İlk olduğu için çok olumsuz konuşup şevkinizi kırmak istemem, tabiki önünüzde daha çok yolunuz var. Çokça inceleyin özellikle logo firma isminden çok çok büyük olmuş, gölge persfektifi yanlış, Ay yazısı zayıf kalmış...
@chuqulata
Hoşgeldin, böyle başlık olmaz, Türkçeyide doğru kullanırsan seviniriz... Forum kuralları çerçevesinde hoş vakit geçirirsin umarım... Başlığını değiştiriyorum...
aydınger ile kaliteli işler çıkarmışsın tebrikler. Aydınger açma yaptığından bazı işlerde oturmama olabiliyor. özelikle oturtmalı işlerde. Film maliyeti arttırsada yada bir film makinası 25000dolar olsada:) en ideali film.
@LaZZirix
bir gece kardeşime photoshopta efekleri gösterdim sabah kalktığımda gece bikaç şey yapmış bana gösterdi.
yani efektleri şıp diye öğrenmiş şimdi kardeşim grafiker olabilirmi.
bence grafiker tekniğide bilmelidir.Hatta kesin bilmelidir
bence bu işe başlamadan ihlap hulusi ustamızdan başla şimdinin enlerinden Ali Batı ya kadar herkesin çalışmalarını incele konuları amaçları fikirleri hayal güçlerini renk denge herşeyi incele. bakalım bakış açınca bi değişme olacakmı
çok çalışman gerek... tasarımında denge yok, yazı karakterler yani fontlar uyumsuz. dergi çalışması yaptığın için daha sade şık tasarımlar olmalı görsellerde dergi tasarımları diye araştırma yaparsan biraz bilgi sahibi olabilirsin. sadelik önemli
ben kırıkları sevdim aslında, arkadaşların aksine bir görüş ama zevk meselesi...
ama spiral o yerine elle çizilmiş yani hani itinasız yamuk yumuk bir güneş nasıl olurdu.
otellerde şık duruyor bu logolar eğlenceli.
netliği karşı tarafa vadiye verseydin tadından yenmezdi:)
birde akşamüstü gün batımında ve sabah aynı noktadan çekimler yap. farkı gel burda tartışalım
Çokça araştırmanızı öneriyorum... Şimdi yorum yapacağım şurası olmamış diye ama hiçbiryeri olmamış bunun arkadaşım... Kırılmaca yok biraz araştırıp geliştirelim kendimizi... Başarılar.
GRAFİKERLER MESLEK BİRLİĞİ
Asil Kurucu üye sayımızın minimum 56 olması gerekmektedir. 56 adet de yedek kurucu üyemiz olmalıdır. Şu anda 34 kişi toplantı sırasında form doldurup imzalamıştır. 22 tane kadar daha asil üyeye, 56 kişi kadar da yedek kurucu üyeye ihtiyacımız vardır.
Toplantıya...
Arkadaşlar GMB (Grafikerler Meslek Birliği) Tüzüğünün 10. maddesi düzenlenecek ve Grafik tasarımcının en iyi tanımı aranıyor... Ben yaparım bu tanımı en iyi şekilde yaparım diyen arkadaşlar... Tüzükte sizinde tuzunuz bulunsun... Yazılan tanımlar değerlendirmeye alınacaktır... Buyrun yazın...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.