Arama sonuçları

1. Arzu ULUIRMAK

Photoshopta yazıya efekt verme

Adam daha soruyu nerde soracağını bilmiyor başkasının konusunun içine yazıyor, Nerden bilelim photoshopu sorduğunu, bence sizin yorumunuz gereksiz. Çok gerekli birşey yapmak istiyorsanız adamın sorusunu yanıtlarsınız, benimle işiniz yok.
  2. Arzu ULUIRMAK

karya izcilik afis calismasi

@fatihusa Fatih bey, olaya tamamen objektif bakmaya çalışıyorum. Söylediklerinizde haklı olduğunuz ve olmadığınız noktalar var. Sedat beyin kendi çalışmasını sizin çalışmanız içerisine kötü niyetle eklediğini düşünmüyorum. Fakat dediğim gibi bunu istemiyorsanız bize bildirmeniz yeterli...
  3. Arzu ULUIRMAK

(Yardım )resimdeki su parçalarını nasıl yapabilirim

Sanırım 3d programlar kullanmanız gerekiyor. Photoshopta imkansız değil ama çok zor olabilir.
  4. Arzu ULUIRMAK

(Yardım )resimdeki su parçalarını nasıl yapabilirim

Hangi programda çalışıyorsunuz?
  5. Arzu ULUIRMAK

karya izcilik afis calismasi

Fatih bey lütfen sakin olun, sanırım çok stresli bir anınıza denk geldi bu yorumlar :) Ama takdir edersinizki biz burada yorum yapmak için varız :) eklediğiniz çalışmalara gelebilecek her türlü yorumu göze alarak eklerseniz böyle problemler yaşamazsınız. Sedat bey size bir örnek vererek yardımcı...
  6. Arzu ULUIRMAK

Fotoğraf Arama siteleri konusunda yardım.

stock.xchng - the leading free stock photography site > http://yotophoto.com Free > Corbis Images – Premium Quality Stock Photography and Illustrations > Getty Images - Unsupported browser detected > Getty Images - Unsupported browser detected > Corbis: Page Not Found > photostock.com...
  7. Arzu ULUIRMAK

Fotoğraf Arama siteleri konusunda yardım.

Buyrun... stock.xchng - the leading free stock photography site > http://yotophoto.com Free > Corbis Images – Premium Quality Stock Photography and Illustrations > Getty Images - Unsupported browser detected > Getty Images - Unsupported browser detected > Corbis: Page Not Found >...
  8. Arzu ULUIRMAK

Photoshopta yazıya efekt verme

Hangi programda ?
  9. Arzu ULUIRMAK

kullanıcı adını değiştirmek

@dilayyalcin Bana işin mahiyetini eğer özelse özel mesaj yolu ile anlatınız. Normal şartlarda ne mesajlarınızı ne de kullanıcı adınızı değiştiremezsiniz.
  10. Arzu ULUIRMAK

kullanıcı adını değiştirmek

Foruma yazdığınız mesajları nasıl sileceğinizden bahsediyorsanız, silemezsiniz. Neden silmek istediğinizi öğrenebilir miyim?
  11. Arzu ULUIRMAK

tabela tasarımı

@asi_mavi_grafiker Size tavsiyem şu olur, çalıştığınız işlerinizi yaptırdığınız bir tabela firmasını arayıp ve onlardan hangi tabela için ne kadar taşma payı, rezilasyon vs. istediklerini sorun, onlar size kapsamlı bir mail atsınlar. Müşteri gelip şunu istiyorum dediğinde bakar ona göre...
  12. Arzu ULUIRMAK

Web Tasarım Yapabilecek Uzmanlar

Demmekki arkadaşımız haklıymış, zamanında işini teslim etmiş fakat ödemesini alamamış, Fakat kimse bu firmayla çalışmasın karalıyalım gitsin diyemeyiz. Sadece işi yapacak olan arkadaşlar peşin çalışsınlar, yada en azından yarısını peşin alıp, dosyanın düşük rezilasyonlu halini onaylattıktan...
  13. Arzu ULUIRMAK

Baskı sonrası sıkıntı yaşıyoruz.

Evet arkadaşlar size katılıyorum. İşin hatasız çıkmaması için. 1_ İşin dizgisini yaparsken maksimum dikkat (Harfleri gerekirse heceleyerek okumak ve aynı anda kontrolü yapmak) 2_ Müşteriye onay eskisizini yollarken üzerine bir forum zımbalak ve bu forumda buradaki harf hatalarından...
  14. Arzu ULUIRMAK

Matbaa Mürekkebi Çeşitleri

Mürekkep: Herhangi bir motifi, resmi, yazı ve şekli baskı materyallerine aktarılmasını sağlayan bir maddedir. Yağ bazlı mürekkepler: Tipo ve ofset baskı sistemlerinde kullanılan mürekkeplerdir. Bağlayıcı: Mürekkep içindekipiğment zerreciklerinikağıda, daha doğrusu baskı altı malzemesine...
  15. Arzu ULUIRMAK

Pantograf

Fransızca kökenli bir sözcüktür. Belirli bir desenin ya da yazının farklı ölçekte röprodüksiyonu yapmayı sağlayan aygıttır. Bir yoklayıcının kumandasında, örneğin kalıp ve dişi kalıp yapımı için, düzlemsel ya da çarpık yüzeyleri işleyen oyma tezgâhına verilen addır. Pantograf teknik resim ve...
  16. Arzu ULUIRMAK

Barkod Nedir? Yasal olarak nereden temin edilir.

BARKOD NEDİR? Barkod, kodlanabilir bilgilerin, bilgisayar ve benzeri cihazlar tarafından okunabilecek basit simgelerdir. Daha teknik olarak anlatmak gerekirse, farklı kalınlıklardan oluşan yanyana dizilmiş siyah çizgiler topluluğudur. Aşağıda bir barkod örneği görülmektedir: Barkod...
  17. Arzu ULUIRMAK

Renkler ve Anlamları...

İnsanoğlu, kendini bildiği günden bugüne, renk hadisesine ne yazık ki bir kullanım aracı veya obje olarak bakmış, ne güzel kırmızı döpiyes veya sarı kazak deyip geçmiştir. İlerici görüş, hissediş sahipleri (empresyonistler) rengin farklılığını hissederek çalışmalar yapmışlardır. Hepsinin yola...
  18. Arzu ULUIRMAK

Digiturk Yeni Logo

Ahmet bey, forumumuza hoş geldiniz. Paylaşımınız için teşekkürederiz.
  19. Arzu ULUIRMAK

Tasarımcının Gücü... İçindeki gizli mesajı görebilen varmı ?

@Tuncer Özkan Evet 3 yıl evvel Sayın Ceyhun Aksan'ın bir yazısını paylaşmışım. (Hatırlamıyorum bile hatırlatmış oldunuz :) Fakat bu fotoğraf o yazının içeriğinde yok, dolayısıyla Yasemin hanım paylaşmış fotoğrafı. Arkadaşlar bu linki inceleyerek subliminal reklamla ilgili daha fazla bilgi...
Yukarı Alt