Arama sonuçları

1. Arzu ULUIRMAK

dergi ilanı eskizim

@Hüseyin SALMA 1-Firma ismini ben bulmadım, o firma zaten vardı ben sadece ilanını yaptım :) 2- Evet burası bir takı desing firması Türkçesi takı tasarımı fakat asla kuyumcu değil, zaten ilanda hiç altın kullanmadım... 3- Sloganı yanlış okumuşsunuz. Değerlerinizi biliyoruz değil...
  2. Arzu ULUIRMAK

Tasarım yaparken takıldığınız her konuda sorularınızı buradan yanıtlayalım...

@adem Adem bey, malesef soruyu yanlış yerde sormuşsunuz, ben stilist değilim ki grafik tasarımcıyım... Desen tasarımı bölümünde bir konu açıp sorunuzu yöneltirseniz ilgili arkadaşlar yardımcı olacaktır...
  3. Arzu ULUIRMAK

FOTOĞRAF ve GRAFİKER

Değerli bilgileriniz için tüm arkadaşlar adına teşekkürler hocam..
  4. Arzu ULUIRMAK

Son tasarıma adım adım nasıl ulaşıldı?

Paylaşım için teşekkürler yeni arkadaşlara faydalı olacaktır...
  5. Arzu ULUIRMAK

Kapak Çalışması

Düşünce, ve renk uyumu çok güzel fakat, bu logoları siz hep böyle çok büyük kullanıyorsunuz ama :( buna bi çare bulmak lazım aynı şekilde sloganda çok büyük... Bunları küçültüp uygun yerlerde kullandığınızda çok şık bir çalışma çıkacak ortaya eminim... :) Emeğinize sağlık..
  6. Arzu ULUIRMAK

Bir İlaç Firması Kataloğ Kapağı

Bence çerçeve kesinlikle olmamalıydı, güzelim işi boğmuş diyelim... Ama fikir çok güzel tebrik ederim... çerçeveyi kaldırıp logoyu birazdaha küçültebilirdiniz... Aşağıdaki yazının eninde yazının altına kırmızı bir bant atıp aşağıya sıfırlayabilirdiniz... O zaman bütünlük sağlanmış olurdu...
  7. Arzu ULUIRMAK

Etiket Tasarımı

Çalışmalar fena değil fakat, olmaması gerektiğini düşündüğüm bir hata var, Etiketin üzerinde olan ürüne ait isimler kimi yerde büyük harfle, kimi yerde küçük, puntolarıda eşit değil... Bence bunlara dikkat edilmeli... Birde logo lacivert olsa daha güzel okunurmuş tabi bu sizin elinizde...
  8. Arzu ULUIRMAK

Bir Ajans Kataloğu

Ben beğendim... İki çalışmada da renk uyumu güzel, Sadece ben olsaydım sol taraftaki çalışmanın zeminine o vektörleri kullanmazdım... Birde el daha estetik bir el olabilirdi... Fakat yinede güzel çalışmalar emeğinize sağlık.. :)
  9. Arzu ULUIRMAK

Grafikerlikte usta çırak ilişkisi nasıl olmalı, alaylı mektepli ilişkisi nasıl olmalı

Ellerinize sağlık hocam... Ne güzel yorumlamışsınız...
  10. Arzu ULUIRMAK

Benden Birkaç Çalışmalarım ;)

Bence programı yeni öğrenmenize rağmen güzel işler çıkartmışsınız... Tabi başka bir programla alt yapınız vardır mutlaka, Çok eğlenceli bence emeğinize sağlık... :)
  11. Arzu ULUIRMAK

LCD Palazma TV Tasarımım(PhotoshopCS3)

LCD nin ayağında problem var... Birde sol tarafa yaptığınız ışık biraz abartlı olmuş, eğer siyahı griye çevirecek kadar ışık patlaması varsa sol tarafta o zaman ekranda parlar... Birde yukarıdaki fontu değiştirip, sloganı küçülterek gölgenin üzerinde deneyebilirsiniz... Yinede emek vermişsiniz...
  12. Arzu ULUIRMAK

maxi magazin kapak çalışması

Arkadaşların yaptıkları eleştrileri çok abartılı bulmakla birlikte, bazı noktalarına katılıyorum, fakat şunu söylemeliyimki sitede yayınlanan birçok çalışmaya bakarsak sizin çalışmalarınız profesyonelliğe biraz daha yakın... O yüzden çok acımasız olmak istemiyorum... Emeğinize sağlık...
  13. Arzu ULUIRMAK

kendime yapacagım sitenin bir image görünümü

Fena görünmüyor, Yanlız design stüdyo yazılarının etrfındaki bütün çizgiler bayağı bir inceltmeni öneriyorum..ve solda kullandığın vektörlerin altındaki gölgeleri geriye atmalısın... Emeğine sağlık...
  14. Arzu ULUIRMAK

dergi ilanı eskizim

Görselleri henüz satın almadığım için kalitesi düşük ve copright lıdır...
  15. Arzu ULUIRMAK

Grafik Tasarımcı nedir? Tanımını yapabilirim diyen buyursun...

@20beş Bu sözler toplumun ticaret yapısına neden uymaz anlayamadım... Heleki Türkiye şartlarında tabiri caizse "cuk oturur" Kaldı ki bu sözler Melih beyin dilekleri değil sadece gözlemleridir... Kimse kimsenin silinmesini yok olmasını beklemiyor zaten.. Fakat bu bizim mesleğimizin kanunu...
  16. Arzu ULUIRMAK

site için hazırladığım küçük bir çalışma daha...

Gerçekten 5 en fazla 10 dk uğraştım... Çok yoğunum bu aralar araya sıkıştırdım... Oradaki hataların farkındayım aslında... Fakat esas objenin kenarları yok demişsiniz.. Esas obje bütünüyle kullanılacak diye bir kaide yoktur... Eleştrileriniz için teşekkürler...
Yukarı Alt