Arama sonuçları

1. Arzu ULUIRMAK

serbest çalışmalar

Okul defteri olarak kullanılabilecek kapaklar... İlk iki çalışmada ön kapağın zeminini arka tarafa keskin bir şekilde taşırmışsınız bu kötü durur... 2. kapakta ise arkadaki pusula ne ışık olarak ne de renk olarak kapağa oturmamış emanet gibi duruyor, bence onu kaldırın... Aynı zamanda ev...
  2. Arzu ULUIRMAK

Moda Nezih Yaşlı Bakım Evi ... (CaddeLife)

Siyah bant üzerinde kullandığınız logotype bence hiç olmamış, özellikle bakım evi için siyah renk başka şeyler çağrıştırıyor... Yazıların başına koyduğunuz yaklaşık işaretlerini mümkünse kaldırmalısınız... Dünya dilinde kullanılan bu işaret her zaman aynı şeyi anlatır.. Örneğin şunu demiş...
  3. Arzu ULUIRMAK

Yaş Ortalaması Grafikerler.org

@Melih Yongacı Maaşallah Melih bey, gerçekten hiç göstermiyorsunuz :) Müsterih olun :)
  4. Arzu ULUIRMAK

Yılbaşı seti tasarımım

@Emine Şahin Şu an baskıda, eğer fazla numune gelirse söz kargo yaparım..:)
  5. Arzu ULUIRMAK

Adobe günlerinde buluşalım...

ADOBE GÜNLERİ BAŞLIYOR... CS4 ile tanışma fırsatı... 25-28 Eylül tarihlerinde Adobe tarihininin en büyük yeniliklerini içeren CS4 ürün ailesini hakkında tüm merak edilenleri uzmanlarından öğrenmek için Tüyap Beylikdüzü fuar ve kongre merkezinde olmanızı tavsiye ederiz...
  6. Arzu ULUIRMAK

Alfa Romeo

Çalışmada üç farklı görsel kullanmak dikkati dağıtabilir.. Özelliklede dergi ilanlarında karışıklığı gördüğünüzde bakmadan geçersiniz... Sade şık ve dikkat çeken bir ilan hazırlamalısınız... Ben olsaydım üstteki görseli kullanırdım... Siyah bir zemine eritip sloganı naif bir biçimde yazar alta...
  7. Arzu ULUIRMAK

Klasör örnekleri

Arkadaşlar yorumlarını yapmışlar, fakat benim gözüme çarpan en büyük sorun şu... Ben yaptığım afiş çalışmalarında bile logotype ları bu kadar büyük kullanmıyorum... Bütün çalışmalarınızda yapmış olduğunuz tek şey vectorleri yerleştirip logoyu koymak olmuş... Bu firmanın bir kurumsalı yok mu...
  8. Arzu ULUIRMAK

16 Sayfalık Katalog Çalışmam..!!

Benim tarzımdan çok uzak bir çalışma... Ben ürünü ön planda tutmayı severim, siz bu çalışmada etiketleri ve vectörleri ön plana çıkarmışsınız, ürünler kaybolmuş... Lacoste gibi bir firmanın böyle bir katalog kullandığını görsem açıkçası şaşırırdım... Yinede emek sarfetmişsiniz.. Emeğinize sağlık...
  9. Arzu ULUIRMAK

Sağ ayağımla girerekten koca bir merhaba=D

Forumumuza hoşgeldin. Burada yararlanacağın çok şey var... Bir an bile buradang gözünü ayırma derim... Çok okuman ve çok araştırman gerekiyor, daha yolun en başındasın. Bütün sorularına elbirliğiyle yardımcı oluruz... Ama önce forum kurallarını okumalısın. Mesela bold yazmak yasak :) Başarılar.
  10. Arzu ULUIRMAK

Doğum günü Davetiyesi

Kızınız için özel olarak yapmışsınız ama keşke kızınızın kendi fotoğraflarıyla yapsaydınız...
  11. Arzu ULUIRMAK

tipografi nedir?

@User Sorduğunuz sorunun farkındamısınız sayın user... Benden elle çizilmiş tipografi örnekleri istediniz... Grafikerler.org logosu kağıt kalemle yapılmış bir tipografi örneği değil, sizin eklediklerinizde öyle değil, siz bana kağıt kalem ile çizilmiş tipografi örneği eklermisniz demişsiniz...
  12. Arzu ULUIRMAK

tipografi nedir?

@User Vaktim olduğunda arar bulursam eklerim tabiki... (Hatta daha fazla vaktim olursa çalışır kendi yaptığımı eklerim, fakat çok yoğunum) Bu örneği vermemdeki amaç şu idi: Arkadaş tipografiyi programlar sayesinde yapılabilinecek bir efekt gibi görmüş olacakki, hangi programda yapılır...
  13. Arzu ULUIRMAK

Gençler yorumlamış.

GENÇLER YETER AAAAAAAAA amma yorumladınız :D:D:D:D:D:D:D:D
  14. Arzu ULUIRMAK

yeni hazırladığım kampanya afişi...

@skystar_26 Güzel anlatmışsınız, söylediklerinize ek olarak şunu söylemek isterim... Bu firma elektrik sektöründeki lider firmalardan birtanesi, ve elektrik düğmesi yani ışığı açıp kapatmaya yarayan anahtar satıyor... Ve en çok bu ürünüyle tanınıyor... (İmajda burayada ufak bir gönderme var)...
  15. Arzu ULUIRMAK

Cadde Life _Dergisi Kapak ve Reklam Çalışması

Sloganı %5 küçültüp efektini yok ederek dergilere ortalarsak bu iş tamam.. dergileride hafif küçültüp görselden koparabiliriz.. Ben beğendim sedat bey, ya siz :)
  16. Arzu ULUIRMAK

:) peki bişi rica etsem onuda yaparmısınız :) o zemindeki çubukları atsanız, zemin sade siyah kalsa... Gözü biraz daha genişletseniz aşağıya doğru... ve canlı bir şekilde koysanız... Dergileri sağa çekip biraz küçültseniz sloganı dergilerin önüne yazssanız... Nasıl olur acaba çok şey mi istedim :)
  17. Arzu ULUIRMAK

Cadde Life Dergi Kapağı - Hangi Renk Daha İyi

Üstten iki tanesinde kararsız kaldım :( ama bu ikitanede seçim yapabilmek için müşteriyi ve derginin satılacağı kitleyi iyi tanımak lazım... Bu yüzden ne yorum yapsak havada kalır... Derginin sahibi ben olsaydım ve elit bir kitle okuyacak olsaydı soldakini seçerdim... Yada daha enerjik daha...
  18. Arzu ULUIRMAK

Heyecanla bekliyorum sedat bey umarım eklersiniz :)
  19. Arzu ULUIRMAK

Afiş Çalışması

Fotoğrafın ilk halinide yayınlarsanız ne yaptığınızı daha net görür ona göre yorumlayabiliriz...
  20. Arzu ULUIRMAK

Görseli ayrı biryerde, dergileri ve logoyu ayrı biryerde kullansaydınız iyi olacaktı.. Bu şekilde biraz karışmış sedat bey, Ben olsaydım Göz görselini ortada bir şerit içerisinde kullanır, Alt ve üst kısmı siyah bırakırdım... altta dergiden iki örnek üst sağdada logoyu kullanırdım... Sloganıda...
Yukarı Alt