Arama sonuçları

1. reddark

Oto halı yıkama logo

çalışmanın tamamini oto yazısı gibi denemenizi öneririm
  2. reddark

Resmi bir merkez için logo çalışması

acaba neden? burada insanlar bu işlerden ekmek yiyorlar.
  3. reddark

Izmir' de illustrator kullanan matbaa bulamamak

Ben şöyle yapıyorum; ai de yapıp ai formatında kaydediyorum corel draw x6 ile çekip işi corel kaydediyorum. Bazen küçük rötuş gerekiyor bazen hiç gerekmiyor. ai de grup ve kilitli kaydediyorum.
  4. reddark

İd'de hazırlanmış gazete 1. sayfaları

ilham kaynağı teşekkür ederim
  5. reddark

İlk Afiş Denemem

Ilk denemeye gore guzel fakat hani facebookta paylasilan "sevmek sevmekse eger sevmek sevmemektir" gibi yazilara eklenen resimler gibibolmus :)
  6. reddark

Logo Çalışmam / Yorumlarınızı Bekliyorum

Guzelbi calisma ellerine sağlık yalniz slogan sanki havada kalmis gibi yani yeri orasi degil gibi Font olarak star avenue denersen merak ettim :)
  7. reddark

Yaptığım Çalışmada İlginç Bir Sorun

Hosgeldin. Sanirim kesmemissin sadece powerclip yapmissin. Bunu bi kontrol et yine olmaSa baska bir yontem bulalim.
  8. reddark

Indesign Noktalama İşaretleri Sorunu

Hayır. Sadece Indesign de oluyor. Daha önceden ingilizce olan cs6 da story mode gibi bir seçenekte yapmıştım fakat bunda bulamıyorum böyle bir şey. Tüm yazılar " .Samsung en sağlam Galaxy S4 Active modelini resmen duyurdu ,Elektronik devi Samsung bugün suya ve toza dayanıklı .Galaxy S4 Active...
  9. reddark

Indesign Noktalama İşaretleri Sorunu

Merhaba. Resimde görmüş olduğunuz sorunu yaşıyorum. Yazıyı yazıyorum tam nokta ünlem vs. koyarken. Noktalama işareti yazının başına gidiyor. Windows 7 işletim sistemi , indesign ise Türkçe CS6 kurulmuş durumda
  10. reddark

Videolu Illustrator Dersleri Seti

Linkler eklenmiştir.
  11. reddark

Videolu Illustrator Dersleri Seti

Arkadaşlar merhaba. Toplam 25 parça dersten oluşan bir set. Ben de şans eseri buldum sizlerle paylaşmak istedim. Linkleri yüklemeye başladım fakat belki; " Gerek yoktu, forumda vardı." diyen olabilir diye baştan söyleyeyim... Araştırdım ama bulamadım, o yüzden sanırım yok ... Dersler...
  12. reddark

Dernek Kartvizit Çalışması

Arkaplandaki görsel çizim midir? Bir yerden alıntı mı acaba?
  13. reddark

Acilen Seçim Yapmam Gerekiyor ( Hangisi )

üstten 2. yi gönderdim. Cevap bekliyorum. Cevaplarınız için teşekkürler.
  14. reddark

teşekkür ederim yorum için.
  15. reddark

Arkadaşlar 4 tane seçenek mevcut müşteriye bir tanesini göndereceğim. Sizin gözünüzden hangisi iyidir acaba? Başka bir fikriniz varsa onu da alabilirim. Sadece hangisi, elbette yorum yapın fakat öncelikle hangisini seçeceğim bunda yardım edin lütfen.
  16. reddark

1,000 TL Ödüllü “Sosyal” Logotype ve Amblem Tasarımı Yarışması

Forumda konu açarak mı yapılacak bu yarışma?
  17. reddark

Baykuş Kitap - Cafe

Yorumunuz için teşekkür ederim fakat böyle bir kurala ihtiyaç duymadığımı belirtmek isterim. "En fazla üç renk" Diğer yandan kitap görselini kaldırmayı cafe&kitap işletmesi için uygun bulmadım. Dediğiniz gibi kaldırınca çok basit bir görüntü çıktı ortaya bunu da zaten işletmeci kabul etmedi. Son...
  18. reddark

Vakıfbank Dax font ailesi

Neye benzer bu yazı tipi? paylaştığınız için teşekkür ederim.
  19. reddark

Can Sıkıntısı Devil or angel?

@Hasan DİLSİZZannedersem espri de tam orası :) Çalışmaya gelince sağ taraftaki görüntü ( bize göre sağ ) daha parlak siyah az olabilir belki fakat şeytan tarafı için biraz daha çalışmak gerek gibi. Bazı yerler yanlışlıkla yapılmış da "boş ver bu da böyle olsun" demiş gibi.
  20. reddark

vektörel çizgi film karakterleri

Umarım yardımcı olur. Buyrun
Yukarı Alt