Arama sonuçları

1. Arzu ULUIRMAK

Logotype çalışmaları

Başka çalışmalarınızıda görmek isteriz, profesyonel arkadaşları aramızda görmek bizi mutlu ediyor... Emeğinize sağlık...
  2. Arzu ULUIRMAK

Afiş Tasarımında Değerlendirme Kriterleri

Teşekkürederiz, Doğru ve belirleyici bilgiler...
  3. Arzu ULUIRMAK

Freehand Kısa yol tuşları

Teşekkürler paylaşım için...
  4. Arzu ULUIRMAK

espas nedir?

Paylaşım için teşekkürler... Çok yararlı bilgiler bunlar, özellikle yeni başlayanlar için...
  5. Arzu ULUIRMAK

Tipografi Dünyası

Bu gibi faydalı bilgileri tüm üyelerimizin okumasını temenni ediyorum...
  6. Arzu ULUIRMAK

Bu hafta hangi şehirdeyiz ? :d

mersin olabilir mi :/
  7. Arzu ULUIRMAK

Bir Hortum Ancak Bu kadar Net Görüntülenir

Anlayamadım bu fotoğraf gerçek mi manüplasyon mu? Eğer gerçekse manüplasyon bölümünde konu açmışsınız :)
  8. Arzu ULUIRMAK

Ayın Güzel Yüzü Manüpilasyon

üzülerek söylemeliyimki Çok büyük bir ışık hatası var... Kocaman bir ay ve karanlık gökyüzü :( Buda gözümüzün şöyle algılamasına neden oluyor... Göremediğimiz biryerde bir ışık var ve ufuktaki koca taş parçasını aydınlatıyor... (Tabiki var, taş parçasını aydınlatan güneş...) ama bu izlenimi...
  9. Arzu ULUIRMAK

güngörende bomba ... milletimizin başı bir kere daha sağolsun.

Güngören'de meydana gelen patlamaların ardından ölen ve yaralananların kimlikleri belli olmaya başladı. Son gelen bilgi ile ölü sayısı 17'ye yükseldi... Güngören'i kana bulayan patlamaların ardından hastanelere kaldırılan yaralıların tedavileri devam ederken, Hayatını kaybedenlerden isimleri...
  10. Arzu ULUIRMAK

Profesyonel Logo Tasarımı Yapabilecek(ACİL)

Özel mesaj yolu ile iletişime geçiniz...
  11. Arzu ULUIRMAK

Grafik Tasarımcı nedir? Tanımını yapabilirim diyen buyursun...

@Melih Yongacı Haklısınız... Bundan sonra tanım yaparken dikkatli olalım, iki kelimelik veya anlamsız tanımlar silinecektir. Arkadaşlar GMB tüzüğünde grafik-tasarımcının tanımından bahsediyoruz... Tüzüğe yoktan var eden gibi bir şey yazılacağını düşünemiyorum... Gerçekten komik... Biraz...
  12. Arzu ULUIRMAK

sigara ile ilgili afişim

Düşünce fena değil, fakat uygulama olmamış. Elin üzerindeki efektlere gerek yoktu bence çok abartılı duruyor... Elin dekupesi ve manipülasyon biraz zayıf olmuş... Yinede uğraşmışsınız elinize sağlık...
  13. Arzu ULUIRMAK

Kitap Kağağı Tasarımı

Kapakta ilmek çok sağda kalmış daha sola çekebilirdiniz... Yazar ismi olması gerektiğinden çok büyük duruyor... Kitap ismi tipografisiyle oynanabilirdi o da yukarıda sıkışmış, Sırttaki kitap ismide biraz küçülebilirdi, ve sırttaki bantın rengi uyumsuz duruyor... En azından yazar ismini sırttaki...
  14. Arzu ULUIRMAK

Oyun: Onu Boşverde

Onu boşverde, bak bunu boşvermek yasak :D
  15. Arzu ULUIRMAK

kurumsal kimlik paketi (cdr.dosyası) logo, çepli dosya, karvizit, zarf, antetli kagıt

@grafipapatya Beğenmediğiniz için mi teşekkür ettiniz... Biraz saygılı olalım, beğenmediyseniz kullanmazsınız...
  16. Arzu ULUIRMAK

Yine bir Kartvizit Çalışmam (yorum için)

İsmi tırnaksız düz bir karakterle yazarsan, ve adresi iki satır sola bloklayıp biraz aşağıya alırsan (çok yukarıda olmuş) daha iyi olur...
  17. Arzu ULUIRMAK

Dijital Baskı Makinesi

Konunuzu uygun bölüme taşıdım... Lütfen forum kurallarına uyunuz...
  18. Arzu ULUIRMAK

Küp blok tasarımım...

Hepinize teşekkürederim arkadaşlar...
  19. Arzu ULUIRMAK

sitemiz için yaptığım küçük bir çalışma :)

Teşekkürler yorumlarınız için artık bildiğiniz gibi çalışmanın bir parçası sitenin üst bölümünü oluşturuyor :)
  20. Arzu ULUIRMAK

ilk roman kapağım

Kitabın ismi kesinlikle okunmuyor tipografi zayıf olmuş, fakat kullanılan görseli beğendim, kitap ismiyle bağdaşıyor... Belki kapakta resmi küçültüp kitap ismini serbest zemin içerisinde farklı bir hurufatla kullanabilirsiniz... Arka kapakta yine aynı problem var kullandığınız parçaları aşağıya...
Yukarı Alt