolaylaşacaktır.
  4. Erkan Nehir

İç dekorasyon el broşür

@ONDESİNG Merhaba, Çalışmayı uygun formatta ve çözünürlükte kaydettiğiniz sürece baskıda herhangi bir sorun çıkmaz. Çalışma ve logo tamamen Corel Draw ile yapılmıştır. Sadece kapaktaki altın yaldızlı motif CS ile dekupe edildi.
  5. Erkan Nehir

Bayan CorelDraw kullanan Grafiker

Tasarımı beyin mi yapar yoksa cinsiyet mi acaba. Enteresan...
  6. Erkan Nehir

Birazda oyun oynayalım...

Grafiker dediğin; işini disiplinli bir çalışma ile zamanında teslim eden, aynı zamanda müşterisini çalışması ile tam olarak memnun eden, hedefine ulaştıran, bu bağlamda ismi ile belirli bir yere gelebilmiş ve bu işten kazandığı para ile hayatını idame ettirebilen kişidir.
  7. Erkan Nehir

CorolDRAW X5 Yardım

Bu link sana yardımcı olacaktır. Corel Draw Dersleri
  8. Erkan Nehir

Edit Bitmap sorunu yardım

@deryali Anladığım kadarı ile kurulum aşamasında "photo paint" seçeneğini tıklamamışsınız. Edit bitmap sekmesi photo paint ögesidir. Photo paint'i de kurmanız gerek.
  9. Erkan Nehir

Cd ve Kapak boyutları.

@Seyit Ali Başer o da güzel. :) CD standart boyutu 12 cm'dir. Ön kapak:12x12 cm arka kapak:11,75x15,1 cm'dir.
  10. Erkan Nehir

Logo/Amblem çalışmam (Yarışma sonucu.... )

Çok teşekkürler :)
  11. Erkan Nehir

@semira Teşekkürler. Müşteriyi iyi anlayıp istekleri analiz ederek disiplinli bir çalışma yapınca geriye pek birşey kalmıyor aslında. Mühim olan arzı iyi analiz edebilmek. Çok Teşekkürler. :)
  12. Erkan Nehir

@uslanmazserkan Çok teşekkürler.
  13. Erkan Nehir

Vektörel Damga-Kaşe (Eps) ...

Alt kısımdaki hotfile veya uploading linklerinden dosyaların orijinallerini indirebilirsiniz.
  14. Erkan Nehir

Bir reklam müşteri tarafından nasıl berbat edilir...

Fakat ülkemizde şu gerçeği de unutmamak lazım. Bu tarz reklamların ulaştığı kesim tasarım sanatçıları veya bu işin kriterlerini bilen kişiler değil. Görselliğe önem veren yurdum insanı. İlk seçenek ile uluslararası bir tasarım yarışmasına veya avrupa da bir dergiye tasarım hazırlanabilir. Fakat...
  15. Erkan Nehir

tasarıma video koyma

@s0nfedai Her videonun altında "videoyu sitene ekle (embed)" kodları vardır. o kodları eklemek istediğin sayfanın içerisine yerleştirebilirsin.
  16. Erkan Nehir

Edit Bitmap sorunu yardım

@deryali Resmin üzerine sağ tıklayıp edit bitmap seçeneğini seçin. o da görünmüyorsa programda sorun var demektir. Kaldırıp tekrar kurun.
  17. Erkan Nehir

tasarıma video koyma

@luteilant Eklenti kurup videoyu indirmek neden? Video embed kodları ne işe yarıyor?
  18. Erkan Nehir

Matbaa da grafiker, insan mi makine mi?

@ozer Evet insan kendini geliştirir. Nasıl geliştirir? Yapılmış çalışmaları inceler. Programlar hakkında bilgi sahibi olur. Pratik yapar. Çalışır. Birkaç çalışmayı heba eder öğrenene kadar. Tüm bunları nasıl yapar? Evde oturup ilham gelmesini bekleyerek mi? Bir program kullanmasını nasıl...
  19. Erkan Nehir

Resim Birleştirme Yardım Lütfen

@x_zeki Photoshop Dersleri
Yukarı Alt