Ben şöyle yapıyorum; ai de yapıp ai formatında kaydediyorum corel draw x6 ile çekip işi corel kaydediyorum. Bazen küçük rötuş gerekiyor bazen hiç gerekmiyor. ai de grup ve kilitli kaydediyorum.
Hayır. Sadece Indesign de oluyor. Daha önceden ingilizce olan cs6 da story mode gibi bir seçenekte yapmıştım fakat bunda bulamıyorum böyle bir şey. Tüm yazılar " .Samsung en sağlam Galaxy S4 Active modelini resmen duyurdu ,Elektronik devi Samsung bugün suya ve toza dayanıklı .Galaxy S4 Active...
Merhaba. Resimde görmüş olduğunuz sorunu yaşıyorum. Yazıyı yazıyorum tam nokta ünlem vs. koyarken. Noktalama işareti yazının başına gidiyor.
Windows 7 işletim sistemi , indesign ise Türkçe CS6 kurulmuş durumda
Arkadaşlar merhaba.
Toplam 25 parça dersten oluşan bir set.
Ben de şans eseri buldum sizlerle paylaşmak istedim. Linkleri yüklemeye başladım fakat belki;
" Gerek yoktu, forumda vardı." diyen olabilir diye baştan söyleyeyim... Araştırdım ama bulamadım, o yüzden sanırım yok ...
Dersler...
Arkadaşlar 4 tane seçenek mevcut müşteriye bir tanesini göndereceğim. Sizin gözünüzden hangisi iyidir acaba? Başka bir fikriniz varsa onu da alabilirim. Sadece hangisi, elbette yorum yapın fakat öncelikle hangisini seçeceğim bunda yardım edin lütfen.
Yorumunuz için teşekkür ederim fakat böyle bir kurala ihtiyaç duymadığımı belirtmek isterim. "En fazla üç renk" Diğer yandan kitap görselini kaldırmayı cafe&kitap işletmesi için uygun bulmadım. Dediğiniz gibi kaldırınca çok basit bir görüntü çıktı ortaya bunu da zaten işletmeci kabul etmedi. Son...
@Hasan DİLSİZZannedersem espri de tam orası :) Çalışmaya gelince sağ taraftaki görüntü ( bize göre sağ ) daha parlak siyah az olabilir belki fakat şeytan tarafı için biraz daha çalışmak gerek gibi. Bazı yerler yanlışlıkla yapılmış da "boş ver bu da böyle olsun" demiş gibi.
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.