Arama sonuçları

1. Arzu ULUIRMAK

benden bir kampanya afişi daha :)

@aDoBe Teşekkürederim yorumun için adobe, Birkaç açıklama yapayım, Bu çalışma diğer çalışma ile birlikte sunuldu, dikkat ederseniz aynı kampanya, buda sizin diğer yorumunuzda yazdığınız gibi kampanyayı daha teknik anlatan, anahtarların ve sayaçların bulunduğu bir afiş, tabiki bir...
  2. Arzu ULUIRMAK

yeni hazırladığım kampanya afişi...

@aDoBe Konu ile ilgili bir topik açmanızı öneriyorum... Yazdıklarınız tartışılması gereken önemli konular.. Saygılarımla...
  3. Arzu ULUIRMAK

@aDoBe Anlayamadım, Yazdıklarınızda çok haklısınız... Aksini iddia eden mi oldu ? Çözemedim kusurabakmayın...
  4. Arzu ULUIRMAK

benden bir kampanya afişi daha :)

Aşağıda kullandığım görseli henüz satın almadığım için rezilasyonu düşüktür...
  5. Arzu ULUIRMAK

kampanya

@yusuf_trcn Bana sinir olacağınıza sizde yorum yapında görelim, ya da yaptığım yorum yanlışsa yanlış olan taraflarını anlatın... "sinir oluyorum" çok saçma ve kaçış cümlesi... Benim buradaki amacım insanlara doğruyu göstermek ve bişeyler anlatmaya çalışmak... Elimden geldiğince tabiki...
  6. Arzu ULUIRMAK

Afiş Çalışması

Serkan emeğine sağlık, bence renkler de, görsellerde, gölgelendirmede güzel olmuş... Fakat ben olsaydım, Sloganı daha küçük, daha aşağıda ve Helvetica gibi düz bir karakterden yapardım... Birde sanki görseller az bişi küçülmek istiyo gibi :) Ellerine sağlık..
  7. Arzu ULUIRMAK

@c200 Öncelikle yorumun için teşekkürederim... Fakat Emine hanım ile ilgili yazdığın cümle için kendisinden özürdilemeni bekliyorum... O konunun yeri burası değil, çalışması ile ilgili yorumu o konunun altına yazsaydın daha iyi olurdu (tabi saygı çerçevesi içerisinde). Burada bizi...
  8. Arzu ULUIRMAK

@aDoBe Öncelikle yorumun için teşekkürler... Bende birkaç açıklama yapayım... Firmanın bütün işlerini 1.5 yıldır ben yapıyorum... Bütün afişlerinde teknik anahtar sayaç v.s. kullanmak bir süre sonra sıradanlaştırıyor... Ki böyle birçok işi var hatta çoğu böyle diyebilirim... Fakat bu sefer...
  9. Arzu ULUIRMAK

blister ambalaj tasarımlarım

@royal52 O resimlerin yerine gerçek ürünler konulacak, bu bir bilister ambalaj tasarımı galiba açıklamayı okumamışsınız... Teşekkürler yorumunuz için...
  10. Arzu ULUIRMAK

konser emre aydına yapmış olduğum afiş

Kardeşim en azından afişi yatay yapıp yarısına sponsorları yarısına adamcağızı koysaydın :) vallahi komik olmuş, ilkdefa böyle bir afiş görüyorum... Allah sabır versin ne diyim... Emeğine sağlık...
  11. Arzu ULUIRMAK

@Emine Şahin Teşekkürederim Emine, evet bu afiş herşeyiyle benim elimden çıktı... :)
  12. Arzu ULUIRMAK

Yorumlarınız için teşekkürederim arkadaşlar... Bana kalırsa ne ürünleri ne çerçeveleri ne de puanları koyacaktım... Slogan ve anahtar ve tabi bide bady metin herşeyi anlatıyordu... Açıkçası illaki resimler puanlar olsun dediklerinde sinirlendim... Puanın sağa hizalı olmasını ben istedim...
  13. Arzu ULUIRMAK

zaman78'den Merhaba!

Hoşgeldiniz, umarım sitemizden faydalanırsınız... Forum kurallarını mutlaka okuyunuz.... Örneğin bold ve renkli yazmak yasak :)
  14. Arzu ULUIRMAK

logo çalışmam bilgisayar firması

Ben 3. logo diyorum, fakat çözülmüş bir logotype değil, üzerinde biraz oynamalısınız... Lacivert mavi demişsiniz fakat ben logoyu mor görüyorum, lacivert olursa daha iyi durur... Amblemin persfektifiyle ve yeriyle biraz oynamanızı tavsiye ederim... Elinize sağlık...
  15. Arzu ULUIRMAK

tek renk logo çalışmam

Çok klişe bir logo olmuş, ben olsam bu şekilde çalışmazdım... Farklı birşeyler denemenizi öneririm, işi tipografide birazda süsleyerek çözebilirsiniz... Amblem çok büyük görünüyor zaten bu orantıda kullanmak doğru değil, üzerindeki yazılarıda algılamak zor... Yinede emeğinize sağlık, kolay...
  16. Arzu ULUIRMAK

celayir zeytincilik katalog

@sepultura6 Birdaha yersiz polemiklere girerseniz mesajlarınız silinecektir. Burası grafik ve grafiker paylaşım platformudur, polimik platformu değil... Önemli olan özgüven göstererek çalışmaları burada yayınlamaktır... Çalışmaları yoruma açmak çok bilmişlik değil, kişinin kendine olan...
  17. Arzu ULUIRMAK

Hayal Gücü...

Hayal gücü beyinin kurgulama yeteneğidir... Hayal gücü veya hayal etmek insan doğasının olmazsa olmazlarındandır bence... Düşündüğümüz zaman bütün ömrümüzü aslında hayal etmekle geçirdiğimizi anlarız... Evimiz olmasını hayal ederiz, otomobilimiz, işimiz çocuğumuz v.s... Ve aslında bir...
  18. Arzu ULUIRMAK

ilk tipografi çalışmam

İlkiyle karşılaştır ve yorumu sen yap ;) Eline sağlık...
  19. Arzu ULUIRMAK

Okul dönemi için yaptığım tasarım

Yazı karakterini mutlaka değiştirmelisin, punto küçültüp aralarını açarak bir bold bir normal şekilde sıralarsan daha rahat okutursun... Yazıyı bold ve büyük punto kullanmak rahat okutmak anlamına gelmez... Tüm çevre okullarının kıyafetleri yazısını ortalayıp sola bloklama arasında...
Yukarı Alt