Arama sonuçları

1. Erkan Nehir

Anlamlı Logo Çalışmaları_vb

@neoberg Zaten ülkemizdeki tasarım anlayışı böyle olduğu için yukarıdaki örneklerde bir Türk markası yok :)
  2. Erkan Nehir

Yüksek Çözünürlükte Decupeli Etli Patlıcan Resimleri

Merhaba. Paylaştığınız çoğu resimlerin uzantıları yok. Sadece "DOSYA" olarak geçiyor. İlgilenip düzeltirseniz sevinirim.
  3. Erkan Nehir

e-kuran.org için logo

@alpaslancinar İşte günümüz Grafik Tasarım meslek anlayışı.... Ne bütçe görüşülür ne şartlar görüşülür. Ne verirsen olur abi mantığıyla işe girişilir. İşini profesyonelce yapan kalifiye tasarımcılar da müşteriye bunun bir meslek ve kabiliyet olduğunu anlatmak için dil döker. Allah sonumuzu hayır...
  4. Erkan Nehir

başka bir altarnatif varmı acaba?

Diğer bir yöntem. Corel Draw X4 Transparency Tool ile istediğiniz oran ve açıda tek tık ile saydamlık vermek mümkün. Zemin rengi size kalmış. Çok daha pratik ve kısa sürede.
  5. Erkan Nehir

başka bir altarnatif varmı acaba?

Neden photoshop? Bu işlem Corel Draw ile çok daha pratik ve çabuk.
  6. Erkan Nehir

Freelance Grafik Tasarım&Resim-Erkan Nehir

Merhaba. Freelance olarak hizmet verdiğim alanlar: *Tam Kurumsal Kimlik (Logo, Logotype, Kartvizit, Broşür, Katalog, Flyer, Slogan, Antetli Kağıt, Fatura, Zarf, İsimlik vs.) *Dergi, Gazete tasarımı, Kitap kapağı *Afiş tasarımı *Menü tasarımı *Site düz banner tasarımı *Karakalem, yağlı boya...
  7. Erkan Nehir

DVD Kutusu

@Sedat Gül Anladım. Ben yanlış algılamışım kusura bakmayın. Tekrar emeğinize sağlık :)
  8. Erkan Nehir

DVD Kutusu

@Sedat Gül Evet baskı yapılmayan kısım. O konuda haklısınız. fakat dikkatli bakarsanız o baskı yapılmayan kısımdan arkadaki DVD yüzeyi görünüyor ve ortada ayrıca küçük delik olduğu görünmüyor. Ve sanki sadece kocaman bir delik varmış gibi görünüyor. Ben görsel açıdan yaklaştım olaya. Bu açıdan...
  9. Erkan Nehir

good year lassa logosuna ihtiyarcım var

@Betül Ersoy IP adresinizi genele açık forumlarda paylaşmamanızı tavsiye ederim. :) iyi forumlar.
  10. Erkan Nehir

Yeni Logo Çalışmam

Logo, logotype, amblem, tipografi, banner.... İlk önce bunların anlam ve özelliklerini. birbirlerinden farklarını araştırarak başlayabilirsin tasarım yapmaya. Kolay gelsin.
  11. Erkan Nehir

DVD Kutusu

@Sedat Gül O halde sanırım DVD delik ölçüleri değişmiş. :) O deliğe nerden baksanız 3 parmak sığar. Normal bir DVD deliğine bilirsiniz ki 1 parmak bile tamamen girmez... Sanırım küçük bir oranlama hatası yapmışsınız.
  12. Erkan Nehir

yeni başladım önerileriniz lazım

@yavru duşakabin En yakın grafik tasarım kursu (serifikalı ve güvenilir) veya bu işin ehli birisinden ders alarak başlayabilirsin. Şu programı öğren veya şu marka bilgisayar al diyerek bu meslek öğrenilmiyor malesef.
  13. Erkan Nehir

Masaüstünüz de Ne Var ?

@GÜNEL AYVACI Aslında bir bilgisayar kullanıcısı masaüstünü (Daha doğrusu duvar kağıdını) sadece bir kaç saniye görür. Bilgisayar başına oturur oturmaz ya bir sayfa ya da program açarız. Bir grafikerin hiçbişey yapmadan masaüstüne gözünü yoracak kadar bakacağını sanmıyorum. :)
  14. Erkan Nehir

Masaüstünüz de Ne Var ?

Aslında masaüstü değil de, Bilgisayar masaüstü arka planı veya duvar kağıdı daha doğru olur gibi. Benim masaüstü arka plan görüntüsü de böyle :)
  15. Erkan Nehir

Masaüstünüz de Ne Var ?

Bir fincan kahve. Laptop. Kül tablası. Plaketlerim. Eskiz defterim. Kalemlik. Bir şişe cola.... Benim masa üstünde bunlar var :)
  16. Erkan Nehir

Fenerbahçe Çalışmalarım...

@Anatolia Reklam Sakarya Sanırım bu tür bir font ve mesaj forum kurallarına aykırı....
  17. Erkan Nehir

Logo Tasarımım..

Merhaba, Öncelikle emek vermişsin ve emeğine sağlık. Fakat her yeni başlayan tasarımcı adayı gibi aynı hataya düşerek, ne kadar efekt varsa kullanayım demişsin. Öncelikle bu çalışma bir LOGO kategorisine girmiyor. Belki amblem olarak sadece bu formatta kullanılabilir. Fakat bir logo her ortamda...
  18. Erkan Nehir

DVD Kutusu

Güzel çalışma. Baya emek verilmiş. Yalnız DVD görselindeki ortadaki delik çok büyük değil mi bir CD deliği için?
  19. Erkan Nehir

2 Facebook Profil Remi | Lütfen Yorumlarınız |

Türk Bayrağı... Tuğra... iyi güzel de neden "designer by kuzey" ?? Biraz kel alaka olmamış mı? Hoş "Designer by kuzey" de zaten doğru bir telafuz değil.... Kolay gelsin...
Yukarı Alt