Arama sonuçları

1. Arzu ULUIRMAK

dergi ilanı eskizim

@User Eskizin ne anlama geldiğini tabikide biliyoruz... Neye yorum alıp neye almayacağımıza biz karar veririz, kaldı ki sitenin bitmemiş çalışmalarınızı yoruma açmayınız gibi bir kuralıda yoktur... Buradaki birçok arkadaşımız çalışmalarını henüz bitmemişken buraya koyar yorum alır ve ona...
  2. Arzu ULUIRMAK

yorumlarınızı bekliyorum

Amacı olmayan çalışma olmaz... Çalışmamın bir amacı yok dediğiniz anda, çalışmaya sekteyi ilk önce kendiniz vurursunuz... Onu değersiz yaparsınız.. Oysaki her çalışmanın mutlaka bir amacı olmalı.. İyide olsa kötü de olsa bir fikir bulmuşsunuz onun üzerinde manipülasyon yapmışsınız... Uygulama...
  3. Arzu ULUIRMAK

dergi ilanı eskizim

@Emine Şahin Emine hn, rica etsem diğer çalışmalarımada bir el atsanız:D:D:D ben sn. user beye çalışmalarımı beğendiremedim, siz bir el atarsanız sanırım hepsinden iyi puan alacam :D:D:D
  4. Arzu ULUIRMAK

FIAT TIPO kullanan var mı?

On yıl evvel benim tipom vardı... Tipo ve tempranın en büyük hastalığı dijital göstergesinin çok arıza yapmasıdır... Ve tamir maliyeti yüksek olur. Geniş bir araba istiyorsan illaki fiat olsun diyosan doublo al::) Bende şu an hundai getz var, ufak olmasına rağmen konforlu ve ekonomik bir araç...
  5. Arzu ULUIRMAK

Afiş Çalışması

Çalışmanız hakkında biraz bilgi verir misiniz? İlistrasyon size mi ait? Eğer öyle ise gayet başarılı...
  6. Arzu ULUIRMAK

yeni kartvizit çalışmam...

Logoyu biraz küçültüp yukarıda sağda kullansanız ve ismi adresleri o lensten kurtarsanız daha iyi olur... Ve ismi adresten ayırmalısınız.. Kesim payları konusunda arkadaşlar haklı ben en az 3.5 mm bırakıyorum ve ondan sonrasına taşma veriyorum...
  7. Arzu ULUIRMAK

Yılbaşı seti tasarımım

Masa Sümeni Mouse Pad Üçgen Masa Takvimi
  8. Arzu ULUIRMAK

Temel Zemin_ Afiş Çalışması

Sedat bey bu sizin çalışmanız olamaz :( Çok karışık görünüyor, renkler uyumsuz, obje yerleşimi özensiz, iki farklı yerde iki ayrı slogan, Görselle konsept alakasız... Daha fazla saymak istemiyorum... Galiba çok yoğun olduğunuz bir gün yaptınız, ya da müşterinize söz geçiremediniz.. :)
  9. Arzu ULUIRMAK

Pano Çalışması

Malesef kullandığınız efektler ürünü ön plana çıkarmanızı engellemiş, sadece sağda ve solda siyah beyaz olan kısmı algılıyorum... Beyin siyah-beyaz ı sever.. bu yüzden ürün dışında kullandığınız yerler olursa göz oraya odaklanır, tıpkı burada olduğu gibi... Tabii birde çok karışıklığa neden...
  10. Arzu ULUIRMAK

afiş çalışmalarım " proje "

1. Afiş uygulama açısından olmamış, üzerinde bayağı çalışmak gerekir... 2. Afiş güzel olmuş, Sanırım oradaki adamcağız hem saksafon hemde klarnet çalıyor, Yani o bir fotoğraf, orada birşey unutulduğunu sanmıyorum... Renk uyumuda güzel... 3. Afişte Kullandığınız vektörler bir konser afişinden...
  11. Arzu ULUIRMAK

freehand soru ve sorunlarınızı Burada cevaplayalım.

@MelL F12 tuşuna basmayı denediniz mi?
  12. Arzu ULUIRMAK

şifrelerde noluyo ??

konuyu ilgili yere açmamışsınız... Lütfen kuralları okuyunuz, dosyaları indirdiğiniz konu içerisinde şifre verilmiştir zaten. O şifreyi gireceksiniz... Şifre falan kırmayacaksınız anlayacağınız... Konuyu taşıyorum...
  13. Arzu ULUIRMAK

yeni logo tasarımlarım

Bence kesinlikle @ işaretini kullanmamalısınız... Bu dünyada kullanılan bir ikondur. Bunu kendi logonuza ait etmek basitleştirmesine neden olabilir. Tabiki bu işareti kullananlar var fakat ben tasvip etmiyorum... Zaten yaptığınız iş ilede bağdaştıramadım.. Bence bu işareti kullanmadan çok daha...
  14. Arzu ULUIRMAK

Film Afişi Çalışmam..!!

Çalışma biraz kontras istiyo bence, onun dışında fena değil emeğine sağlık...
  15. Arzu ULUIRMAK

Yeni Çalışmalarım

@kacik032 Nerden biliyorsunuz? Üye böyle bir açıklama yapmamış... Kaldı ki bunlar ne olursa olsun... Herşeyden önce görseller ve olmamışlar...
  16. Arzu ULUIRMAK

Yeni Çalışmalarım

Yapılan başarılı afişleri inceleyin... Bunun yanında renk bilgiside çok önemlidir, bununla ilgili araştırmalar yapın, Obje yerleştirme, tipografi gibi konuları inceleyin... Bu çalışmalara yorum yapamayacağım veya eksiklerini söyleyemeyeceğim malesef, çünkü baştan aşağıya olmamışlar üzülerek...
  17. Arzu ULUIRMAK

1. buluşma resimleri

@sedat695 En kısa zamanda yeni bir toplantı düzenleyeceğiz...
  18. Arzu ULUIRMAK

parti afişi

Bence sorun sadece zeminde, zemini biraz soft yapabilirsen afiş amacına ulaşacaktır... O zeminde okutamazsın valla gözlerim kamaştı :) Eline sağlık...
  19. Arzu ULUIRMAK

ilk denemem:)

yapılan afiş örneklerini incelemenizi tavsiye ederim... Ben bu afişten hiçbişey anlamadım, hiçbişey okunmuyor, hiçbirşey anlatmıyor... Çok karışık görünüyor... Arabanızla yoldan geçerken bu afişi birkaç saniyeliğine gördüğünüzü düşünün, ne anlarsınız? Daha sade daha anlaşılır bir çalışma...
  20. Arzu ULUIRMAK

benden bir kampanya afişi daha :)

@Serkan Baysal Yorumun için teşekkürederim... Puzzle parçalarının renkleri ile ilgili bir açıklama yapayım istedim... Arkadaşlar bu afişte bir anlatım, bir fikir var, çalışmayı büyüterek puzzle lar oturuyor mu oturmuyormu bakmak yerine, çalışmadaki fikir üzerinde yorum yapılmasını...
Yukarı Alt