Arama sonuçları

1. reddark

İndesign Resim Akıtma

CTRL+W kullanın.
  2. reddark

deneme1

Çok özür diliyorum ama paintle çizilmiş gibi duruyor. Font birliği sağlamalısınız.Anlamsız görsellerden kaçının
  3. reddark

turizm dergi kapağı tasarımım

Yorumum: Font ve renk seçimleri olmamış. Dışarıdan çağırılan resimler de alalade duruyor. Üstteki sayı yazısını küçültüp büyütürken oranlamayı bozmuşsunuz. Tavsiyem: Arkplanı açık renk kullanın, daha elit fontlar kullanın ve elinizden geldiğince vektör grafik kullanmanız güzel duracaktır...
  4. reddark

Bu çizimi nasıl yapabilirim ?

Hızlı bi şekilde çizdim mantığını anlayabilmen için. Kullanım için değildir. İyi çalışmalar. http://speedy.sh/hhHsP/REDDARK.eps
  5. reddark

İlk Çalışmam

Değerli yorumlarınıza...
  6. reddark

60 Kuruştan Başlıyan Fiyatlarla Dekupe ve Makul Fiyata Grafik Tasarım

@Hakan Dağdeviren oncelikle ticaret ahlaki tartisilmak isteniyor olabilir fakat elestirilen sey genellikle "nasil olur da daha ucuza yaparsin? ben 5 e yaparken sen nasil 3 e yaparsin? benim isimi nasil elimden alirsin? ... " gibi durum oldugundan bu da pek etik degil bence. diger "amatorluk"...
  7. reddark

Illustrator'de dershane logosu

@zynp sert elestiriden kastinizi gayet iyi anladim simdi... Teşekkürler
  8. reddark

Bi kişi çıkıp olmuş olmamış dese de ben de öğrensem neyi yanlış yaptığımı..
  9. reddark

Arkadaşlar Illustrator'u kurcalaya kurcalaya böyle birşey yapabildim? Olumlu olumsuz yorumlarınza ihtiyacım var. İyi çalışmalar.
  10. reddark

@Hakan Dağdeviren Böyle olursa : Demekki adam bunu yapabiliyor. Benim yaptığım iş bu kadardır diyor. Siz eğer 5 TL ye bi dekupe yapıyorsanız bu adam 1 TL ye yapar işinizi alır. Ha tabi ticaret ahlakı yönünden doğru mudur değil midir tartışılır. Böyle olur:Sen de bağırsan ben de bağırsam: "...
  11. reddark

@Hakan Dağdeviren Eğer yapabiliyorsanız 1 kuruşa size iş bile paslayabilirim :) Bu işin espirisi ben arkadaşı tanımam etmem. Fakat doğru olana doğru derim. Demekki adam bunu yapabiliyor. Benim yaptığım iş bu kadardır diyor. Siz eğer 5 TL ye bi dekupe yapıyorsanız bu adam 1 TL ye yapar işinizi...
  12. reddark

serbest bir piyasa oldugundan herkes istedigi fiyati verebiliyor vermeli de. Bu isi meslek olarak secenler var kalitelerine de saygim sonsuz fakat serbest piyasaysa 10 kurus bile diyebilir. bu o adamin enayiligi degil ticaret zekasidir. demekki piyasa cok yuksek oldugundan bu tur girisimlere...
  13. reddark

inşaat firması logo tasarımı

bence de zemin tasarimi tam olarak gostermiyor. tasarimm gayet muhtesem fakat 3d bir sunum mukkemmel yansitir. cok basarili
  14. reddark

Illustrator'de maskot denemesi

Illustrator ile ilk maskot denememdir. Araçlara photoshoptan aşina olduğumdan biraz kurcaladım biraz da yapılan çalışmaları inceledim zannımca böyle birşey oluyor bu maskot (!) Sizden ricam acımadan eleştirin :) teşekkür ederim.
  15. reddark

Logo

"Logocu" olmasaymışsın bence yeni öğrenmeye başlayan birinin çalışması olarak değerlendirilebilirdi. Değerlendirme sonucu maskotvari görüntü çok itici ve yazı fontu seçimi kötü başarılar. -Der ve gider...
Yukarı Alt