Arama sonuçları

1. Arzu ULUIRMAK

Kartvizit Çalışmaya Devam

@ZUcollector Eleştrilere açık olmanız gerektiğine inanıyorum, buradaki arkadaşlar ellerinden geldiği kadar birbirlerine yol göstermeye çalışıyorlar. Tabiki sizinde çok eksiğiniz var daha yolun başındasınız. Bu işi öğrenmenin tek yolu incelemek... incelemek... incelemektir. Eğer bunlara...
  2. Arzu ULUIRMAK

Grafik Çalışmalarım-C3S4R3T

Ben düşünüyorum düşünüyorum, bir anlam veremedim bu çalışmalara, ne yapmak istediniz biraz anlatır mısınız?
  3. Arzu ULUIRMAK

ev_dekorasyon_mobilya

Bunlar çok işime yarayacak teşekkürler paylaşımın için...
  4. Arzu ULUIRMAK

Yapılacak olan miting için afiş çalışması yaptım...

Çok karışık görünüyor, nereye bakacağımı şaşırdım... Renkler ve tipografi sadeleştirilmeli...
  5. Arzu ULUIRMAK

Radyo Katalog Çalışması

Güzel bir çalışma, elinize sağlık...
  6. Arzu ULUIRMAK

Katalog çalışması

Emeğine sağlık çok güzel olmuş... Özellikle renk seçimin tam oturmuş...
  7. Arzu ULUIRMAK

www.emlak.milliyet.com.tr ye yapmış olduğum afiş

Fikir çok güzel düşüncene sağlık, uygulamada biraz problem var gibi, maalesef persfektif bir sorun, biraz daha uğraşsaydın keşke... Emeğine sağlık.
  8. Arzu ULUIRMAK

Merhabalar Bende Geldim.

Hoşgeldiniz, lütfen forum kurallarını okuyunuz...
  9. Arzu ULUIRMAK

Araç giydirme çalışmam

Çalışman fena deği, Designer_S arkadaşın söylediği gibi renksiz çalışma yapmana gerek yok ne kadar renkli çalışırsan çalış dikkat edilmesi gereken husus uygulama yapılacak materyaldir. Camların görüş açısını etkilemeyecek malzeme one way vision dır. Benim gözüme takılan tek husus yan tarafta...
  10. Arzu ULUIRMAK

Dergi Kapağı

Uslubunuza dikka ediniz, çalışmalarınızı buraya yüklüyorsanız eleştrilere açık olacaksınız, yoksa bu işi öğrenemezsiniz...
  11. Arzu ULUIRMAK

Photoshop Kullanma Klavuzu (Lütfen Tüm grafikerlerimiz okusun!!!!)

@devrim Sana güveniyorum biliyorum bu işi kapacağını zaten :)
  12. Arzu ULUIRMAK

Dergi Kapağı

Hiç bişi okunmuyo tipografik açıdan çok karışık ve renk seçimi çok iyi değil... Arkadaki kırmızı zeminede bir anlam veremedim. Resimlerin rezilasyonuda düşük galiba, Büyük yelken resmi oturmamış havada kalmış... Farklı birşeyler çalışın derim ben... Kolay gelsin..
  13. Arzu ULUIRMAK

son logo calısmam

Başarılı bir logotype elinize sağlık...
  14. Arzu ULUIRMAK

Ufak Bi Çalışmada Benden

@emine_x4 Evet katılıyorum, ne yapmaya çalıştığınızı biraz anlatırmısınız... Ben nasıl yorum yapacağımı şaşırdım doğrusu...
  15. Arzu ULUIRMAK

By_Design_Omer'in Elinden Afiş Çalışmaları

Çalışmalarınız başarılı fakat bir noktaya değinmek istiyorum, backround da kullandığınız zeminleri daha geriye atmalısınız ki ürünleri patlatabilesiniz, karışıklığa yol açmış gibi görünüyor. Bu arada derman çay afişinin başarılı olduğunu söyleyemeyeceğim ne yazık ki onu pek beğenmedim :) Elinize...
  16. Arzu ULUIRMAK

DoLunay çaLışmam..

Konunuzu ilgili bölüme taşıdım... Nereye konu açacağınıza dikkat ederseniz seviniriz...
  17. Arzu ULUIRMAK

Yorum yazarsanız sevinirim :D

Ben malesef bu çalışmanın güzel olduğunu söyleyemeyeceğim, eğer böyle yaparsam bu şekilde çalışmaya devam edersiniz, bu benim için etik değil, Her ne kadar serbest bir çalışma olsada ben burada bir anlatım göremiyorum, Contras yok, tipografi yok... Benim size tavsiyem bol bol tasarım kitaplarına...
  18. Arzu ULUIRMAK

Boş Kurumsal Çalışma Örneği

Çalışmalarınız fena değil, ama burada dikkat edilmesi gereken iki tane çok önemli husus var.. 1)- Logotype lar haddinden fazla büyük kullanılmış 2)- Görsellerin dekupeleri çok kötü görünüyor ve rezilasyonları düşük... broşürün arka kapağındaki zeminde kullanılan görsele hiç gerek yoktu.. göz...
  19. Arzu ULUIRMAK

Slm Ben Geldim Yeni Katıldım Aranıza

hoşgeldin by_tasarımcı
  20. Arzu ULUIRMAK

kurumsal kimlik çalışmama bi göz atarmısınız

Şimdi hataları tek tek yazmayacağım, şunu söylemek yeterli olur galiba, burada bir kurumsal kimlik uygulaması göremiyorum. Kurumsal kimlikle ilgili biraz araştırma yapmanızı tavsiye ederim. Logo renkleri, boyutları logotype renkleri ve boyutları, Uygulandığı yüzeye göre oranlanması, yerleşimi...
Yukarı Alt