Arama sonuçları

1. reddark

Baykuş Kitap - Cafe

Merhaba. Basıma gitmek üzere. Sizce tasarım nasıl ve baskıda bir problem yaşar mıyız? Olabildiğince düz renkler kullandım.
  2. reddark

Ütopya Kitap & Cafe

Merhaba. Ütopya denilince aklıma gelen ilk espiri bu oldu. Sizin aklınıza gelen bir şey var mı acaba?
  3. reddark

İskenderiye Kitap - Cafe

Arkadaki görsel bir kitaptan alınma. Kendileri öyle istediler. Çalışma benim içime pek sinmedi ama 15 dakikada bukadar olur diye de kendimi evutuyorum. Değerlendirmelerinize...
  4. reddark

Bir yerden bakan adam.

çok teşekkür ederim ilginize. man looking over wall yazdığımızda çıkıyor muş başka bir forumda bir arkadaş söyledi. Sizin de yardımlarınız için teşekkür ederim.
  5. reddark

Bir yerden bakan adam.

Arkadaşlar, şu resime benzer bir görsel aramam lazım fakat ne yazsam bilemedim. Elinde bu şekilde görseli olan paylaşabilir mi acaba? Ya da yardımcı olursanız ben araştırayım.
  6. reddark

Düşünce güzel de çalışma olmadı gibi ?

çok teşekkür ederim değerli yorumunuz için.
  7. reddark

Afiş denemesi çalışmam

kelepçeyi özgür yazsında ö g olarak kullan ;)
  8. reddark

Kendimce Vektörel Denemelerim

@Furkan PARLAK Bardak olduğunu yorumunuzdan sonra farkettim. Ben onu windows çöp kutusu sandım :) Grafikerler. e hakeret gibi algılanmasın amman.
  9. reddark

Dergi Kapağı Çalışmam

Hangi programla yaptınız acaba? Diğer yorumların aksine gidişat benim hoşuma gitti. Fakat kullanım mecrasına göre değişir tabii.
  10. reddark

Menderes Taşımacılık

Değerliyorumlarınıza sunarım.
  11. reddark

Prenses Çay Logo -1

@Hümeyra Can Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim. Baskı konusunda gayet haklısınız. Yenilemeye başladım. @GürhanErkal Haklısınız. Kesinlikle. Düzenlemeye başladım bile. @Hasan Güner okunamıyor mu acaba ? Anlayamadım. @kilruge Illustrator + Photoshop kullanıldı.
  12. reddark

Prenses Çay Logo -1

Şöyle daha belirgin olacak sanırım...
  13. reddark

Prenses Çay Logo -1

Prenses Çay için yapılan logo hakkında yorumlarınıza...
  14. reddark

Türk Motifiyle Marka Çalışması.

Logo mu bu şimdi?
  15. reddark

Yorum bekliyorum !

@Hakan Dağdeviren :clap2: Kesinlikle katılıyorum.
  16. reddark

Broşür çalışması

Gri ve Siyah bana hep pasif renkler olarak gelmiştir ( Birlikte ) Tuğra denilince benim aklıma altın gibi parlayan bir görüntü geliyor. Yanlış anlamayın beni ama düğün organizasyon vs. gibi bir çalışmaya canlı renkler kullanmak gerekir. Bu illaki renk curcunası yaratmak değil tabi ki. Benim...
  17. reddark

Bu efektler nasıl yapılıyor.

Çok basit; Şöyle ki 3 katman düşünün. 1. katmanda kırmızı home 2. katmanda gri bar 3. katmanda ise 1. kırmızı katmanın koyu bir tonu ( bordo olabilir )bir oval dikdörtgen. Burada yapmanız gereken alt kısmı kırmızı home ile aynı sağ ve sol kenarları 1 er mm ( çalışmaya göre ) kenarlara açmak...
  18. reddark

Bu çizimi nasıl yapabilirim ?

corelde blur seçeneği var mı bilmiyorum. bu çalışma adobe illüstratör ile yapıldı. arasında pek bi fark yok ve illüstratör daha gelişmişi sadece. bir an önce illüstratöre geçiş yapmanız dileğiyle.
Yukarı Alt