Yine güzel bir çalışma... Eğer arka fon rengini mürekkep şişesinin yeşilinden yapsaydın bütünlük sağlanmış olacaktı.. o zaman dört dörtlük olurdu... Diğer çalışmalarınıda bekliyorum karma... Emeklerine sağlık....
@eminecik
valla eminecik çalışmanın heryerinde sorun olabilir. Çok ciddi söylüyorum 5 dakikada yaptım bu yoğunluğumun arasında... acımasız olabilirsiniz :)
Çok güzel olmuş, renk uyumunu sevdim... Bu görsellerin çözünürlüğü bu kadar düşük değildir değil mi? Buraya yüklerken düşürdünüz herhalde... Emeğinize sağlık.
Fikir çok güzel, Beni rahatsız eden iki şey var sadece birincisi yıldızları koymasaydınız daha ağır olurdu gibi geldi, ikincisi kitap ismi çok yukarıda kalmış sanki... Ama yinede güzel emeğine sağlık..
Burası grafikerlerin emeklerinin sömürülmesi için kurulmuş bedava tasarım yaptırma sitesi değil... Burası GRAFİKERLER PAYLAŞIM PLATFORMU, ONLINE GRAFİKER OKULU.... Konu kilitlenmiştir... Bu tarz konular kilitlenecektir...
@Melih Yongacı
Sn. Melih Yorgancı, Burası sizinde siteniz... Biz bu konuda tamamen sizinle aynı fikirdeyiz... Bu topik altındaki hakimiyetiniz bizide onure eder. Mesajınız için teşekkürler...
Çalışmalarınızda firma isminin okunabilir olmasına özen gösterin.. Bütün çalışmalarınızda ortak sorununuz bu.. Basılabilecek en küçük alanı hesap ederek başlayın çalışmaya... Logo yaparken efekt ve geçiş kullanmaktan kaçının... Daha yenisiniz, çok incelemenizi tavsiye ederim... Siz iki sene...
Zincir çıkış, 311 alkollü alırsan iyi olur... Alkollü yoksa normalde olur... Alkollüde baskı daha temiz olur... Tepsili alırsan zeminli ve kalın kağıtlı işlerde sorun yaşarsın, ondaki mekanizma kağıdın çizilmesine neden oluyor diyeyim kısaca, fakat zincir çıkışlı olursa kağıdı zincir taşıdığı...
Grafiker olmaya karar vermiş biri olsaydınız size yardım ederdik... Fakat siz mefruşatçısınız ve kendi işinizi yapın lütfen, Bu işide profesyonellere bırakın. İşveren ilanları kısmına mesaj bırakıp ücret karşılığı logo yaptırabilirsiniz...
Çok özenle yapılmış bir çalışma değil... Geçişlerde hatalar mevcut, Ortadaki kızın tepesindeki saçlar uçmuş fakat sağında solunda siyah zeminler duruyor... Birde bu çalışmanın amacı nedir biraz bahseder misiniz?
Anladığım kadarıyla siz grafiker değilsiniz, sadece bedava logo yaptırmak isteyen bir vatandaşsınız... Evet kimse yardım etmeyecek, Eğer ücret karşılığı logo yaptırmak istiyorsanız konuyu işveren ilanları bölümüne açabilirsiniz...
Saygılar...
Arçelik'in tipografisini bende beğenmedim, bu konuda emineciğe katılıyorum. Fakat diğer çalışmalar gayet başarılı, çalışmalarınızı paylaşmaya devam ediniz lütfen...
Emeğinize sağlık...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.